Teraz jest 5 mar 2025, 00:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2005, 15:58 

mnie w BF2 wkurza BF2...

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2005, 18:09 

COLAR napisał(a):
mnie w BF2 wkurza BF2...

To nie graj :wink:
Lady ten serwer o ile się nie mylę już nie istnieje.

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2005, 18:22 
Maskotka BF.pl

lkasprzak napisał(a):
COLAR napisał(a):
mnie w BF2 wkurza BF2...

To nie graj :wink:
Lady ten serwer o ile się nie mylę już nie istnieje.

kurcze, zawsze fajna zabawa mnie ominie :( muszę więcej grać a mniej pracować :P

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2005, 18:30 

Mnie denerwuje jeszcze wywalanie z serwerów za TK, a nie zabiłem nikogo z mojego teamu.

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2005, 18:32 

Afterek77 napisał(a):
dupielos napisał(a):
Co powiecie na to, juz pominmy tych statsiarzy z mec ale zobaczcie kolesia z usmc senior dingdong czy jakos tak. dodam tylko ze to nie byl ani blackhawk ani czolg, koles z ak biegal tylko. Czy to mozliwe? :D Jezeli ktos stad tez tak potrafi to zwracam honor :d mapa m.city.

Obrazek

A ja uważam że był commanderem. Nie ma innego wyjścia. Zginął tylko raz!!! a ma 222 pkt. Inaczej się nie da. A na mapkach 64 osobowych taki wynik myślę jest możliwy...

commander i 0 punktów za teamplay? niemożliwe - albo powinien mieć na plusie, albo na minusie za TK arty - poza tym dziwne, że miał równo tyle punktów ile mu się należało za fragi... na pewno jakaś ustawka z kolegami

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2005, 18:43 

Kenneth napisał(a):
Coś wam powiem, co mnie WKU....%$%#$%$#%#$ na maksa...
Mam dość słabszego kompa, ledwo 512 RAMu.... Czasem mapa mi się doładowuje nieco ponad dwie minuty jak nie dłużej i kiedy wreszcie widzę, że już mogę wejść do walki... Wybieram spawna, słysząc, że moi kumple z teesa już jadą zdobywają flagę, a ja dopiero co zaczynam... budzę się. Pierwszy "shot" z oczu, widzę, ze pojazdów KU%$%$#%#$ już nie ma, bo ci co mieli lepszy sprzęt - już go zabrali........
Ale to nic. Probuję się ruszyć. Skok kamerki i stopklatka, bo kompuś doładowuje dane. Oczywiście już ktoś przyjechał do naszej flagi - zabija mnie.... Jakie to proste- zastrzelić kogoś, kto się nie rusza, a chciałby, ale jest uwięziony w objęciach PIERD....%$#%$#%#$ gierki.
Kiedy już wreszcie się ruszę i namierzę czołg, który do mnie wyjeżdża, probuję odpalić rakietę... Wziu!.... Wziu... Wziu... Wziu.... Wziu............. ten dźię powtarza mi się przez następne 20 sekund, jak nie dłużej. Widzę w celowniku, w tej rurze czołg, który stanął w miejscu. I wreszcie za chwilę budzę się, słysząc swój wrzask. Dostalem. Nie żyję. nei wiem jak i skąd, czołgu już tu dawno nie ma.

ja mam podobnie baa tak samo:/
ja chce wiencej ramu i szybsze łącze :(

a i zgadzam się z przedmówcą
to niemożliwe zebrać tyle punków bez ugody czy czegoś takiego bo normalnie powino się zebrać w miedzy czasie min. 40 TP
2 gostków ma tam 106 za TP 0 zabitych i jeden znich ma 3 śmierci a drugi wcale jak oni to zrobili?

własciwie to chyba wszyscy majom w tym temacie troche racji :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2005, 10:08 

Mnie dobija to w BF2, że jak gram sobie to nagle problemy z połączeniem i.... leże martwy mimo że powinien to być koleś który był odwrócony do mnie plecami i miałem go na muszce. Tak poza to zawsze grałem w CS i teraz trpchę trudno się przestawić na tą grę, ale wszystko zmierza w dobrym kierunku :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2005, 14:02 

Mordoklej napisał(a):
Ja mialem dzis fajny numer.. Na mapie Strike at Karkand bralem sobie czolg z glownej bazy.. Zdobylismy 2 pierwsze flagi i w tym momencie zginalem. Przenioslo mnie do MEC to sie wkurzylem i zanim mialem spawn wcisnalem pare razy zeby do US z powrotem przejsc.. Przeszedlem i mialem spawn znowu na fladze z czolgiem.. Problem w tym, ze pojawilem sie tam jako MEC!! Nakosilem graczy US i MEC przejelo wszystkie flagi.. zginalem.. i znowu na sile chcialem grac jako US.. tym razem skutecznie i juz bylo wszystko normalnie.

