Teraz jest 27 lip 2025, 23:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: spawnkill
PostNapisane: 14 lip 2005, 09:53 

lkasprzak napisał(a):
A po co wychodzisz z czołgu?? Podjedź nim pod flagę i bądź czujny... :D

Jasne wjadę czołgiem na dach po drabinie. Albo rozkracze się przy fladze na pustym polu narażony na ostrzał.
Eeeh, Panowie stratedzy i taktycy - nie zalezy mi na statsach tylko na drużynie. Osłaniani ogniem mają wiekszą szansę przetrwania i zdobycia flagi. Ostatecznie ogien przeciwnika skupi sie na mnie co da im czas na przygotowanie się do obrony. A ja w czołgu mam ociupinke większe szanse na przeżycie.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2005, 10:12 

To trzeba grac druzynowo - zabrac kogos do tego czolgu, przypilnowalby furki gdy bedziesz zajmowal flage ;)

A co to respawn kilingu - to jak w BF42 bylem calkowicie przeciw, to w BF2 uznaje to za calkowicie dopuszczalne - bo przeciez jak druzynka wpadnie do bazy przeciwnika wysadzac artylerie i radary, to nie sadze zeby respawnujacy sie wrog zostawil ich w spokoju :P A jak zaczna sie bronic :> to juz na nich krzycza ze to spawn killerzy.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2005, 10:14 

Ta ale jak siądzie 2óch z M24 to już spawnkilling :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2005, 10:16 

A jak rozpoznasz czy przyszli oslaniac specopsa czy po fragi?

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2005, 10:19 

aNDY^aND napisał(a):
To trzeba grac druzynowo - zabrac kogos do tego czolgu, przypilnowalby furki gdy bedziesz zajmowal flage ;)

A co to respawn kilingu - to jak w BF42 bylem calkowicie przeciw, to w BF2 uznaje to za calkowicie dopuszczalne - bo przeciez jak druzynka wpadnie do bazy przeciwnika wysadzac artylerie i radary, to nie sadze zeby respawnujacy sie wrog zostawil ich w spokoju :P A jak zaczna sie bronic :> to juz na nich krzycza ze to spawn killerzy.

Zawsze biore "pasażera" tylko, że z reguły gość podjedzie ze mna kawałek i gdzies ucieka. Po prostu było mu po drodze i złapał okazję.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2005, 10:27 

Ja tam najbardziej lubie flagi śmigłowcem brać :P Mało kto chodzi z Eryxem, a inne bronie mało co robią:D Btw wczoraj przy takiej akcji Eryxem na szybe dostałem i mnie zabiło :/

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2005, 10:33 

Specyfik napisał(a):
Ja tam najbardziej lubie flagi śmigłowcem brać :P Mało kto chodzi z Eryxem, a inne bronie mało co robią:D Btw wczoraj przy takiej akcji Eryxem na szybe dostałem i mnie zabiło :/

A ja kurcze :twisted: strrraasznie koocham :twisted: smigłowce wiszące nieruchomo nad choragiewką. Nie ma nic przyjemniejszego dla AT/AA. No chyba, że dwa śmigłowce :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2005, 10:46 

Dlatego się rozpoznanie robi :D Jak się spotkamy na jakimś servie to pokaże Ci jak ja to robie :P ( straty własne nieuniknione czasem )

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2005, 10:49 

ej PavloZ jakbyco chodziło mi o mapkę Strike at Karkand gdzie będąc USMC odradzałem sie na jednym z dwóch respawnów bliżej miasta jeżeli dobrze mi sie zdaje to tych respów niemożna było przejąc.jeśli się mylę to mnie poprawcie.a jak mówimy o przejmowaniu flag to sam miałem parę sytuacji że przeciwnik respawnował mi sie przed nosem

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2005, 11:51 
Moderator forum

prawdę mówiąc - jak ktoś nie umie sobie poradzić z "nieproszonymi gośćmi" w bazie to niech wraca do Dyna Blaster - zresztą ostatnio na jakiejś mapie nazwy nie pamietam zauważyłem na nieprzejmowalnej fladze stacjonarną wyrzutnię p-panc .. skoro basecamping jest beeee to po co twórcy gry ją tam postawili ? dla ozdoby ?

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2005, 12:18 

Zapewne z doświadczenia, że sobie kiedyś ktoś wjedzie :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 01:28 

zakaz spawncampingu ma sens na ffa, bo tam rzeczywiście może to popsuć zabawę. ale na przykład na klanówce, o ile jeden z klanów będzie tak słaby że da się zlockować, to ma poważny problem, czyż nie:) więc działa at i aa na nieprzejmowalnych spawnach są przydatne chociażby w tym przypadku.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 01:43 

nom4k napisał(a):
a jak mówimy o przejmowaniu flag to sam miałem parę sytuacji że przeciwnik respawnował mi sie przed nosem

A wtedy go kilim bo albo my albo on...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2