Po przegraniu paru h a wlasciwie parunastu , stwierdziłem że ten patch jest jak każdy poprzedni ^^
czyli nie potrzebne badziewie ktore tylko zżera więcej ramu i dało pare map więcej . Totalny shit jeżeli chodzi o inf.
Jeżeli chodzi o m16 /AK strzelam jak strzelałem (pociski trafiają ale nie widac że koleś dostaje [no asist^^]) sniper m24 itd koles dostaje w leb ( nie zabity ? dobijam pistolem [ nie wiem po co oni dali tego pistola do kita snipera

])
plus ? większa widoczność lub wyrównali Gforce do ati .
Jet ? hmmm jeszcze nie wiem przekonam sie po tym jak dostane X52 czyli za pare dni .
podobno miało nie byc czegos takiego jak .........
strzela kolo (stojąc) zabija przykłucnoł zabija , położył się zabija 3 ? w sumie 5 ^^ i tak pare razy pod rząd .
BTW......
Servery
Bez urazy placki.
ale na pl4fc jednak nie warto grywac jesli chodzi o inf , bez rega lub cfg , juz nie mowie o lagach gdzie ty przymierzasz na kolesia z m24 i nagle zoom off , nagle zoom on ^^
lub chciałes rzucic nejda ale sie rozmysliles

a tu boooom , twoj nejd ktorego nie rzuciles wybycha pod placuchem który cie puniszuje zaraz jak wzioles jego kita i go podniosles.
Myślałem że to bug na patchu (servie) ale jednak to chyba server lub wasze łącze na servie cos pada

Ogolnie napisze poscika jeszcze jak polatam ;p