Teraz jest 4 mar 2025, 03:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 18:44 

G-sus napisał(a):
nom4k napisał(a):
W CS kupowałeś broń a tu masz klasy i każda klasa ma inny ekwipunek(wiem, ameryki nieodkryłem :D ).Nie ma tak dobrze że np:zabijasz wrogiego meda i możesz podnieść sobie dowolną rzecz z jego ekwipunku.Wtedy gra stała by sie banalna

Nie, nie rozumisz. My point is:
Nie chodzi o podnoszenie samej broni tak jak w cs. Tylko zeby glowna bron lezala obok plecaka tak zeby wiadomo bylo czy warto ryzykowac zycie czy nie. Tu widzisz tylko torbe z naszywka medyk i tyle, nie wiesz czy ma podstawowa czy odblokowana bron.

Ej bardzo ci sprawia różnice czy rozwalisz typa z M16A2 z granatnikiem czy G3. Bo mi jakoś to różnicy nie sprawia ważne jest to by wysłać typa do piachu tak by nie wzioł pod ogień toważyszy broni.

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 19:18 

Zgadzam sie z gnatem. Grajac medem w USA gdy natrafie na martwego meda MECowego lub chinskiego zwykle biore jego sprzet. Niestety coraz czesciej zamiast upragnionego kalacha znajduje L85... Jako ze zmiana na poprzednia bron nie nastepuje od razu (jest jakies ograniczenie czasowe przy zamianie sprzetami) a wole M16 od L85 na kilka sekund jestem uziemiony.

Watpie jednak zeby cos sie mialo z tym zmienic.

Wracajac do watku glownego - zamiana na sprzet wroga w sytuacji kryzysowej to normalne zachowanie i wedlug mnie nie wplywa negatywnie na TP. Sam sie nie zdefibrylujesz :]

Poza tym gdy w magazynku pustu wole zaryzykowac i podniesc cokolwiek lezy pod nogami.

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 20:52 
Maskotka BF.pl

ej no, bez przesady, a może jeszcze powinno pokazywać taki zielony pasek ze skalą - żeby byo wiadomo ile nabojów jeszcze zmarlemu kolesiowi zostalo, bo jak malo, to się nawet nie oplaca tej broni podnosić :?: :roll:

Jedyne co mnie wkurza, to ten czas 'uziemienia' w czasie zmiany kita, dlatego staram się kit podnosić jak mam czas i nie ma wymiany ognia między mną a wrogiem...

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 21:18 

No coz dla mnie niestety jest to problemem. Pare razy zdarzylo mi sie zginac w taki sposob przez glupia milosc do kalacha. Jak sie jednak glebiej zastanowie to faktycznie zwykle powodem smierci byl dlugi czas potrzebny na ponowna zamiane. Poza tym byla oczywiscie rozpraszajaca frustracja z powodu niespelnionych oczekiwan i dziwnych wedlug mnie gustow reszty grajacych.

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 22:56 

Wlasnie o tym mowie!
Kit powinno modz sie wywalic szybko w kazdej chwili a obok torby powinna lezec widoczna bron tak zeby bylo widac z daleka. W CSie byly 3modele broni P,W,V widok broni z naszych oczu, widok w czyichs rekach i na ziemi ale dla tworcow bfa okazalo sie to za trudne i walneli torbe :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 23:59 

Pytanie: chodzi ci o kit tzn. całość czy tylko o broń trzymaną w łapie.Jakby wyrzucało sie cały kit to zastałbyś bez broni zupełnie.Mnie jakoś to nigdy nieprzeszkadzało że niewidzisz jaka broń zawarta jest w zestawie.

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 00:17 

Najlepiej byloby gdyby po zamianie sprzetu lub zginieciu na ziemi pozostawal worek ze sprzetem (wymienia sie przeciez nie tylko bron - swoja droga ciekawe czy amerykanin zmieniajac z supporta na meda i odwrotnie w jakis magiczny sposob zmienia kolor skory :)). Na worku lezala by podstawowa bron i tyle. Graficznie ladnie by bylo i realizm tez by na tym zyskal.

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 00:21 

Chyba takie rozwiązanie byłoby jednak najlepsze,ale z drugiej strony pewnie odrazu ktoś zaczołby sie czepiać dlaczego niemożna podnieść broni np:supporta zostając medem.

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 09:19 

Jak by niemozna bylo? Mozna by bylo podnosic wszystko po staremu tylko ze
obok worka lezala by podstawowa bron i tyle

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2