Metz napisał(a):
Równiez grałem w tym samym czasie co ty
mcmt i coż, gość w samolocie był lepszy od ciebie i nie chodzi mi oto ze na ziemi cie zabijał ale w powietrzu..az tak cie to boli ?

Takze nie zauważyłem zeby miał aimbota bo rowniez z nim razem chodziłem w teamie kiedy to np. zajęli nam na kubrze lotnisko i nie miał samolotu i grał hmm...całkiem normalnie, inni tez go zabijali, cudów nie wyprawiał wiec wydaje mi sie ze troche przesadzasz i koloryzujesz sprawe.
hmm... czytac w szkole moze i nauczyli... ale ze zrozumieniem to juz nie...
Metz - moze Ty akurat nie zauwazyles, ze koles czitowal, bo byles zajety 'graniem' , ale MY - enclave - przygladalismy sie kolesiowi dokladnie przez ponad pol godziny - na spectatorze - i koles EWIDETNIE CHEATOWAL!
Mc jest swietnym pilotem - koles nie mial z nim szans w powietrzu, jednak gdy mc byl na ziemi i czekal na samolot, koles wiedzial DOKLADNIE gdzie on stoi/lezy - dla mnie to bylo bardzo podejrzane (zwlaszcza ze za kazdym nalotem kule trafialy akurat centralnie w mcmt) ale ze pilotem nie jestem, wiec pewnosci jeszcze wtedy nie mialam... ale po tym jak zobaczylam jak gra na ziemi, to sorry, ale watpliwosci juz nie mialam... koles mimo ze wybitnie sie nie poruszal i niesmiertelny nie byl, to .... ZAWSZE odwracal sie tam, gdzie byl przeciwnik - czy byl on na widoku, czy za sciana - i ZAWSZE jego kule lecialy w kierunku przeciwnika - na dodatek widac bylo dokladnie, jak kolesiowi nakierowywal sie celownik i jak mu on czasami 'skakal' i 'szarpal sie' w kierunku nastepnego przeciwnika (mialam wrazenie czasami, ze ruchami tego kolesia ktos/cos 'steruje').
Dla niedowiarkow wystarczajacym dowodem powinna byc stronka, na ktorej ten wlasnie koles - i jego koledzy - przyznaja sie do cheatowania!
Jesli to Was nie przekonuje, to nie wiem, jaki dowod trzeba by bylo przedstawic...
MC- tak wlasciwie to nie musisz sie meczyc az tak bardzo z tym filmikiem.. ci, ktorzy wiedza co nie co o BFie, juz Ci uwierzyli.... na reszte szkoda czasu i energii - oni albo nie maja w ogole pojecia o tej grze i cheatach albo sa na tyle uparci, ze nawet jakbys dowody im rzucil w twarz, to by Ci racji nie przyznali (czyzby zazdrosc z ich strony? a moze za czesto ich zabijasz na serwerach i za Toba nie przepadaja
P.S Przeczytajcie jeszcze raz wszystkie wypowiedzi EST_PL i Ognacy - bo tam macie zawarte wszystkie najwazniejsze informacje...[/code]