Teraz jest 5 mar 2025, 20:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 45  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 23:11 

Moje wrażenie z patcha: TOTALNA PORAŻKA.
Patch zabija dynamike gry, robi się nudno. Jak widze snajpera czy zaopatrzeniowca to mi się rzygać chce, same snajpy i pkmy teraz chodzą.
Poprawienie celnosci niektorych broni mi sie podoba, oslabenie apc, czolgu tez ok nawet. Nie ma żabek i nie mozna skakc i strzelac, no powiedzmy ok. Nadal oczywiscie debile z EA nie poprawili ze ja moge wladowac w goscia caly magazynek z M4 a on zdazy sie odwrocic i mnie sieknac jeszcze.

Do wad moge jeszce zaliczyć to że spec ops jest juz zupelnie bezuzyteczna klasa. Mi osobiscie latajace C4 zupelnie nie przeszkadzalo bo naprawde niewielu ludzi spotykalem ktorzy go naduzywali.

Co do snajpera to nie bede sie wypowiadał bo zaraz zostane zjechany, w kazdym razie mogli by zrobic jak w CoD, że na mapie moze byc powiedzmy 2 snajperow w jednej druzynie i koniec, jakie ograniczenie by sie przydalo.

PKM - heh, bez komentarza, jedyna bron ktora mozna sobie radzic teraz na niektorych mapach

Grenadier - akurat jego zmiana jest moim zdaniem na plus

Szturmowiec - zmiany da się przeżyć mimo że zachowanie granatnika jest conajmniej dziwne.

PS. W większości cieszą sie maxymalne lamy, które nie radziły sobie z dynamiką gry i bardzo szybką akcję. Nie ma na serwerach juz roznic miedzy lepszymi a gorszymi, kazdy jest wymiataczem teraz. Wcześniej trzeba było mieć po prostu skilla zeby sobie radzić na polu walki, teraz byle noob moze kosic wszystkich pkm'em czy snajpą. Nad tym kretyni z EA pracowali dwa miesiace? Pewnie mieli zrobic patcha w dwa miechy, 1,5 miecha balowali i w dwa tygodnie wypuscili takiego gniota.

Jutro gramy pierwszą klanówke na nowym patchu, jestem ciekaw jak będzie. Jeżeli będzie tak samo cholernie nudno i dennie jak jest teraz na serwerach to chyba sobie odpuszcze te gre, albo po prostu poszukam serwerów na poprzednim normalnym patchu, bo ten wprowadza znaczenie więcej złego niż dobrego.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 23:15 

:!: :!: :!: :!: KOLEŚ MÓWI PRAWDE PODPISUJE SIĘ POD NIEGO :!: :!: :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 23:16 
Moderator forum

Esz te samoloty tragedia... KDR mi w nich spadnie 8)
Rakiety fajnie się zachowują jak sie wystrzeli flary :wink: Chociaż to gów...no daje :) Rakieta i tak potrafi przeleciec pomiedzy nimi. Takie dziwne też jest że nie widać nigdzie na mapie ani samolotu ani AA a i tak słychać dzwięk :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 23:20 

Podpisuje się pod tym co mówi Adasi

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 23:23 

Hehe dzięki chłopaki :P

Do tego nigdy nie zdazalo mi sie, no prawie nigdy nie zdazalo sie ze rakieta przeze mnie przeleci :| Wczoraj jade mostem na karkandzie, eryx mi przez czolg przelecial po czym dwie sekundy później strzał z TOW'a :|

P-lotka to też śmiech na sali, wszedłem na 20 sek dosłownie na serwie 64 i juz samolot ściągnąłem :D

Rakieta TV heli, zmiejszona żeby nie siać takiego zniszczenia, ale czy komukolwiek to przeszkadzało? No chyba znów maxymalnym lamom.

Minigun w blackhawku to mnie teraz smyra bardziej niż rani :D

Gra naprawde BYŁA wyśmienita, dynamiczna, pełna życia i akcji. Teraz przepełniła ją nuda i PIER**** kamperstwo którego nienawidze, tak samo jak nienawidze snajperów (w takich ilościach).

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 23:26 

Adasi napisał(a):
Hehe dzięki chłopaki :P

Rakieta TV heli, zmiejszona żeby nie siać takiego zniszczenia, ale czy komukolwiek to przeszkadzało? No chyba znów maxymalnym lamom.

