Kenneth napisał(a):
Coś wam powiem, co mnie WKU....%$%#$%$#%#$ na maksa...
Mam dość słabszego kompa, ledwo 512 RAMu.... Czasem mapa mi się doładowuje nieco ponad dwie minuty jak nie dłużej i kiedy wreszcie widzę, że już mogę wejść do walki... Wybieram spawna, słysząc, że moi kumple z teesa już jadą zdobywają flagę, a ja dopiero co zaczynam... budzę się. Pierwszy "shot" z oczu, widzę, ze pojazdów KU%$%$#%#$ już nie ma, bo ci co mieli lepszy sprzęt - już go zabrali........
Ale to nic. Probuję się ruszyć. Skok kamerki i stopklatka, bo kompuś doładowuje dane. Oczywiście już ktoś przyjechał do naszej flagi - zabija mnie.... Jakie to proste- zastrzelić kogoś, kto się nie rusza, a chciałby, ale jest uwięziony w objęciach PIERD....%$#%$#%#$ gierki.
Kiedy już wreszcie się ruszę i namierzę czołg, który do mnie wyjeżdża, probuję odpalić rakietę... Wziu!.... Wziu... Wziu... Wziu.... Wziu............. ten dźię powtarza mi się przez następne 20 sekund, jak nie dłużej. Widzę w celowniku, w tej rurze czołg, który stanął w miejscu. I wreszcie za chwilę budzę się, słysząc swój wrzask. Dostalem. Nie żyję. nei wiem jak i skąd, czołgu już tu dawno nie ma.
ja mam podobnie baa tak samo:/
ja chce wiencej ramu i szybsze łącze
a i zgadzam się z przedmówcą
to niemożliwe zebrać tyle punków bez ugody czy czegoś takiego bo normalnie powino się zebrać w miedzy czasie min. 40 TP
2 gostków ma tam 106 za TP 0 zabitych i jeden znich ma 3 śmierci a drugi wcale jak oni to zrobili?
własciwie to chyba wszyscy majom w tym temacie troche racji