dupielos napisał(a):
Co powiecie na to, juz pominmy tych statsiarzy z mec ale zobaczcie kolesia z usmc senior dingdong czy jakos tak. dodam tylko ze to nie byl ani blackhawk ani czolg, koles z ak biegal tylko. Czy to mozliwe?

Jezeli ktos stad tez tak potrafi to zwracam honor :d mapa m.city.

hmm... ciekawe... zwlaszcza ze w jego druzynie jest koles o nicku Stun_Gun, który ma staty: 119 117 1 6 i np. BadBoyDjPapa 129 91 19 8 (widać że kolesie dużo ludzi uleczyli... albo jednego kolesia...)
Z drugiej strony.... o ile jest to wszystko podejrzane i to mocno, nie jest niemożliwe do osiągnięcia - wystarczy że koleś mial dobrych medyków którzy caly czas go podnosili... kolesie mogli się ustawić w jakimś kamperskim miejscu i jeden kosi a reszta go leczy i podnosi...
Natomiast bardzo podobają mi się goście z przeciwnej drużyny, a mianowicie GermanDre@m1702 oraz *BWT*Flo - oni to chyba latali helim
@dupielos- olej takich ludzi i graj tak, jak umiesz najlepiej, póki kolesie nie utrudniają życia innym ludziom z teamu, nie TKują, nie obrażają nikogo - to w sumie nie należy się nimi zbytnio przejmować... a jeśli Ci to bardzo bardzo przeszkadza, to następnym razem zrób więcej screenów na których jest pokazane jak oszukują albo sobie nabijają staty i wyślij coś takiego EA... chociaż mi osobiście takie sytuacje i tacy ludzie w ogóle nie przeszkadzają... no ale ja to ja