Minigun w blackhawku to mnie teraz smyra bardziej niż rani :D

Podpisuje sie pod tym wszystkim czym mam a z resztą troszq mniej

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 23:29 

Adasi jeżeli ci przeszkadza nadmiar snajp nie wchodź na servy zachodnie,na servach polskich jest najwiecej 1-2 snajpy :) Podobnie z supportem :) A że tak spytam co się zmieniło u AT(oprócz przelatujących eryxow przez armory??) :P

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 23:33 

Np celnosc MP5 sie zmienila, wreszcie mozna kogos normalnie trafić....

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 23:35 

jak sie tutaj nie dopisac, kiedy teraz gra na ffa jest co najmniej wkurzajaca, praktycznie nigdy nie uzywalem unlockow ale dzieki temu, ze nie bylo takiego ograniczenia ruchu jak teraz dawalem sobie rade. Teraz jak mi gosc wyskoczy z PKM czy innym dziwnym unlockiem to nawet skill nie pomoze, bo taka pare maja te bronie (nie mowiac o tym, ze czasami wali do mnie z 5 metrow i nie slychac odglosow wystrzalu) IMO latwiej sie teraz ginie, bo jakby zredukowali zycie zolnierzy, a nie ograniczyli sily w/w broni. jednym slowem p.o.r.a.z.k.a (mowie o ffa) Teraz umiejetnosci licza sie o wiele mniej, a radosc z gry zabijaja dodatkowo wszechobecni snajperzy i deszcz granatow latajacych przez pol mapy.
Co do klanowek to jak juz napisalem wczesniej zbugowany AT, a jest to teraz najbardziej grana klasa bo wzmocnili mp5.

ps. nie dosc, ze eryxy sa zbugowane to jeszcze jakos lewo sie nimi skreca (rakietami). Reasumujac - GJ EA :|

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 23:36 

Cytuj:
Np celnosc MP5 sie zmienila, wreszcie mozna kogos normalnie trafić....

Jakos tego nie odczułem absolutnie dla mnie jest tak jak poprzednio czyli do d*** a co do podbiegana do czołgów z C4 to jest to jaknajbardziej wykonalne xD

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 23:38 

Hmmm...nie rozumiem w grze pisze nadal że mp5 ma niską/średnią celność....

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 23:41 

Wiesz a co nas obchodzi co pisze :D :P Ważne jest jak się gra, a MP5 gra się znaaacznie lepiej.

Co podkładania C4, to życze powodzenia. Co prawda udaje się to oczywiscie zrobic, ale starczy ze obok czolgu jest jeden piechociarz i juz koniec bajki. Na klanówce to teraz w ogole niewykonalne :(

BJ EA :P

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 23:59 

Odpaliłem bf2 po krótkiej przerwie( zostalem zauroczony WoWem:)) i pierwszą rzeczą o jakiej pomyślałem to czy aby napewno gram w tego Bf2 jakiego zapamietałem. Niestety to juz nie to i tymczasem sobie odpuszcze na jakiś czas dzieło EA. GJ :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 00:09 

Adasi napisał(a):
P-lotka to też śmiech na sali, wszedłem na 20 sek dosłownie na serwie 64 i juz samolot ściągnąłem :D

Akurat to jest dobre, w koncu piloci nie beda bezkarnie latali. Szczegolnie, ze czasem nie ma chetnych na samolot i druga druzyna po prostu kradnie go sobie, w ten sposob majac 3 samoloty na 1 nasz. Wkurzaja mnie takie sytuacje, nigdzie nie idzie sie ruszyc bo zaraz bomby spadaja.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 00:23 

Adasi napisał(a):
W większości cieszą sie maxymalne lamy, które nie radziły sobie z dynamiką gry i bardzo szybką akcję. Nie ma na serwerach juz roznic miedzy lepszymi a gorszymi, kazdy jest wymiataczem teraz. Wcześniej trzeba było mieć po prostu skilla zeby sobie radzić na polu walki, teraz byle noob moze kosic wszystkich pkm'em czy snajpą.

najwiecej placza ci ktorych tzw skill polegal na uzywaniu roznych eksplojtow, a nie glowy, taktyki i gry zespolowej. ludzie ktorzy sa naprawde dobrzy po prostu sie dostosuja, reszta bedzie plakac i grac albo zrobi sobie przerwe i wroci do ulubionego ut/cs/wow/q czy co tam ich kreci w oczekiwaniu na kolejnego patcha.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 45  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2