Teraz jest 9 maja 2025, 19:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2005, 09:21 

pirat ogólnie jest dostępnu od rana od wczoraj ;p ale idzie jak krew z nosa (jedyne w nim dobre ze mapki można szybciej poznac i chinoli).

koszt będzie zależnie od edycji i sklepu w emiku prawdopodobnie 129zł za wersie podstawową, a w media markt z 115zł
co do wersji CE niestety newiem jak będzie.

umnie już 130zł leży i porazsta brudem ;p

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2005, 09:32 

d.dot napisał(a):
ala seria battlefield ma bardzo arcade'owy charakter i jest nastawiona na grywalność, nie na realizm. A troche szkoda :wink:

Spokojnie. Pojawią się odpowiednie mody zorientowane na realizm. Tak jak było z battlefield 1942 i modem Forgotten Hope. Zresztą FH 2 został już zapowiedziany, a realistycznych modów utrzymanych we współczesności też pewnie nie zabraknie.

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2005, 10:20 

e to looz ... ciekawe czy beda jakies bonusy ;) ( cos jak w vietnamie plytka z audiotrack'iem ;) moze jakas smycz ? nic nie wiecie? hehehe

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2005, 10:54 

Im dłużej gram to gra coraz bardziej mi się podoba. Jest świetna, miód leje sie z monitora na biurko :D Wczoraj grając na Autocomie miałem fajną akcję. Lecąc jako strzelec w MI-28 zdjąłem rakietą kierowną telewizyjnie Black Hawka z chyba całą załogą :lol: Wyglądało to nieźle. Ogólnie atmosfera na polskich serwerach jest bardzo miła, chociaż wczoraj też na Autocomie ktoś z Enclave bombardował SU-34 nasze lotnisko, myślałem, że szlag mnie trafi

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2005, 12:03 

PingNoMore[PL] napisał(a):
chociaż wczoraj też na Autocomie ktoś z Enclave bombardował SU-34 nasze lotnisko, myślałem, że szlag mnie trafi

Muszę przyznać, że im więcej czytam takich postów, tym bardziej mnie trzęsie. To jest wojna i wszystkie chwyty są dozwolone. Jeśli nie potrafisz obronić się przed jednym myśliwcem, to miej pretensje do siebie, a nie do wrogiego pilota. Wszelkie teksty, że tego typu zachowanie psuje grę, są po prostu żałosne, bo natychmiast rodzi się nowy problem - skoro kampienie jest złe i psuje zabawę, i powinniśmy tego zabronić, to jakim prawem np dobrzy asfalci mogą trzaskać heada za headem nie dając szans mniej wyćwiczonym przeciwnikom na ołowianą ripostę? Postuluję, żeby od dziś wszyscy gracze obniżali swój skill tak, aby wyrównał się on z najgorszym przeciwnikiem grającym na serwerze, bo inaczej to zabawy w ogóle nie ma.

PS. Nie chcę tu nikogo obrażać, po prostu próbuję wykazać brak logiki w narzekaniu na kamperstwo. To nie Vietnam - w BF2 o wiele łatwiej wyjść z locka.

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2005, 12:11 

mnie tam nie przeszkadza jak jakaś "cholera" wjedzie do bazy i wszystkich tlucze naokoło :D dla mnie jest to większe wyzwanie i potem radocha jak się takiego delikwenta sprowadzi do parteru :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2005, 12:21 

Blood napisał(a):
chociaż wczoraj też na Autocomie ktoś z Enclave bombardował SU-34 nasze lotnisko, myślałem, że szlag mnie trafi

Muszę przyznać, że im więcej czytam takich postów, tym bardziej mnie trzęsie. To jest wojna i wszystkie chwyty są dozwolone. Jeśli nie potrafisz obronić się przed jednym myśliwcem, to miej pretensje do siebie, a nie do wrogiego pilota. Wszelkie teksty, że tego typu zachowanie psuje grę, są po prostu żałosne, bo natychmiast rodzi się nowy problem - skoro kampienie jest złe i psuje zabawę, i powinniśmy tego zabronić, to jakim prawem np dobrzy asfalci mogą trzaskać heada za headem nie dając szans mniej wyćwiczonym przeciwnikom na ołowianą ripostę? Postuluję, żeby od dziś wszyscy gracze obniżali swój skill tak, aby wyrównał się on z najgorszym przeciwnikiem grającym na serwerze, bo inaczej to zabawy w ogóle nie ma.

PS. Nie chcę tu nikogo obrażać, po prostu próbuję wykazać brak logiki w narzekaniu na kamperstwo. To nie Vietnam - w BF2 o wiele łatwiej wyjść z locka.

