Teraz jest 4 mar 2025, 00:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 265 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 23:07 

smyku napisał(a):
Witam.
Przeczytałem cały ten topic i nie do końca znalazłem odpowiedź na moje pytanie. Więc:
Aby zdobyć Basic Assault Combat trzeba mieć 10 kilsów?
-Miałem tyle przed chwilą ( nawet 12 ) i nie dostałem takiej odznaki. Całą rundę grałem jako szturmowiec i nic. Czemu?

1. Może nie grałeś na rankingowym servie
2. Nie miałeś tych 10 killsów
któreś z tych :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 00:38 

Niektórzy na tym forum parokrotnie spełniali wymagania na jakiś medal i nic, więc bądź cirpliwy i próbuj dalej :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 01:20 

Imo to wymagania które są podane są zaniżone, a czasami racja nie nalicza odrazu. Prócz tego często należy wziąść poprawkę, że prócz wymaganych xx zabitych/zdobytych pkt TP potrzeba mieć "przegrany" czas np jako pilot, dowódca drużyny itp itd.

I nadal nie rozumiem do końca purpurowego serca, normalne medale dostaje się za osiągi podczas rundy (czyli do zabicia i respawna) a tu potrzeba być 20 razy zabitym, 5 razy zabić... Czyli ginie się jak leci czy medyk podczas rozgrywki Ciebie reanimuje 20 razy?

Prócz tego, commander dostaje pkt za to że drużyna wykona rozkaz -> przejmie flage, ale czy gra załapuje że jako oficer wyznaczam cel ataku mape przeciwnika, zostaje ona zajeta przez druzyne to wtedy?

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 02:35 

Jeżeli jakiś "badge" Ci nie wchodzi - idź na inny serwer... Niestety.

Purpurowe serce - odznaka dla tych, którzy nie mają szans na złote medale, brązowe itd... Czyt: giną cholernie często, zabijają cholernie mało. (stosunek zabitych do śmierci 1:4)

"Revive" medyka nie liczy się jako zabicie, dlatego też gdy medyk ciebie przywroci do zycia, w statystykach nie jest to zapisane jako 'smierc'.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 14:34 

smyku napisał(a):
Witam.
Przeczytałem cały ten topic i nie do końca znalazłem odpowiedź na moje pytanie. Więc:
Aby zdobyć Basic Assault Combat trzeba mieć 10 kilsów?
-Miałem tyle przed chwilą ( nawet 12 ) i nie dostałem takiej odznaki. Całą rundę grałem jako szturmowiec i nic. Czemu?

a nie pomyliłeś tego z punktami które są dwa za kila

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 14:58 

Przy okazji tematu naliczania punktów... Co de facto trzeba zrobić/zdobyć żeby awansować na kaprala(pełnego). Pasek w bfhq przesuwa się naprawdę powoli do tej rangi. Czy trzeba zdobyć odznaczenia w każdej specjalizacji? A może jakieś konkretne? Nie chwaląc się, ostatnio nieźle mi idzie i zdobywam wieleee punktów na runde więc nie możliwe, że jestem aż tak do bani :P

Głupio brzmi, ale co tam :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 15:47 

[quote="Siegried_Knappe"]Przy okazji tematu naliczania punktów... Co de facto trzeba zrobić/zdobyć żeby awansować na kaprala(pełnego). Pasek w bfhq przesuwa się naprawdę powoli do tej rangi. Czy trzeba zdobyć odznaczenia w każdej specjalizacji? A może jakieś konkretne? Nie chwaląc się, ostatnio nieźle mi idzie i zdobywam wieleee punktów na runde więc nie możliwe, że jestem aż tak do bani :P

Głupio brzmi, ale co tam :lol:
trzeba mieć 10500 pkt na trzynastej stronie tego tematu pisze o stopniach i nie tylko

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 15:50 

Siegried_Knappe napisał(a):
..Co de facto trzeba zrobić/zdobyć żeby awansować na kaprala(pełnego). Pasek w bfhq przesuwa się naprawdę powoli do tej rangi. Czy trzeba zdobyć odznaczenia w każdej specjalizacji? A może jakieś konkretne?

do kaprala potrzebne sa wylacznie punkty. dodatkowe kryteria pojawiaja sie dopiero przy Starszym Sierzancie/Pierwszym Sierzancie ale to bedzie cie interesowalo jak bedziesz mial 150 000 punktow :). A co do powolnego postepu, no coz tak to idzie wlasnie. Z kazdym dniem coraz lepiej / szybciej.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 19:49 

Zabujca303 napisał(a):
a nie pomyliłeś tego z punktami które są dwa za kila

Napewno nie pomyliłem. Miałem 12 zabitych.-podane jest to z oznaczeniem takiego celowniczka-tak? I jeszcze, gdyby serw był nie rankingowy to wyświetliło by odznakę (z tego co tu poczytałem) ale nie zapisałaby się ona do moich osiągnięć.
Trudno. :(
Lecę zdobywać baretki ;)

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 20:05 

aa ja juz sie niespinam miałem kupe medali np: comandera na polu walki pod ostrzałęm etc.. i dupa zbita niezapisało sie...... gra sie poto zeby było miło,kasy mi zate medale nikt nieda:) i rodzinki tym nienakarmie:) wiec ludzie powiem wam tyle ze macie takie problemy ze głowa boli hehe:D pozdro swiry:)

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 21:05 

mi styknie wszystkie odznaki na basic zeby mieć ładny stopień(jak kiedyś będe miał tyle punktów)i styknie najwyżej kiedyś coś bonus dostane przez przypadek i bedzie git

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2005, 21:01 

PANDA napisał(a):
aa ja juz sie niespinam miałem kupe medali np: comandera na polu walki pod ostrzałęm etc.. i dupa zbita niezapisało sie...... gra sie poto zeby było miło,kasy mi zate medale nikt nieda:) i rodzinki tym nienakarmie:) wiec ludzie powiem wam tyle ze macie takie problemy ze głowa boli hehe:D pozdro swiry:)

Cala frajda polega na zdobywaniu blach... ;)

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2005, 22:10 

Czyli gdyby nie te bajery to nie gralbys w BF2?

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2005, 22:42 

Forrestal napisał(a):
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jak myslisz????takie maniaki gry i neigrali by gdyby tego niebylo hahaha,pewno ze bysmy grali,ale jest to ejt i to dodatkowa frajda:D

Tytuł:
PostNapisane: 11 sie 2005, 02:04 

Forrestal napisał(a):

Pytanie retoryczne ;)

Od dluzszego czasu nic nie dostaje a gram po minimum 4 - 6 h dziennie ;)

Chyba musze isc do doktora... ;))) to choroba...

Ostatnio edytowano 11 sie 2005, 09:24 przez Macku, łącznie edytowano 2 razy

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 265 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2