Teraz jest 3 mar 2025, 23:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 21:12 

Ziemniaczki Ziemniaczki na patyku :lol: ups się rozpędziłem :lol: eee ten tego siemka wszystkim nowym :lol: i starym :lol: poziomkowiczą :wink: no to kto kupuje ziemniaczka?? :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 21:42 

hot wings- tez grales wczoraj ....:-)

Tytuł:
PostNapisane: 11 sie 2005, 16:57 

Hejka Złomik.
Ja też się chciałem przywitać ze wszystkimi szanownymi forumowiczami i maniakami BF2.Do zobaczenia w mojej muszce i szczerbince.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2005, 06:51 

Witam ..wiem ze to nie miejsce na to ale moze by tak załozyc topik(o ile koledzy uznaja ze ma to sens) o naszych punktach w BFie...

Ja mało gram i mam tylko z 1000 :cry: a chetnie zobacze od kogo sie mozna uczyc i z kim w timie zagrac.

Pozdrawiam.

_

Ostatnio edytowano 12 sie 2005, 14:35 przez Ev0, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2005, 06:54 

Evo .. powiem ci jedno... punkty nie sa wykladnikiem umiejetnosci gry... przynajmniej nie w moim suqadzie :)... u mnie chodzi o zgranie... Jesli squad jest zgrany to chocby byli to sami szeregowi.. to beda czynic cuda na mapach:>...
zapraszam do gry w "Dream Team" :)...

aaa i tu apel do liderow squadu...
Blagam.. nie skladajcie mi juz propozycji przylaczenia sie do waszych klanow :). Z mila checia bym to zrobil.. gdyby nie 6 lat Countera :).. i klanowania tam.. mam juz dosc klanow... i zobowiazan :>.. wystarczy mi zgrana paczka szesciu ludzi na servie i tyle :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2005, 14:34 

To ze tak sformułowalem poprzedniego posta wynika z tego ,ze nie wszystko wiem o tych punktach...ciagle cos nowego poznaję.
Jestem "wychowany" na CSie a tam wszystko było troche inne....ale CS "lezy" w kacie od paru tyg,po raz pierwszy od 5 lat :shock: .

Masz racje zlomik: nie istotne sa punkty -liczy sie zabawa, ja tez szukam jakiejs ekipki co by byla zgrana paczka...np. ostatnio spotykam Anglika -codef0x latamy wiatrakiem -na zmiane i sa suksesy:) i nie przeszkadza to ze slabo znam angielski- po prostu sie rozumiemy a malo spotykam ekip do ktorych podlaczywszy sie mozna zwijac flage w 10 sekund :twisted:
Ale to przyklad ze masz rację;wole byc szarym szeregowcem i miec fajną ekipe niz gnerałem bez zespołu.
Reasumujac: gg 7242532 i jestem do dyspozycji...albo skype :wink:
Aha ..ostatnia cpecjalizacja C4-spodobało mi sie to; przyczepianie gdzie sie da wrogom :twisted: :twisted: :twisted: :D

_

Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2005, 14:45 

Ekipa jest ważna w BF2 ;] szczerze mnie to jedyna gra gdzie wole zejść na ląd odstawic plejna i pobiegac z Ekipa ;] jak cos to walic na XFIRE : kijanurifs
Zagrywamy zazwyczja po nocach ekipa 2-3 osobowa.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2005, 14:50 

Dziś pograłe trochę ze Zlomikiem i resztą w Dream Team`ie i grało się całkiem nieźle - szkoda tylko, że mikrofon mi padł :(

Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2005, 21:27 
Moderator forum

Yo, życzę dużo fragów i mało lagów :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2005, 01:08 

Witam @LL :D

Chcialem powiedziec kilka slow ogólnie o BF2. Od niedawna weń gram i musze powiedzieć, że się cholernie pomylilem co do tej gry! Na początku była fascynacja, bo grafika, lokacje, pojazdy po prostu rozwalają, nie ma co mówić. Pomykałem więc wesoło po serwerach zgłębiając tajniki gry (hehe n00b), rozbijając moją pierwszą Cobrę, moje pierwsze fragi Anti-Tankiem, a defibrylatorem bawiłem się jak małe dziecko 8) .

