Teraz jest 10 sty 2025, 14:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2006, 14:41 

Garet napisał(a):
Na tego pana ban jest w drodze. Aiv zniknal, ale co sie odwlecze...
Do tej pory kasujemy wszelkie objawy obecnosci na forum delikwenta.

Tu jeszcze panuje nad sobą.na forum PL4FC napisał w przeciągu 3 dni 100 postów.
Niektóre były takiej treści ”spam spam spam spam”
Błędem forum były (są) stopnie wojskowe za ilość postów,on się napalił na belki.
Najlepsze rozwiązanie to ocenianie wypowiedzi forumowiczów.
Tak jak na forum Unereala.
Karma jest wyznacznikiem czy osoba jest konkretna czy typowy błazen forum kwalifikujący się do bana.
Poza tym wielu daje –10 za spamowanie wiec i ten problem tam jest fajnie rozwiązany

Choć musze przyznać że atmosfera na BF.pl jest wyjątkowa dzięki takiemu luzowi na jaki pozwalacie.

Gucio46 mi nie zależy na ilości napisanych postów, tylko na i ich treści
jak Tobie się nie podoba to że nie zakłada się nowych tematów by podyskutować o pewnych sprawach
to masz dwa wyjścia

1.poproś admina o zamkniecie tematu skoro już poznałeś odpowiedz na swoje pytanie
za co jeszcze wypada podziękować.

2.zmien forum,tutaj panuje taka zasada że czasem tematy zmieniają tory i się o czym innym pisze
dzięki temu nie ma codziennie 20 nowych postów w ogólnych.

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2006, 17:53 

wiem ze mam podziękowac i wiem kiedy zamknąc posta ale najpierw chcialem się troche wiecej dowiedziec o grze na innych mapach i tylko niewiem dlaczego paru luzaków jak wyżej napisaleś postanowiło znienic tory akurat tutaj :?: to ostatnia moja wypowiedz gdzie ja puch marny osmieliłem napisac w koncu to forum grze BF2 CHYBA :oops: a przypisywanie ideologi grze gdzie najwiekszą satysfakcia jest zastrzelenie przeciwnika i zdobycie większej ilosci punktów niz on a potem pisanie postów z zachowaniem zasad pisowni i ozdobami absurdem , ta gra jest tylko i wyłącznie rozrywką a nie filozofją i jesli ktos mysli inaczei to ni go szkoda[/url]

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2006, 19:01 

gucio46 napisał(a):
najpierw chcialem się troche wiecej dowiedziec o grze na innych mapach[/url]

A możesz mi powiedzieć gdzie padło takie pytanie? Bo na pytanie topica to już odpowiedź dostałeś, nie pytałeś o więcej z tego co widzę, więc w czym problem man ;)
gucio nie chodzi o to, abyś znikał z forum. Poprostu nie wyzywaj kogoś odrazu bo zmienił temat. Zobacz sobie byle jaki przykładowy topic, praktycznie w każdym w którymś momencie chwilę była mowa o innym, po czym za parę postów też przeważnie temat wracał do pierwotnej formy. Jak by tu była tak sztywność, że zawsze trzebaby się trzymać jednej treści i formy to wiele osób by tu wygóle nie pisało. Luzacko być musi i tak mam nadzieję zostanie.

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2006, 19:26 

PRZEPRASZAN za pacany ale jak widac nie jestem zbyt aktywnym uczestnikiem forum szukam tu konkretnych informacji i nie wiedzialem ze mój post rozwinie się w innych kierunkach i kiedy zmienił kierunek troche mnie ponioslo a zamknąć nie chcialem dla ciekawosci co z tego wyniknien ,a winikło to ze nagle moja ilosc postów skoczyła o 500%, jak luzacko to luzacko w końcu starszych stopniem trzeba słuchac :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2006, 19:33 

I wszystko się wyjaśniło :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2