Cytuj:
-cartylery hym jak jest comender dobry w swoim fachu i ma zbednego jepka to chwala mu za to ze bedzie meczyl heli samoloty i inych snajperow.
Nie spodziewalem sie, ze ktos cos takiego napisze
Cytuj:
teraz najwyzszym celem jest by SL przetrwał za wszelką cenę, a aby przetrwac to musi byc dobry gracz tzw pro
A ja glupi myslalem, ze celem w BFie sa flagi...rozumiem o co ci chodzi jednak pamietaj, ze rzadko kiedy spotkasz "pr0" gracza, ktory bedzie prowadzil squad. Nikt nie bedzie nianczyl "niedzielnych graczy" Klanowcy beda grali razem i razem beda loic FFA. jak do tej pory kazda moja rozgrywka na 1.3 konczyla sie ladnym lockiem. Co wiecej byl to nawet lock calej druzyny przez 3 osoby !!! Jesli nawet ktos sie wydostal to nie majac wsparcia ginal po 10s...
Cytuj:
ale pamiętej, że w grach i tym bardziej w życiu większość nie jest pr0.
Dokladnie! A te zmiany wymuszaja wlasnie na graczach pewne zachowania i wymagaja pewnych umiejetnosci, ktorych zwykly szary, niedzielny gracz nie posiada. Jak juz mowilem uderzy to glownie w FFA. Klany jakos sie przystosuja bo zmiany beda dotyczyc obu stron...
ps. doswiadcznie w grach mam wieloletnie. Jako, ze w BF2 gram od dema i nie tylko gram to rowniez mam chyba doswiadczenie. Jednak za pr0 nigdy sie nie uwazalem wiec spox :}