Teraz jest 5 mar 2025, 00:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 14:35 

Coś wam powiem, co mnie WKU....%$%#$%$#%#$ na maksa...
Mam dość słabszego kompa, ledwo 512 RAMu.... Czasem mapa mi się doładowuje nieco ponad dwie minuty jak nie dłużej i kiedy wreszcie widzę, że już mogę wejść do walki... Wybieram spawna, słysząc, że moi kumple z teesa już jadą zdobywają flagę, a ja dopiero co zaczynam... budzę się. Pierwszy "shot" z oczu, widzę, ze pojazdów KU%$%$#%#$ już nie ma, bo ci co mieli lepszy sprzęt - już go zabrali........
Ale to nic. Probuję się ruszyć. Skok kamerki i stopklatka, bo kompuś doładowuje dane. Oczywiście już ktoś przyjechał do naszej flagi - zabija mnie.... Jakie to proste- zastrzelić kogoś, kto się nie rusza, a chciałby, ale jest uwięziony w objęciach PIERD....%$#%$#%#$ gierki.
Kiedy już wreszcie się ruszę i namierzę czołg, który do mnie wyjeżdża, probuję odpalić rakietę... Wziu!.... Wziu... Wziu... Wziu.... Wziu............. ten dźię powtarza mi się przez następne 20 sekund, jak nie dłużej. Widzę w celowniku, w tej rurze czołg, który stanął w miejscu. I wreszcie za chwilę budzę się, słysząc swój wrzask. Dostalem. Nie żyję. nei wiem jak i skąd, czołgu już tu dawno nie ma.

W Americas Army, runda zaczyna się w jednym czasie, dla wszyustkich graczy po obu stronach - w jednym momencie. Nie ma lepszych - i gorszych. Każdy MA SZANSĘ. KAŻDY. Niezależnie, czy ma 12 GHz procesor i 1234 GB RAMu, a ktoś inny ledwo co Athlona 2500+ XP i 512 RAMu jak ja.

A wreacając do zagadki z poprzedniego postu. Na jednym z polskich poligonów, ileś lat temu, jadący transporter uderzył w betonową ścianę. Transporterowi nic się nie stało, ale ponieważ stał tam dość długo w tym jednym miejscu, pojechali do niego, sprawdzić co się stało. Faktycznie - nietknięty. Ale w środku - martwe ciała żołnierzy. Siła bezwładności - robi swoje, a transporter to nie samochód z poduszkami powietrznymi w środku.......

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 14:43 

PRO_BuBu napisał(a):
Crist napisał(a):
Mnie jeszcze wkurza to,że na wielu serverach jest tak,ze na samym poczatku rundy jakis typ idze na komendanta i robi rzeznie artyleria,nie dajac mozliwosci rozpoczecia gry.

moze jeszcze powinien ci wlasny heli podrzucic do twojej bazy zebys mogl sobie rozpoczac gre,a twoj team zeby mial wiecej heli heh,ludzie to jest gra niepodoba sie cos to niegrac,aha to ze zrzuca artylerie to jest dobre zagranie,a nóż sie uda zniszczyc APC albo wybic paru piechurow(mniejszy opor na polu walki).wiec nienarzekajcie an takie *********

To artyleria właśnie pozwala rozpocząć gre!!! Przy...doli i wszyscy ruszają dupy do roboty a tak to łażą po tej bazie i wybierają sobie pojazdy jak w salonie. :lol:
P.S. Kenneth
"Co was najbardziej wkurza w moim komputerze?" Może kiedyś powstanie :wink:

Ostatnio edytowano 18 wrz 2005, 15:28 przez Joker, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 15:01 

@Kenneth
1) EA jasno i wyraźnie napisała że do BF2 minimum to 512MB a optimum to 1GB. BF1942 chodził jako tako na 512MB więc nie spodziewaj się ze i BF2 zadowoli się taką samą ilością pamięci.
2) To że każdy zaczyne gre w innym czasie to nie wina gry tylko administratorów serwera na którym grasz. Można go ustawić tak aby runda zaczynała sie np. 15s po załadowaniu mapy.
3) Jeśli wróg widzi że stoisz to nie dziw się że chce cię ubić. Skąd ktoś ma wiedzieć dlaczego stoisz ? Jesteś fragiem i każdy będzie cię fragował jak tylko będzie ku temu okazja.Nic w tym dziwnego i nic w tym złego.
4) AA to nie BF2. Jak by w BF2 runda miała zaczynać się gdy wszystkim już załaduje się mapa to większość ludzi czekała by kilka minut na tych co mają mało rami i powolne dyski twarde.

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 18:37 

Phoenix masz racje ale niektorym moze cos wypasc chodz pozniej niepowinien miec pretensji ze stal sobie w miejscu a ktos go zfragowal bo to by bylo smieszne jak cos sie dzieje lepiej wyjsc z gry a nie pozniej zalowac ze stracilo sie punkty czy fraga ...

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 20:47 

A mnie gnojki które bawią się mikrofonem :evil: Sypią teksty"ej ty mechanik
wyłaż nie kampuj,wypie..ja prowadze,jak zmniejszyć ping,gdzie jest gaśnica w czołgu" itp.) Drą morde co 2 sek.tym swoim głosikiem przed mutacją. NO RECE ODPADAJA.

