Teraz jest 25 cze 2025, 19:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 11:45 

gnat8 napisał(a):
ja mam juz 4000 punktow, najwiecej zdobylem jako kampa i mechanik w czolgu. Medykiem bylem tylko na poczatku zeby zdobyc medal za 10 reanimacji i potem nim nie gralem bo to dupna jednostka. Obecnie prubuje zdobyc medal za walke nozem i pistoletem.

Pomyślałem sobie - " o jak się komuś ironiczny żarcik udał".
Nawet się uśmiechnąłem.
Teraz tarzam się po podłodze ze śmiechu.
Masakra.
Mam tylko prośbe, gnat8 , nie zapomnił, że tych punktów nie wymienia się w banku na złotówki. Wyluzuj lol.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 11:46 

gnat8---> nie gram na polskich - niemieckie (wczoraj na nich straszne lagi były, nie wiem dlaczego), angielskie, norweskie - ale polskie nie

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 12:08 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
gnat8---> nie gram na polskich - niemieckie (wczoraj na nich straszne lagi były, nie wiem dlaczego), angielskie, norweskie - ale polskie nie

[ironia mod ON] Ja Ci tylko dodam że na zagranicznych serverach jest straszna bida :o bo Gnat8 wszystkich jedzie :| [ironia mod OFF]

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 12:22 

Zdun napisał(a):
ImRo|Keyser.Soze napisał(a):

[ironia mod ON] Ja Ci tylko dodam że na zagranicznych serverach jest straszna bida :o bo Gnat8 wszystkich jedzie :| [ironia mod OFF]

buhahahha :lol: :lol: brawo Zdun ...

a co do gnat8'a ... no toż to okaz skromości i pokory :lol:

no nic... topic bardzo fajny :roll: szczególnie dla gnat8 bo się skill'em może wykazać ...

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 12:32 

:D a gram na zagramanicznych rankingowych tylko, bo raz, że w Polsce pustki na serwach, a tam zawsze full i jest z kim grać, a dwa, że w Polsce albo grają same lole albo wejdzie takich pięciu z enclave, zakładają squad i po grze, baseraping na maksa:) nie moja liga, za cienki jestem:)

ale z drugiej strony wczoraj sie zdrowo wkurzałem na te niemieckie serwy, nei dość, że lag jak diabli, to jeszcze zaraz po rozpoczęciu mapy połowa MEC alb PLA przechodzi do USMC i sie gra 20 vs 5 :( a niby autobalance było włączone

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 12:47 
Oldboy Battlefield.pl

O kuźwa... :shock: :shock:

Każdy nowy temat = nowy troll, albo kilka trolli

gnat8 - Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 13:11 

"Temat założony przez statsiarza, dla statsiarza..."

Idzie mi dobrze, ale teraz to już... wszystko mi jedno, czy będę Generałem, czy Szeregowym.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 16:26 

#Hynol Wycieczki w kierunku rodziny, matek, ojców są po prostu niesmaczne

Pokaz mi post w ktorym doslownie obrazilem twoja matke. Nic nie mam do twojej mamy, to napewno mila kobieta tylko ze nie ma ona wplywu na to co pisze. I gdzie tu obraza?

Tylko to chcialem wyjasnic.
Hynol, Zdun, marteen(wazelina) i Tom@s ZOBACZCIE co bobby ma wam do powiedzenia http://netten.pl/~gnat/bobby.jpg

Headshot masz racje, my statsiarze(legalni) musimy gdzies pogadac o swoich medalach i statach i powymieniac sie informacjami co jak i gdzie ale tu sie nie da bo zawsze jakis idiota sie przyczepi. Chcialem pokazac swoje medale i czekam do teraz az ktos pokaze swoje i jesli jakiegos nie mam to sie wyminimy infem.

