Teraz jest 26 lis 2024, 04:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 23:36 
Oldboy Battlefield.pl

Ubi może Ty nie widzisz problemu, ale Ja na przykład tak. Nie po to mam wydać kasę, aby mój brat nie mógł pograć... Korzysta z tego samego komputera co ja, więc dlaczego nie może zagrać :?: Przecież kopia gry została kupiona na jeden komputer, a nie na dwa :?:

Jest gdzieś chyba jakiś odpowiedni przepis regulujący "niepełnowartościowość" produktu... a w tym momencie jest to niepełnowartościowy produkt, czyż nie :?:

Poza tym czytajcie recenzje na głównej... :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 23:38 

Tom@s napisał(a):
Ubi może Ty nie widzisz problemu

chodziło mi o to że nie mam rodzeństwa :lol:

PS.To jak bedzie 21 w sklepach CD-KEY i czy sa jakies recenzje :?: :?: Plz odpowiedzcie wazne to dla mnie :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 23:57 

A skad MY mamy wiedziec czy bedzie? EA nie raczy o tym poinformowac. tak samo wciaz nie znamy ceny...

Ja tez nie mam rodzenstwa, ktore by mialo grac w ten "dodatek" Nie zmienia to faktu, ze konta sie zmienia/traci etc. Czasem rowniez chce sie osprzedac gre. Wizja sciagania 400mb za kazdym razem gdy zepsuje mi sie BF tez nie jest mila...

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 23:58 
Oldboy Battlefield.pl

Ubi innej recenzji niż Moja i Ethana nie zobaczysz przed 21-ym, bo nikt inny nie dostał tego w swoje łapki x]

Z tego co nam wiadomo, to EF powinno być w sklepach 21-go...

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 00:13 

no nie widze ze ea se w kulki se leci i bede sie powaznie zatanawial nad zakupem dodatku bo nie dosc ze bez dodatku nei bedzie mozna pograc w podstawke bf2 to jescze tylko doadtek bedze aktyny na jednym akouncie arhhhhhhh zezloscili mnie!!! Ja tez mam rodzine oni tez chca grac :(

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 00:18 

No coz. EA uznalo, ze potencjal rodzinny sie marnowal. Zamiast bowiem miec w domu 2-3 klientow byl 1. teraz kazdy musi kupic swojego boostera ! :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 00:29 

No k***a widzę, że codziennie nowe cudowne i bardzo optymistyczne wiadomości... :evil: :evil: :evil: Musiałoby mnie nieźle pogiąć, żebym kupił tego boostera po knocie jakim był SF :evil:

Obrazek

A to do panów z EA:
http://i4.photobucket.com/albums/y123/l ... youare.swf

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 00:36 

To znaczy ze kupuje boostera i moge go na jednym koncie uzywac? A jak zachce mi sie zrobic drugie? ;/

Aha czy bedzie mozna uzywac broni z dodatku na mapach z podstawki? bo widze ze sporo ich tam jest...

No coz wyjscia nie mam dodatek musze kupic, choc o tym zadecyduje odpowiedz na powyzsze pytanie...

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 03:29 
Moderator forum

Heh a w grze wszechczasów (moim skromnym zdaniem oczywiście :P) czyli w BF1942 otrzymaliśmy za darmochę 5 map do wersji podstawowej i jedną do Secret Weapons. I nowe bronie też były :roll: A teraz trza płacić za połowę tego :(

Ciekawe czy fun będzie taki jak na Aberdeen czy Coral Sea, bo moim zdaniem będzie to cokolwiek trudne do osiągnięcia.

[/url]

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 08:29 

AE zlikwidowało chandel wtórny (np Allegro lub odsprzedaż koledze).
Kupisz raz i niespodoba ci sie lub ci sie już znudziło, to już potem nic z tym nie zrobisz he he he... spryciaże...
Special Force im nie wypaliło, gdzie potem każdy to chciał sprzedać, a teraz takiej możliwości nie będzie he he he

Osobiście narazie se odpuszczam dodatek... Mam nadzieje że admini nie będą sie spieszyć z ładowaniem nowych map na serwery, Chyba że ich EA będzie przyciskać... bo tak też może być

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 09:14 

TANK26 napisał(a):
Osobiście narazie se odpuszczam dodatek... Mam nadzieje że admini nie będą sie spieszyć z ładowaniem nowych map na serwery, Chyba że ich EA będzie przyciskać... bo tak też może być

ta beda usuwali z listy rankingowych servery jesli admin nie zaaplikuje nowych mapek :) tak zeby jak najwiecej graczy musialo kupic boostera

Z bf2 powoli robi sie najwieksza szopka jaka byla do tej pory w historii gier :/

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 09:20 

Kurde z tym jednym cd-keyem na konto to pomysł przegięty. Z drugiej strony ja nie zmieniłem konta od września i mam zamiar na nim dalej grać. Ciężka sprawa, że nie ma instalki zwykłej a przez EA downloader :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 10:17 

"Ciężka sprawa, że nie ma instalki zwykłej a przez EA downloader "

Czy to oznacza, że jesli bede chcił zrobic format, to muszę liczyć sie z ponownym ściągnięciem tego dodatku ???

Czy on nie będzie czasami w postaci gotowego pliku, tak jak patch???

A jeśli chodzi to czy on jest na jedno konto czy nie ,to mnie to rybka bo mam jedno konto. A poza tym, to majątku nie będzie kosztował. Przestańcie biadolić. I tak więcej wydajecie na FAJKI.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 11:32 

Nie kupuje.

Primo : patch 1.2 wymusil na mnie zakup nowej karty graficznej

Due : malo osob kupi ten dodatek.. malo serwerów.. a potem i tak sie to szybko ludziom znudzi... ponieważ:

Tre : Na nowym sprzecie/mapkach nie bedzie mozna pogrywac w ligach//cupach. Wiec lepiej trenowac to co trzeba wytrenowac.. a na 4fun to ja czasu nie mam.

Nie kupuje. Chociaz cholernie chcialbym sobie popykac czolgiem :). Ale co mi to da ze bede mial ich 4 do wyboru na poczatku rundy.. i pojezdze sobie nim gdzies tam miedzy plonacymi szybami.. jak tak i tak na meczyku potem bedzie tylko 1 stał i tylko 1 czolga bede mial za przeciwnika. Niech EA za darmo cos doda.. anie wypycha sobie kieszenie :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 13:59 

przypisanie do konta ? hmmm..... jeżeli wszedzie podniesie się taki szum jak w tym wątku to EA raczej to "poprawi" (coś ostatnio mają sporo do "poprawiania" :roll: )

a co do SF - dodatek był równie udany co podstawka (albo i nawet bardziej dla tych co lubią więcej walki piechoty - a tych graczy jest sporo patrząc po popularności karkanda)
zabiły go dwa elementy - wzrost wymagań sprzętowych oraz rozdzielność serverów od podstawki

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2