Teraz jest 14 lis 2024, 19:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 paź 2005, 20:12 

Kolec napisał(a):
ja tam niezauważyłem specjalnie różnicy w grze na poliskim servie i na zagranicznych
...no może poza faktem że u nas są 2 servy na krzyż i kłębi się tam cała gromada wyskilowanych graczy (spada KDR)

a ja zauważyłem różnicę - polskie serwy są jakie są, ale na zagramanicznym jeszcze mi się nie przytrafiło, żebym się zwijał ze śmiechu w czasie gry :) a na polskich i owszem, długo na przykład będę pamiętał sesję na Songhua tuż przed wejściem 1.03 i ostatnie zabawy BlackHawkiem plus masowe bombardowanie granatami :) nie pamiętam z kim wtedy grałem, ale motyw "granaty, granaty" jest niezapomniany :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2005, 03:11 

A ja pamiętam, pamiętam...... ;) ;) ;)

Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2005, 04:59 

bulwa raz mnie wkurzył bo mówi wysiadaj ,nie umiesz latać i krzyczy pol minuty czekam az wsiadzie ten dalej krzyczy mowie spadaj na drzewo i odlecialem
ten przez voipa sie zaczal wszystkim skarzyc że mu to powiedziałem i co chwile na mnie głosowanie robiły jakieś lole

albo z kimś biegne do samochodu wsiadlem pierwszy a ten ryczy!!!!!!! no wysiadaj!!!! i zakłada c4 ja klakson pol minuty
nie wsiada to odjezdzam i zgadnijcie co bylo dalej...

Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2005, 08:32 

frosti napisał(a):
nie wsiada to odjezdzam i zgadnijcie co bylo dalej...

Obraził się? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 22:55 

2 sprawy:
- stoję i czekam na pojazd jednoosobowy: - jest MÓJ. Nawet jak przyleci inny kolo, to ustalmy, że skoro ja byłe pierwszy - ja wsiadam pierwszy. No chyba, że koleś jest lepszy.
- 1a) - jeśli dwuosobowy - ja wsiadam pierwszy, ty jako drugi - wsiadasz drugi. Nie pierwszy. Czekasz aż ja wsiądę grzecznie.

2 sprawa: jeśli zabrałem to co się pojawiło, a co ty chciałeś - jeśli mnei zabijesz to:
- pomszczę się.
- zrobię votowanie na ciebie

Słowa kieruję do ultralamerstwa i gówniarstwa*, co się im wydaje, że umieją latać, a tak naprawdę nawet nie wiedzą co to jest dźwignia zespolona i ile łopat na wirniku ma BH-60A.

* chociaż nie wiem, czy tacy umeiją na tyle posługiwać się komputerem i swoimi oczkami, by czytać to Forum ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2005, 23:01 

panowie moze załozcie temat np."zkim wam sie gra fajnie", anie stale jakies tematy kto jest gówniarzem czy lamerem i co wam sie niepodoba w bfie 2,wprowadzcie troche milej atmosfery pozdrawiam

Tytuł: Spoko, luz...
PostNapisane: 31 paź 2005, 23:00 

Ja zwykle gram na zagranicznych serwerach i tam są spoko goście za wszystko podziękują podzruco ammo, raz tylko spotkałem się z wywalaniem najlepszych, czyli jakiś gość z końca listy uznaje że koedzy są za dobrzy i urządza głosowanie, i wp... cie jak widzisz co pięc sekund swój nick z informacją o głosowaniu nad usunięciem a poza tym to innych przejawów chamstwa nie widziałem...

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2005, 01:29 

Na polskich gra sie fajnie jesli sa tam klanowcy lub znani freeplayowcy. Wtedy zabawa jest dobra ;]

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2005, 11:50 

Lailonn Bull shit.

Wczoraj grałem z jakimiś freeplayerami nawet nie z tego forum i było zgranie i wszystko. Więc coś tu jest nie tak chyba nie masz chłopie farta do ludzi.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2005, 13:29 

Lailonn napisał(a):
Na polskich gra sie fajnie jesli sa tam klanowcy lub znani freeplayowcy. Wtedy zabawa jest dobra ;]

zgadzam sie. dziwnym nie jest ze klanowcy prezentuja wyzszy poziom... moze niektorzy powinni jeszcze troche skilla w kulturce i zachowaniu poprawic :lol: ale ze starymi wygami gra sie najlepiej :wink:
Cytuj:
Lailonn Bull shit.

Wczoraj grałem z jakimiś freeplayerami nawet nie z tego forum i było zgranie i wszystko. Więc coś tu jest nie tak chyba nie masz chłopie farta do ludzi.

nie zgadzam sie :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2005, 14:45 

Widzę, że temat prostactwa lekko "doświeżony", więc i ja dorzucę swoje trzy grosze.
Któryś z zachodnich serwerów, lecę jako ganer w cheli z kolesiem o nicku |CKD|f1r3STARTER. Podczas zmagania bojowego rozbiliśmy się o drzewo. Wyglądało to dość zabawnie, więc piszę kolesiowi:
- "he he nice :)
od razu pada odpowiedz:
- "ryj"
lekko mnie "wgięło" więc pytam:
-"co napisałeś ?"
pada odpowiedz:
-"ślepy jesteś"
ręce mi opadły, więc odpisuje:
-"daj sobie spokój chłopie"
odpowiedz:
-"spadaj"
Zdajecie sobie chyba sprawę, że dalsza "dyskusja" nie miała sensu... I pomyśleć, że spotkałem "rodaka" na zachodnim serwerze...
Oczywiście, ktoś może powiedzieć, że przecież nic się nie stało, żadne "bluzgi" nie padły... Owszem, nie padły. Lecz czy prostactwo "nie bije po oczach" ?

Ostatnio edytowano 2 lis 2005, 19:25 przez werewolf, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł: HEHE...
PostNapisane: 1 lis 2005, 19:24 

To zalezy ... graja dzieci w bf 2 ... :) A zreszta nawet ci powyzej 18 tez sie zachowac nie umia :) jedynie co mozna w tej sprawie zrobic ?
OLEWAC:P

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 17:40 

Ludzie nie ma co sobie wytykac słomy z butów bo i tak sie nic nie zmieni
apropo czy to prawda ze na rozgrywanych turniejach graja na podstawowych broniach a nie odblokowanych???

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 19:31 

BLEKIHETMAN napisał(a):
Ludzie nie ma co sobie wytykac słomy z butów bo i tak sie nic nie zmieni
apropo czy to prawda ze na rozgrywanych turniejach graja na podstawowych broniach a nie odblokowanych???

Mylisz się całkowicie. TRZEBA wytykać palcami, pokazywać i piętnować wszelkich grających prostako-buraków.
Co do skuteczności, to są przykłady z tego forum, że pod presją ogółu, kilku już zmieniło swoje zachowanie.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2005, 19:53 

werewolf napisał(a):
Mylisz się całkowicie. TRZEBA wytykać palcami, pokazywać i piętnować wszelkich grających prostako-buraków.
Co do skuteczności, to są przykłady z tego forum, że pod presją ogółu, kilku już zmieniło swoje zachowanie.

popieram tego pana :!: :!: :!: :roll: :roll:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2