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 21:05 

amon napisał(a):
wyłaż nie kampuj,wypie..ja prowadze,jak zmniejszyć ping,gdzie jest gaśnica w czołgu" itp.) Drą morde co 2 sek.tym swoim głosikiem przed mutacją. NO RECE ODPADAJA.

A ty oczywiście nie masz na tyle męskiego głosu żeby przejąć kontrolę nad przedszkolem :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 22:59 

Joker napisał(a):
amon napisał(a):

A ty oczywiście nie masz na tyle męskiego głosu żeby przejąć kontrolę nad przedszkolem :lol:

>>>Tu raczej potrzeba przedszkolanki. I co by mi z tego przyszło? Oni i tak robią swoje! Myślisz że nie próbowałem? Strata czasu :?Lepiej zajać się graniem.

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 23:06 

amon napisał(a):
>>>Tu raczej potrzeba przedszkolanki.

Gdzie jest Lady z dobrym skilem :!:
P.S. Wiem o czym mówisz ale mi się jakoś nie trafia nieprzyjemność gry z malolatami a ci mlodsi z którymi gram poziomem kultury i profesjonalizmem nie odbiegają od starszych od siebie.
Pozdrowienia dla Zabujcy :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 23:20 

Joker napisał(a):
amon napisał(a):
>>>Tu raczej potrzeba przedszkolanki.

Gdzie jest Lady z dobrym skilem :!:
P.S. Wiem o czym mówisz ale mi się jakoś nie trafia nieprzyjemność gry z malolatami a ci mlodsi z którymi gram poziomem kultury i profesjonalizmem nie odbiegają od starszych od siebie.
Pozdrowienia dla Zabujcy :lol:

>>>Zgadzam się nie wszyscy są ,tacy trafiają się młodsi gracze(wymiatacze) którzy wiedzą jak się gra a nie przeszkadza reszcie :wink:

I jeszcze wkurza mnie ten pojazd co go MEC ma.Jak wsiądę do niego to mi kur..ć jakaś satelitarna antena zasłania cały widok :evil: Ten pojazd nieżle kosi wszelakie latające insekty :wink: Nie widać przez tą miche czy jadę prosto a już wycelować w piechotkę to prawdziwa sztuka(a swietnie sie spisuje na piechote szybkostrzelne guny ma!) może mi ktoś podać nazwe tego pojazdu? Jest na mapce ZatarWasteland u MEC w bazie.(lecz mimo tych wad lubie go :) )

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2005, 00:34 

Mnie dzisiaj pierwszy raz spotkał bug z czerwonym nickiem - i to moim. Koleś z drużyny zabił mnie chyba z 5 razy bo widział mnie na czerwono - i tylko on!! Miał chyba z 20 pkt na minusie. Jest to strasznie wkurzające kiedy jest się z tej drugiej strony :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2005, 01:26 

wiem, że było ale bug z wystającymi nogami ze scian mnie najbardziej wqr...ia w tej grze - ostatnio oberwalem z FAV jak byłem schowany w domku za betonowa ściana :evil:

Imo pierwsza rzecz do poprawy w patchu.

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2005, 02:13 

I kolejny maleńki bug...... Taki naprawdę - MALUSI....... Ale wiecie - cżłowiek jedzie kilka razy do flagi, probuje przejąć - ale flaga przejęta... Teoretycznie... Bo co widzimy we wskaźniku?
(780 KB)
http://img335.imageshack.us/img335/3458 ... 0146cr.png

I jeszcze kwestia przewracania się helikopterów na boki, opierają się śmigłami o ziemię i.... Czekają...... Nie robią bum, a ciężki helikopter ma wspaniałą podpórkę... Screena nie ma,a le chyba wiedzą o co chodzi.

Kubra dam - widzieliście jak się przelatuje rurą śmigłowcem? Polecam...
A poniżej link kolejny do "parkowania śmigłowcem" na Daliant Plant.
(574 KB)
http://img109.imageshack.us/img109/4601 ... 0102ky.png

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2005, 03:08 

Ja mialem dzis fajny numer.. Na mapie Strike at Karkand bralem sobie czolg z glownej bazy.. Zdobylismy 2 pierwsze flagi i w tym momencie zginalem. Przenioslo mnie do MEC to sie wkurzylem i zanim mialem spawn wcisnalem pare razy zeby do US z powrotem przejsc.. Przeszedlem i mialem spawn znowu na fladze z czolgiem.. Problem w tym, ze pojawilem sie tam jako MEC!! Nakosilem graczy US i MEC przejelo wszystkie flagi.. zginalem.. i znowu na sile chcialem grac jako US.. tym razem skutecznie i juz bylo wszystko normalnie.

Powiem szczerze, ze pierwszy raz mi sie to zdarzylo.. Mial ktos to kiedys?

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2005, 06:06 

Jasne i jeszcze ujemne punkty za to. Chcialem do drugiego teamu i w momencie klikniecia od razu death i -2 niby za samobujstwo!

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2005, 07:18 

Gsus chyba nie sqmales najwazniejszego kawalka posta Mordokleja. Odrodzil sie jako MEC na spawnie USMC.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2