Powiem szczerze, ze pierwszy raz mi sie to zdarzylo.. Mial ktos to kiedys?

Parę dni temu jednego gościa z teamu wciąż tak przerzucało z jednej strony na drugą, aż w końcu wsiadł do prowadzonego przeze mnie Vodnika jako ...przeciwnik. Wyglądało to dziwacznie - bo na oznaczeniu zajmowanych miejsc w pojeździe - ja miałem znacznik zielony a on - czerwony. Heh... nawet mi napisał coś w stylu "Hey, you are red!" (czyli on widział mnie jako wroga). Zaraz potem załatwił nas czołg - i na mnie nabił sobie fraga a na tym nieszczęsnym gościu - TK :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2005, 14:36 

A mnie wkurza jak przyczepiam dwa C4 do człgu lub APC i chcę przełączyć na pilota a on mi rzuca kolejne C4 :evil: :evil: Ile już razy przez to zginąłem to moje :evil: :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2005, 14:51 
Maskotka BF.pl

lkasprzak napisał(a):
A mnie wkurza jak przyczepiam dwa C4 do człgu lub APC i chcę przełączyć na pilota a on mi rzuca kolejne C4 :evil: :evil: Ile już razy przez to zginąłem to moje :evil: :evil:

o tak, mnie to też strasznie denerwuje, wiele razy przez takie akcje zmieniałam klasę na inną, bo już na komandosa patrzeć nie mogłam... mam nadzieję że poprawią to w patchu...

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2005, 15:14 

hehe no albo jak konczą sie c4 wyrzucasz ostatnią i zostaje ci tylko pilot - kilka razy z ropedu sie tak wysadzilem w powietrze :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2005, 18:34 

DeadWizard napisał(a):
a i zgadzam się z przedmówcą
to niemożliwe zebrać tyle punków bez ugody czy czegoś takiego bo normalnie powino się zebrać w miedzy czasie min. 40 TP
2 gostków ma tam 106 za TP 0 zabitych i jeden znich ma 3 śmierci a drugi wcale jak oni to zrobili?

a według mnie można, ja rezem z klanem wbiliśmy na serwer publiczny , lataliśmy całą mepe BH i każdy z nas miał dużo ponad 150, najlepszy 210. i nie była to żadna "ustawka", wystarczy się postarać i miec BH :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2005, 00:06 

Mnie wkurzają łebki, ktore otwierają głosowanie na kick dla przypadkowej osoby na serwerze. Cos takiego spotkało mnie niecałe 10 minut temu. Wchodzę na Games.net, zdobyłem moze ze 4 pkt, patrzę... |KGW|OZY zainicjował głosowanie na kicka dla mnie :roll: Oczywiście wszyscy obecni na serwerze gracze z KGW dają vote na TAK, ale "niestety" nie wywala mnie z serwera. Wkurzony pytam, "Ozy co ty odpier****sz" i oczywiscie nie dostaję odpowiedzi. Ba, ciężko znalezc argumenty jezeli kickuje się osoby dla frajdy.

Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2005, 00:23 

o dobrze ze się „pan” pojawił , w takim razie mogę wiedzieć czemu sam najpierw zainicjowałeś wotekicka na |KGW|Cichy chwile wczesnej na jeszcze jedna osobę z naszego klanu ? ponieważ po pytaniu o co ci chodzi poleciał kolejny wotekick , w ramach rewanżu i ochłodzenia twojej głowy zainicjowałem kontr głosowanie.
A z tekstem łebki to bym prosił abyś wyskakiwał raczej do swoich znajomych z podwórka panie wkurzony.

Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2005, 00:29 

Ludzie było już o tym. To taki bug w grze , głosowania czasami sie samoistnie inicjują . Wyluzujcie :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2