ImRo|Keyser.Soze faktycznie na K-PLAY robi sie straszny lag, nie wiem co sie tam dzieje ze przy pingu 45 gra skacze jak bym ja na duronie odpalal.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 16:30 

gnat8 napisał(a):
Headshot masz racje, my statsiarze(legalni) musimy gdzies pogadac o swoich medalach i statach i powymieniac sie informacjami co jak i gdzie ale tu sie nie da bo zawsze jakis idiota sie przyczepi. Chcialem pokazac swoje medale i czekam do teraz az ktos pokaze swoje i jesli jakiegos nie mam to sie wyminimy infem.

Przepraszam, ale "o so chosi"? Ja statsiarz? Zapomnij...

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 16:33 

Kurde, ludzie, ale po co zaprzeczać, że miło spojrzeć na baretki, punkty i medale? Przecież gra się również po to, żeby je dostać! Za teamplay gra sypie masę punktów, mega fajne jest przeczytanie swojego nicka jako best squad leader. Jara mnie to na maksa, uwielbiam statsy z BFa 2 i jestem przekonany, że 99% ludzi uważa tak samo, chociaż 70% z nich będzie twierdziło, że statsy ich nie interesują. Taka jakaś modna hipokryzja, a potem każdy się ślini na ekranach przy loadowaniu mapy :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 16:54 
Moderator forum

Ależ mój drogi - oczywiście że miło jest zobaczyć nowy medal, swojego nicka w the best (choć większość serwerów w niemczech, anglii i francji tego nie pokazuje). Ale gra tylko po to aby nastukać punkciory i to gra wyrachowana, nastawiona na taki rodzaj rozgrywki aby zdobyć baretke czy medal, mimo iż ma to żaden sens dla drużyny to zero funu dla reszty. Miło dostawać punkty i odznaczenia przy okazji, ale nie czyńmy z tego sensu gry. W BF42 miło się grało pomimo braku takich "atrakcji". Chodzi o walke, adrenaline, akcje za które gra nie przyzna Ci medalu, ale które zapadną na długo w pamięć... Tak wygląda to z mojego punktu widzenia. A tu 50% topików - odblokować bronie, moje medale, moje baretki, moje zużyte prezerwatywy - mnie to nie bawi i denerwuje w takim stężeniu - dzięki za utworzenie topicu który załatwi mam nadzieje sprawe.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 17:07 

headshot napisales ze topick statsiarza dla statsiarza i o to mi chodzilo. nie twierdze ze jestes statsiarzem. Wiekszosc medali zdobylem przypadkiem grajac swoimi ulubionymi pojazdami/jednostaki i gralem dobrze wiec dostalem medal. Zobaczylem potem za co mozna dostac medale jeszcze i pogralem innymi jednostaki zeby sie sprawdzicczy potrafie nimi grac na tyle zeby dostac odznaczenie. Co w tym zlego?

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 17:54 
Oldboy Battlefield.pl

gnat8 napisał(a):

I tu masz odpowiedź dlaczego Ci "idioci" się przyczepiają. Pełno jest podobnych tematów do tego jaki założyłeś, ale nie... musiałeś założyć kolejny i tym samym większość ma tego dość (lepiej, aby ten oddzielny temat pomógł, bo inaczej może się słabo skończyć :lol: ).

aha... bym zapomniał... coś dla ciebie, na twoim poziomie > CLICK <

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 18:26 

Statystyki to już nieodzowna część Battlefield2! Tutaj każdy, czy tego chce czy nie, jesr przecież "statsiarzem" - cokolwiek by to nie znaczyło. A to, że niektórym ( w tym również i mnie) podobają się wszelkiego typu odznaczenia i statystyki na BFHQ, nie znaczy, że wszyscy muszą się do tego stosować.

A komu jednak to nie przeszkadza, zapraszam na link w moim podpisie - tam znajdziecie opisy poszczególnych medali, baretek i odznaczeń. Już niedługo do każdej dołączony będzie opis jak daną odznakę otrzymać.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 19:35 

Mi idzie bardzo kiepsko:) NIe daje rady na polu walki w BF2. Mam nadzieje, ze wraz z godzinami spedzonymi z ta gra, moja skutecznosc w eksterminacji wrogow znacznie wzrosnie;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2