Było świetnie, ale cóż to? Gra mnie zaczęła irytować, nudzić. Przez chwile przechodzily mysli o wywalonych pieniądzach w błoto ahh. Ale z pomocą przyszło forum bf.pl :) Co było nie tak? Otóż jako dwuletni gracz ET nie przypuszczałem, że teamplay może mieć takie oblicze! W et niby powinno się iść kupą, ale można (a czasem trzeba) sie odłączyć i np. wybić respa. Do gry wystarcza właściwie med z ammo hehe (mowie tu o meczach FFA gdzie teraz właściwie gra się tylko na fragi :? a obj tak od niechcenia sie broni, żeby mapa sie nie skończyła za szybko)

Zastosowałem się więc do rad zamieszczonych w faq na forum i znowu zostałem onieśmielony przez BF'a :) Pojedyńczy gracz na PoluBitwy po prostu nie istnieje!, nawet jak w miarę blisko trzyma się niebieskich napisów. Wtedy właśnie poczułem dręczące osaczenie biegając samotnie z C4 w poszukiwaniu zabłąkanych Tanków. Takie granie i strzelanie do przypadkowo napotkanych wrogów nie daje żadnej satysfakcji (no może daje taką mini-satysfakcję :)).

Trzeba grać w drużynach! Proste. Trafić na w miarę dobrego dowódcę, i biegać przyklejonym do teammates, słuchać się rozkazów. To wszystko, a zmienia spojrzenie na grę o 180° Yeah!!

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2005, 08:10 

zapraszam wiec do Dream Team na serverze EA Aster :) 212.76.32.54. :)
uprzedzam ze naprawde trzeba byc cierpliwym jesli chcesz sie tam dostac bo jest strasznie tloczno... a do Dream Team to juz w ogole.. bo jak tylko zakladam squad... to w minute juz jest 6/6 :> ale spokojnie... moze uda ci sie.. a wtedy odkryjesz BF'a na nowo :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2005, 12:12 

hf & gl

(have fuck & good lags :twisted: )

a tak na serio to do zobaczenia na servach :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2005, 02:30 

Panowie o czym to pisanie .BF2 to od poczatku gra zespolowa i po to ja napisali i wydaje mi sie ze caly problem tkwi w tym ze kolesie kupuja gre ,nie wiem po co i mysla ze w pojedynke w totalnym chaosie ,rozwala wszystkich .Pasjonaci medali odznak i punktow .Ja mam gdzies punkty rankingi i medale liczy sie tylko fajna gra w fajnej ekipie.Wtedy z tej gry mozna wyciagnac jak najwiecej.Gra jest zajebista ale nie dla przypadkowych gosci .Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2005, 16:57 
Maskotka BF.pl

REMEK_(PL)Cracovia napisał(a):
Panowie o czym to pisanie .BF2 to od poczatku gra zespolowa i po to ja napisali i wydaje mi sie ze caly problem tkwi w tym ze kolesie kupuja gre ,nie wiem po co i mysla ze w pojedynke w totalnym chaosie ,rozwala wszystkich .Pasjonaci medali odznak i punktow .Ja mam gdzies punkty rankingi i medale liczy sie tylko fajna gra w fajnej ekipie.Wtedy z tej gry mozna wyciagnac jak najwiecej.Gra jest zajebista ale nie dla przypadkowych gosci .Pozdrawiam

Fajnie że Ty to wiesz.. i są jeszcze inne osoby, które zdają sobie z tego sprawę.. najgorsze jest jednak to, że zdarzają się jednostki 'specjalnej troski', które nie zdają sobie sprawy z tak oczywistych rzeczy, robią tylko zamieszanie na serwerach i grają tylko dla wlasnej przyjemności nie myśląc o innych graczach, którym psują zabawę w różny dziwny sposób... szkoda, że gry nie mają podanej dolnej granicy IQ zamiast wieku...

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2005, 18:59 

He he to prawda.Inteligenci strzelaja jak sie wezmie samolot jako pierwsi lub robia inne glupoty.jednym slowem nie wszyscy sa bambucza :(

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2