Teraz jest 3 gru 2024, 00:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 254 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 00:34 

W sumie dziwi mnie, ze
Cytuj:
sobiście dodatek co raz bardziej zaczyna mi się podobać,

Bo poza mapami i modelami pojazdow nie ma tam nic nowego. Nawte tekstury i obiekty zostaly stare. Ciekawe co tam nabazgracie :>

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 01:53 

Obrazekno przede wszystkim mapy! Jezeli mapy sa ciekawe to warto kupic. A pojazdy, bronie, kolejna strona globalnego konfliktu to tylko miły bonus. :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2006, 12:11 

Yoggurt napisał(a):
no to nie tak źle. W sumie to dla kogo taniej dla tego taniej. Dla ludzi mających np. Neostrade nie wyszło by to tanio gdyby musieli ściągać coś co waży tyle ile Sepcial Forces. Gdyby to ściągneli to co niektórym skończył by się limit. Ja nie mam na szczęście takich zmartwień bo nie mam limitu :wink: A tak a propos Neostrady to właśnie przyszedł Mi rachunek z TP:SA wartości około 600zł. :shock: z czego 560 zł jest za samą neostradę liczoną od października zeszłego troku.Pragnę jeszcze nadmienić że z usługi Neostrada nie kożystam już od końca popszednich wakacji :wink: a moje rachunki za telefon nigdy nie przkroczyły sumy 120 zł. Wnioski wyciągnijcie sami zwolennicy neostrady...

Nie jestes sam. Mam ten sam problem z Neostradą. Po wakacjach (tej promocji co była w wakacje) skończyłem uzywać Neostradę, wszystko zgodnie z umową. Po 4 miesiącach dostałem pierwszy rachunek ok. 400 zł, a po 7 ok. 700zł. Oba na szczeście uznali przy reklamacji za swoja pomyłkę. ale to i tak nie zmienia faktu, że TP i ich "świetna" usługa są jakie są.

Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2006, 14:15 

Ta warto dac 20 30zl za dwie mapy
zaiste interes zycia EA zrobi na tym syfie

za darmo jest masa swietnych map ale ranking blokuje wszystko!!
pojazdy i bronie? zaloze sie ze gracze lepsze parametry by dobrali.
w koncu znaja temat od srodka
napewno nie byloby PKM snajpy

popatrz ile modow powstaje za darmo i ile oferuja?
nawet ten co reklamujesz PR jest war kupienia
a nie taki bosterpack

Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2006, 14:27 

Wchodze dziś od 10 na Special forces i patrze 17 serverów :shock: Wszystkie wielkości map zaznaczone a tu tylko tyle. Zapewne servy są odpalane ale np. średnie z bf2 normalnego to ponad 2k... z tymi busterami czy jak je zwał będzie tak samo...

Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2006, 15:05 

Specyfik napisał(a):
Wchodze dziś od 10 na Special forces i patrze 17 serverów :shock: Wszystkie wielkości map zaznaczone a tu tylko tyle. Zapewne servy są odpalane ale np. średnie z bf2 normalnego to ponad 2k... z tymi busterami czy jak je zwał będzie tak samo...

Zainstaluj patcha, to zobaczysz wiecej serwerow.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2006, 21:33 

Inne pytanie, a mianowicie, co w wypadku jeśli ktoś ma słabe łącze? Ile będzie "ważył" ten dodatek? Chętnie kupiłbym wersję na krążku, zdaję sobie sprawę, że cena wtedy wzrośnie, zapewne niewiele jest osób mających takie zdanie, ale zawsze można zasugerować.

szczerze też bym wolał to na płycie jeśli stanę się desperatem i postanowię "toto" kupić :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2006, 14:59 
Zbanowany

Ja tam wole w Empiku, ale plzzz dajcie w tym pudelku tez plytke bo ja kompletnie sie nie lapie w tym :/

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2006, 17:11 

Karolix napisał(a):
ale plzzz dajcie w tym pudelku tez plytke bo ja kompletnie sie nie lapie w tym :/

jakby głodujące dziecko w etiopi szepneło pod wiatr w swoim narzeczu "dżordż busz daj nam jesć" to byłaby wieksza szansa że proźba dotrze do adresata

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 00:46 

Kolec napisał(a):
Karolix napisał(a):
ale plzzz dajcie w tym pudelku tez plytke bo ja kompletnie sie nie lapie w tym :/

jakby głodujące dziecko w etiopi szepneło pod wiatr w swoim narzeczu "dżordż busz daj nam jesć" to byłaby wieksza szansa że proźba dotrze do adresata

Hehe... dobitnie powiedziane=napisane. EA jak już coś wymyśli to raczej tego nie zmieni, więc na płytkę w sklepie nawet nie liczę. A co do sieci sklepów dla mnie nie ma różnicy

Tytuł:
PostNapisane: 3 kwi 2006, 06:51 

DLACZEGO MY W POLSCE MNAMY PLACIC WIECEJ NIZ GRACZE W USAN (PATRZ CENY NA http://WWW.EA.COM)

pOZDRO

Tytuł:
PostNapisane: 3 kwi 2006, 08:52 

Bo w USA sprzeda sie tej gry lekka raczka 20 razy wiecej?

Tytuł:
PostNapisane: 3 kwi 2006, 17:15 

Nie dość, że te „geyowskie pomioty”;) zarabiają 4 razy więcej to jeszcze mają taniej. Skandal.
Człowiek aż ma ochotę zostać piratem.
A tak przy okazji EA Downloader’a:
Co qrde kogo obchodzi, kiedy się urodziłem albo jaki jest mój kod pocztowy(?). Panowie z EA powinni się zastanowić, co robią, jeżeli chcą zastąpić sprzedaż w sklepie sprzedażą przez net powinni zagwarantować nam nie gorsze warunki.
I małe pytanko:
Jak EA sobie wyobraża sprzedaż w sklepach samych kodów, jeżeli standardem w tej chwili są pomyłki typu, brak kodu w opakowaniu lub błędny kod.

Reasumując kupimy w sklepie kod, którego nie ma lub jest błędny za pieniądze większe niż gracze z poza UE.

EA… Wielkie GRATULACJE za kolejny GŁUPI pomysł.

Pozdro.

Tytuł:
PostNapisane: 3 kwi 2006, 17:20 

Jesli trafi ci sie bledny kod wysylasz jego zdjecie na poczte EA PL i dostajesz nowy :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 254 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17

Strefa czasowa: UTC + 2