Słuchaj - nie ma nic bardziej wk....go niż baserape! Co sie na nowo spawnujesz to bum i po tobie, chyba nie chciał byś się znaleźć w takie sytuacji. No i mam nadzieje, żę na większości serwerów będzie to zabronione, chyba że będzie jakaś mapa na której wszystkie flagi są przejmowalne.

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2005, 12:36 
Oldboy Battlefield.pl

Po prostu trzeba się umówić tak jak było w '42...
Nie w%*@#&&$y się czołgami, piechotą itp. do nieprzejmowalnej bazy wroga :!:
Dozwolony może być airlock... ale nic więcej...

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2005, 12:45 

Ale mowicie o ffa, czy zwyklych meczach ? Bo ja nie widze powodu dlaczego nie robic basecampingu na meczu - taktyka jak kazda inna :D.

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2005, 12:47 
Oldboy Battlefield.pl

maTTi napisał(a):
Ale mowicie o ffa, czy zwyklych meczach ? Bo ja nie widze powodu dlaczego nie robic basecampingu na meczu - taktyka jak kazda inna :D.

ffa
...na meczu dopuszczenie do tego świadczy tylko o "potędze" klanu :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2005, 13:06 

Jak na mój gust, to taka praktyka powinna być zabroniona. Nie ma to jak samoloty bombardujące lotnisko. Nie ma chwili czasu na dobiegnięcie do samolotu albo do zestawu przeciwlotniczego :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2005, 13:11 

Słuchaj - nie ma nic bardziej wk....go niż baserape! Co sie na nowo spawnujesz to bum i po tobie, chyba nie chciał byś się znaleźć w takie sytuacji. No i mam nadzieje, żę na większości serwerów będzie to zabronione, chyba że będzie jakaś mapa na której wszystkie flagi są przejmowalne.

Nie musisz mi tłumaczyć, jak wkurzający jest baserape - to, że napisałem 8 postów na tym forum nie znaczy, że gram w battlefielda od wczoraj. Nieraz zdarzało mi się być na ffa w locku - mnie też to wkurza i na TS wiązanki latają wtedy gęsto - pomimo to nie jestem zwolennikiem jakichś sztucznych zakazów na serwerach.

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2005, 13:20 

Tom@s napisał(a):
Po prostu trzeba się umówić tak jak było w '42...
Nie w%*@#&&$y się czołgami, piechotą itp. do nieprzejmowalnej bazy wroga :!:
Dozwolony może być airlock... ale nic więcej...
Taaa... Jasne! Samolotem kampić: ok, kampić czym innym: be. Niby z jakiej paki lotnicy mają mieć takie zezwolenie, a reszta nie? Przecież spec musi poszaleć w bazie wroga, bo tam są jego główne cele, a expaki w stronę radaru same nie polecą. Jestem za wojną totalną, bo od tworzenia reguł nas głowa rozboli. Mapy z nieprzejmowalnymi flagami to IMHO pomyłka, ale gdyby twórcy gry chcieli, to zablokowaliby pancerniakom możliwość wlotu do obcej bazy. Wystarczyłby niewidzialny "płotek". Płotka nie ma i co? Kto teraz narysuje cienką czerwoną linię przy bazie MEC? Fachowcy od bf42?
PS: Wiem, że są serwery BFV/PoE komunikujące: "no baserape/camp or kick"... Mapy na nich grane mają wszystkie flagi przejmowalne :lol:

Ostatnio edytowano 20 cze 2005, 15:21 przez boby7[PL], łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2005, 13:22 

Blood napisał(a):

Nie musisz mi tłumaczyć, jak wkurzający jest baserape - to, że napisałem 8 postów na tym forum nie znaczy, że gram w battlefielda od wczoraj. Nieraz zdarzało mi się być na ffa w locku - mnie też to wkurza i na TS wiązanki latają wtedy gęsto - pomimo to nie jestem zwolennikiem jakichś sztucznych zakazów na serwerach.

No i doszlismy do jakiegoś wspólnego zdania :) No jak zapewne sie zoreintowałeś to na niektórych serwach w 42 i V takie coś było zabronione i groziło kickiem a nawet banem.

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2005, 14:07 

Tylko bez żadnych nakazów i ograniczeń.
Takie umowy powodują większą ilość problemów niż mają rozwiązać.
Potem mamy po meczu sytuację w stylu - „czy te 3 strzały z czołgu oddane w kierunku bazy to był baseraping czy nie” i konflikt murowany,
a nie o to tu chodzi.
Zresztą z takimi gentleman agrement to już chyba mamy doświadczenie….
Tak więc proponuję (jak wspomniał boby) wojnę totalną z baserapingiem, spownrapingiem i czym tylko się da.

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2