Teraz jest 19 kwi 2025, 11:10

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 22:24 

Lesio13 napisał(a):
***ALIEN*** napisał(a):
Może być drugi serwis może być 4 a nawet i 5 i co stego.

..Żeby się kolegom w przedszkolu pochwalić...

Lesu13 nie każdy chodzi do przedszkola.
Lubie te forum ale czasami jest mi wstyd, że przebywam wśród takich dzieci, ignorantów i typowo polskich zazdrośników. To się normalnie do prasy nadaję co wy tu wypisujecie. Dobrze, że nie wszyskim odbiło, że jest taki supełek, Okota, Headshot, Zaalbar[PL] i jeszcze kilku ze zdrowy rozsądkiem. Ech....

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2005, 11:35 

typowe polskie zachowanie- nie wiem co sie turek tak podniecil, zwlaszcza, ze to nie on prowadzi serwis bf.pl. nie uwazacie, ze gdyby przeszkadzalo to ludziom, ktorzy tworza bf.pl napisaliby o tym :?: zabieraja w wiekszosci glos osoby, ktore nie maja nic do gadania i sa chyba po prostu jak napisal Groszeka zazdrosni. chlopak zarejestrowal domene, chce ja prowadzic, zabronicie mu ? ma zrezygnowac bo takiemu turkowi sie nie podoba ? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2005, 14:21 
Moderator forum

Zaczyna mnie denerwowac ostatnio obserowowana sytuacja jak sie zlatuja jakies trole z poziomem rodem z przedszkola (mam wymienic pare nickow?) i najezdzaja na kogos kto dosc rozsadnie pisze :evil:

Niech koles robi sobie co chce. Jesli zrobi lepszy serwis to gratulacje. Rynek nie moze istniec bez konkurencji wiec i moze wtedy bf.pl zacznie byc lepszym serwisem (wysylajacym co miesiac zgrzewke bro moderatorom itp. ;) )

Od zawsze dziwilo mnie to jak niektorzy sie lubuja w biciu piany i robieniu problemow z niczego.

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2005, 14:50 

Panowie! Hola! Zakładając ten topic chciałem się dowiedzieć co myślicie o pomyśle... zarabiania na cudzej marce... później autor stwierdził, że nie ma zamiaru na tym zarabiać, ale zrobi serwis trolle... ;/ i wyedytował strone ... jeżeli ma zamiar robić stronę to życze mu powodzenia ...
chodziło tu o aspekt zarabiania...

@morthag: na priv z tym/hol

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2005, 15:51 

laizzer napisał(a):
Witam!

Widze ,ze moja strona wzbudzila na razie tylko smiech :lol: tylko nie wiem z czego :?: .Smiejecie sie z poddomen ,a tu nie o poddomeny chodzi ,tylko o konta e-mail(poddomeny dostajesz gratis do konta).W przyszlosci chce stworzyc tam serwis ,bo bardzo lubie strzelac do amerykanow , tylko na razie nie mam na to czasu(praca i studia na zmiane) ale na pewno nie chce tych domen sprzedac !.Jestem czlowiekiem,uczciwym i otwartym na wszelkie propozycje.Gram glownie w DC.

Pare kont juz stworzylem wiec nie jestem sam i jak na razie nikt sie nie skarzy!
Przyznaje ,ze kokosow nie zarobie(dobrze bedzie jak wyjde na 0 hehe) ale konta wp.pl czy onet sa tak oklepane i jak chcecie to se je miejcie ja wole bf2.pl czy battlefield2.pl miec w adresie bo maja przynajmniej ssl i autorespondery,reklam tez nie ma ! 8)

W sumie to nie wiem z czego sie smiejecie bo pewnie tez byscie nie pogardzili takimi kontami.Jedni sie smieja inni mysla calkiem powaznie.

Pozdrawiam wszystkich :wink: !
http://www.bf2.pl ; http://www.battlefield2.pl

To też na priv. co to jarmark? /Kriz

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2005, 17:07 

proszę zamknąć ten nieszczęsny topic

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2