Teraz jest 30 lis 2024, 08:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 33  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 15:05 

KFC-PL napisał(a):
gra po prostu się troszke zmieni, zamiast podskoków będzie się biegać w lewo i prawo efekt będzie taki sam...

No i ok :) - zwody kluczenie strefowanie to przecież jeden z naturalnych sposobów utrudniających namierzenie Cie przez wroga - stosowany w rzeczywistości. Ale skoki AT na klatę lub delfinowanie przez "Główną" na Karkandzie można nazwać tylko błazenadą... IMO

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 15:41 

Gołota to freeplayowiec :) .

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 15:47 

IronMan napisał(a):
No i ok :) - zwody kluczenie strefowanie to przecież jeden z naturalnych sposobów utrudniających namierzenie Cie przez wroga - stosowany w rzeczywistości. Ale skoki AT na klatę lub delfinowanie przez "Główną" na Karkandzie można nazwać tylko błazenadą... IMO

Co ty chrzanisz? Chcesz rzeczywistości to zacznij grać w flashpionta. A najlepiej to, zacytuję kolegę z klanu: Idź do woja i pojedz do Iraku. Będziesz miał wszystko realne aż do bólu. A to jest GRA. I ta gra daje pewne możliwości które pozwalają WYGRYWAĆ. I tylko płacząca lamka z nich by nie korzystała.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 16:00 

pasqdnick napisał(a):
Co wy chrzanicie? Gra daje możliwośc uprawiania bunnyhopingu. Czy programiści sobie to zaplanowali, czy nie, jest taka możliwość. Która mocno podnosi skuteczość gracza, I tylko lamki które nie potrafią sobie z tym poradzić płaczą. Jak nie będzie można strzelać w czasie skoku to bedę skakał i strzelał jak już opadnę na ziemię. Albo coś innego się wymyśli. I lamki dalej będą płakać.

...chodziło o to ze dla wielu istotnym walorem BFa jest jego realizm...
a to o czym piszesz to jest moim zdaniem cos ponizej lamerstwa; to tak jak w CSie: kolesie rozkminiaja tekstury czy cuś tam..mapy na czesci pierwsze i szukaja gdzie są w mapie (w np. scianach: dziury) a potem zostają bohaterami we fragach... :?

czy o to chodzi?
Skoro nie dasz sobie rady z przeciwnikiem
bez bunnyHopowania'owania to nalezy sie zastanowic
nad okresleniem lamka.

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 16:02 

Pasqdnick - pogadamy po patchu na razie płaczą tylko lamki które umieją jedynie skakać i nic więcej. Ucz się lepiej chłopcze grać bez skakania -dobra rada od starszego kolegi.

aha do Iraku - nie wybieram się :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 16:13 

Widze, ze ffa uczy sie z duzym opoznieniem. W jakimkolwiek powaznym inf skoki ograniczaja sie do poruszania sie i unikow, w zwarciu spam spacji to pewna smierc. No, chyba ze ma sie farta, heady wchodza czasem nawet bez celowania ;P
Bol zwiazany z paczem to granatnik, bo z niego, jesli chodzi o zwarcie, latwiej pieprznac w powietrzu. Ale i tak ma zostac calkiem zmieniony, wiec zobaczymy.
No i oczywiscie spowolnienie gry, pelne wygrywanie przez pozycje i, co ffa zaboli, bezbolesna kampa. Wyciagniecie kogokolwiek z daszku na pd od hotelu na Karkandzie bedzie czysto teoretyczne, przynajmniej z tego, co wiadomo teraz.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 16:35 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
Cytuj:
Ps. ciekawe czy gdyby zrobić mecz bokserski Gołota vs "rysio z klanu" to dużo osób by na niego przyszło się zemocjonować ?
Ja bym postawił na Rysia. W koncu Rysio jest z KLANU, a Gołota tylko jakieś WBF. Przecież cały czas wszyscy na forum wrzeszczą, że klanowcy niby lepsi! :lol:

BTW: specjalnie dla was tapeta z niezwykłym <|KLAN|>Rysio i jego supportem <|KLAN|>Kurna_nie_pamietam_jak_jej_tam_było :lol:

http://ww6.tvp.pl/tvppl/include/docs/20 ... 984452.jpg

Hahah a co to za KLAN bez TSa:))??

co do skakania to kazdy gra jak potrafi.
wiec nie ma co sie wyzywac,trzeba sobie ze wszystkim radzic.
co do realizmu i bf2 to podobny widzialem w unrealu:)

to nie jest gra realistyczna.to zrecznosciowka bardzo przyjemna i lekka.
za ta ja kocham.ze moge sie przy niej zrelaksowac.ze moge nie grac tydzien i wracac i nadal grac dobrze.ze skill mi nie spada i ciagle nowe sposoby walki wpadaja do glowy.

pelen luz i wygoda a nie ciezki mulowaty symulator w ktorym po smierci i pol godziny czekasz do konca rundy

