a ja mam tylko takie pytanie... naprawdę mnie to ciekawi...
czemu tylko złapani na oszustwie, przez takie sprytne urządzonko jak PunkBuster, produkują się w tym temacie oskarżając innych? Naprawdę nie rozumiem po co ludzie się tutaj produkują, zwłaszcza że w naszym zakichanym kraju istnieje coś takiego jak "domniemanie niewinności", czyli wpierw trzeba coś komuś udowodnić - vide złapać na gorącym uczynku, patrz przypadek Vihi i Samson.
Dowody na ich winę są niezbite, więc nie wiem po co jeszcze kilka osób stara się ich bronić. Nie ważne czy modyfikowali konfigi czy nie, tylko oni jedni tak naprawdę wiedzą. Jednak reszta z was podchwyciła temat i stara się oczernić pozostałych graczy,
bo przecież wszyscy tak robią. Czyli jak "wszyscy" kradną, to ja też mogę? Ciekawe podejście do życia...
c-kozi napisał(a):
PO CO ZMIENIAĆ CONFIGI ????????????
No właśnie po co... też jestem ciekaw...
Jak dla mnie jakakolwiek ingerencja w grę wykraczająca poza menu gry i komendy konsoli jest lamerska...
I to jest jedyna prawdziwa wypowiedz i 100% trafna do tej całej sytuacji, jeżeli instalujesz gre potem ja patchujesz najnowszym patchem, wlaczasz logujesz sie do serwera i grasz to WSZYSTKO JEST OK, jezeli zaczynasz wlazic w cfg to juz zaczynasz cheatowac. Ludzie to jest tylko GRA wiec czemu nie grac norlamnie tylko jakies ulatwienia. Nie rozumiem ludzi ktorzy cos zmieniaja i jeszcze przedstawiaja to na forum "ja mam taki config" "ja tez mialem cos pozmieniane", "tez mam kilka linijek zmieniuonych" ŚMIESZNE i ŻAŁOSNE.Nie potraficie znaleźć granicy, a ona istnieje w miejscu pomiędzy ustawieniami MENU w grze a poza nim,