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 16:36 

Powtarzam jeszcze raz: to jest gra. Z realizmem ma ona tyle wspólnego że tektury broni i pojazdów są podobne do tych w rzeczywistości. Więc proszę nie wciskać mi kitu o realiżmie.
Co do hopingu. Czy mi się to podoba? Nie. Czy sam to robię? Tak, bo mam taką możliwość. Czy umiem sobie radzić z hoperami? Tak. A jak wy nie umiecie to płaczcie dalej. Czy będę sobie radził jak w znacznym stopniu to ograniczą? Na pewno.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 17:50 

pasqdnick napisał(a):
Powtarzam jeszcze raz: to jest gra. Z realizmem ma ona tyle wspólnego że tektury broni i pojazdów są podobne do tych w rzeczywistości. Więc proszę nie wciskać mi kitu o realiżmie.
Co do hopingu. Czy mi się to podoba? Nie. Czy sam to robię? Tak, bo mam taką możliwość. Czy umiem sobie radzić z hoperami? Tak. A jak wy nie umiecie to płaczcie dalej. Czy będę sobie radził jak w znacznym stopniu to ograniczą? Na pewno.

Niektórzy chcieliby pograć w grę, w której skoro prawie wszystko wygląda jak w realu, to ludzie nie rzucają się szczupakiem jak Rasiak na piłkę.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 18:28 

IronMan napisał(a):
skoki AT na klatę lub delfinowanie (...) można nazwać tylko błazenadą... IMO

...i to jest to co osłabia moją watosc bojową-jak to widze to trzese sie ze smiechu jak juz wczesniej wspomniałem.-i nie moge skutecznie celowac .
Po za tym:na mysl o tym ze inni tak zareagują na moje takie fikołki to troszke sie peszę...
:oops:

A w pewnym wieku juz nie wypada ...hmm..lewitować.

A moze by tak takie małe vote pt.: kto jak postrzega tego typu technike...poruszania się..?

pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 18:34 

bylo i wiekszosc popiera. Czesc tych co to robi nie popiera ale coz ;] Zreszta w patchu 1.2 za 2? tygodnie juz tego nie bedzie. Nie ma co plakac. Ale nie o tym jest chyba ten topic prawda?

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 18:37 

nie wiadomo może będzie tylko ten co tak robi nie wystrzeli :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 20:51 

EEEEE nie ma co aż tak narzekać grałem w CS w gorszych warunkach. Wracając do BF2 gra w miłej atmosferze na serwerze w dużej mierze zależy od graczy z którymi się ma do czynienja, wiadomo że każdy chcjałby co innego ale wtedy można sie jakoś dogadać. Niestety jest grupa graczy których JA z miejesca mugłbym zabić :twisted: , no i jest jeden taki klan gdzie każda moja wypowiedz na jego temat bedzie negatywna i obrazliwa więc przemilcze to a pomoc można tylko przez neutralizację :evil:, Pro=nooby. A tak wogule to nie tylko ja takie mam zdanie o nich, no ale oni zamykają wszystkim wszelkie możliwe bramki przyjemniej gry a w szczegulności poczatkującym graczą, niestety tak to odbieram.

Sorki, ale przemawja przezemnie złość :evil: .

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 21:23 

CS_JUBY napisał(a):
EEEEE nie ma co aż tak narzekać grałem w CS w gorszych warunkach. Wracając do BF2 gra w miłej atmosferze na serwerze w dużej mierze zależy od graczy z którymi się ma do czynienja, wiadomo że każdy chcjałby co innego ale wtedy można sie jakoś dogadać. Niestety jest grupa graczy których JA z miejesca mugłbym zabić :twisted: , no i jest jeden taki klan gdzie każda moja wypowiedz na jego temat bedzie negatywna i obrazliwa więc przemilcze to a pomoc można tylko przez neutralizację :evil:, Pro=nooby. A tak wogule to nie tylko ja takie mam zdanie o nich, no ale oni zamykają wszystkim wszelkie możliwe bramki przyjemniej gry a w szczegulności poczatkującym graczą, niestety tak to odbieram.

Sorki, ale przemawja przezemnie złość :evil: .

wyrzeknij sie zlosci cs_juby, to plytkie i niegodne uczucie. kochaj ludzi a ludzie pokochaja ciebie! nawet ci z taki klan gdzie każda moja wypowiedz na jego temat bedzie negatywna i obrazliwa więc przemilcze
:)
intryguje mnie przeslanie twojego podpisu:
Cytuj:
A gdy wróg poszedł do nieba. Ja pozostałem w piekle.

o co chodzi?

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 21:29 

przsoi napisał(a):
intryguje mnie przeslanie twojego podpisu:
Cytuj:
A gdy wróg poszedł do nieba. Ja pozostałem w piekle.

o co chodzi?

O to samo, o co chodzi w jego postach - czyli **** wie 8)

Ostatnio edytowano 27 sty 2006, 21:33 przez Splinter, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 33  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2