Teraz jest 20 lis 2024, 15:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2006, 23:44 

Ale jaki ban? Za co? Przecież ban leci na cd-key hash, a nie na konto. Jak koleś mu się włamuje na konto ze swojej gry, to $towarzysz$ powinien móc bez problemu grać ze swojej kopii, nie? Niech ktoś obeznany w banach potwierdzi.

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2006, 00:11 

Mały dodatek (osobny post, żeby było widać):
Hasło można zmienić na http://www.gamespyid.com
Trzeba tylko pamiętać email z jakim zakładało się konto.
Po zalogowaniu klikamy w 'Update profile'
W prawym górnym rogu wpisujemy aktualne hasło
Wypełniamy wszystkie pola oznaczone czerwoną gwiazdką (są pola do podania nowego hasła). Klikamy 'Save & Finish'.

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2006, 00:12 

Watpie by ktos kto ma wlasna gre wlamywal sie na cudze konto. Niby po co? Zreszta w jaki sposob obca osoba mialaby odgadnac dane czyjegos konta? Loginy to widzimy. Ale haslo? Stawiam na to, ze albo towarzysz narozrabial i udaje glupiego albo gra np jego brat i robi co chce ;]

Motyw z bratem byl bardzo popularny w MMORPG na jakiego serwerze adminowalem. W BF2 rowniez dostalem juz pare wiadomosci "odbanuj prosze bo to brat gral" ;]

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2006, 00:27 

Lailonn napisał(a):
Watpie by ktos kto ma wlasna gre wlamywal sie na cudze konto. Niby po co?

Ludzie różne dziwne rzeczy robią ;) Może się chłopaki pokłócili na podwórku alboco...

Lailonn napisał(a):
Zreszta w jaki sposob obca osoba mialaby odgadnac dane czyjegos konta? Loginy to widzimy. Ale haslo?

Często ludzie wybierają hasła, które są proste do odgadnięcia. Przykład: znajomy z pracy: miłośnik książek Tolkiena. Hasło - imię jednego z bohaterów 'Władcy Pierścieni'. Przy odrobinie samozaparcia i słabo ustawionych zabezpieczeniach systemu można to złamać w kilka minut.

Lailonn napisał(a):
Stawiam na to, ze albo towarzysz narozrabial i udaje glupiego albo gra np jego brat i robi co chce ;]

No jak dla mnie to też najbardziej prawdopodobny scenariusz, ale zawsze jest domniemanie niewinności.
Z resztą sposób na zmianę hasła podałem, więc już nie będzie się mógł wykręcać, że ktoś obcy mu się na konto loguje.

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2006, 05:04 

To jest jego stary kolega z klasy ktury pewnego dnia przyszedl do niego i podpatszyl haslo i to wystarczylo... A ze sie poklucili to ten dupek zaraz wykozystal ze ma jego haslo i zacza rozrabiac.
Ban niech zostanie na ten tydzien tylko chodzi oto zebyscie go nie oczerniali i zeby nie mial zlej opini.

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2006, 07:47 

Eh jak widze takie tamaty na forach to mnie poprostu mdli,wejście się za granie a nie za pisanie o pierdołach.

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2006, 08:38 

=GROM=X-Rec napisał(a):
wejście się za granie

A czasami panie X-Rec nie pisze sie ''Weźcie''?
=GROM=X-Rec napisał(a):
Eh jak widze takie tamaty na forach to mnie poprostu mdli

To poco sie wpisujesz?
Btw. Wnioski sam wyciągnij co do napisania twojego posta .. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2006, 09:45 

ludzie przestancie sie poprawiac - gosc pisze jak chce a kazdy popelnia bledy wiec i on mogl/mukl :)

sorry za OT

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2006, 09:57 

Taka nasza natura :wink: Czasami jest dobrze wytknąc błąd bo potem juz go nie popełni :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2006, 11:44 

pi3rog to moja spraw jak pisze i czy robie błędy czy nie ,więc nie musisz mnie porawiać

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2006, 11:56 

=GROM=X-Rec napisał(a):
pi3rog to moja spraw jak pisze i czy robie błędy czy nie ,więc nie musisz mnie porawiać

Ale ta tylko twoja sprawa staje sie uciazliwa dla reszty uzytkownikow forum, bo kazdy musi te bledy ogladac.

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2006, 12:00 

=GROM=X-Rec napisał(a):

doskonaly przyklad ignorancji. to moze jeszcze zacznij zalatwiac sie na ulicy? bo w koncu to twoja sprawa czy to zrobisz, czy nie... :?

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2006, 12:08 
Moderator forum

=GROM=X-Rec napisał(a):

To jest forum publiczne więc nie jest to twoja prywatna sprawa. I prosze zmienić sygnature na regulaminową - każdy kolejny post zawierający obrazek niezgodny z regulaminem skasuje od razu.

Tytuł: ortografia
PostNapisane: 30 cze 2006, 19:11 

popelniac bledy kazdy moze, dyslekcjia to choroba ?

Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2006, 19:53 

Hmm Kropek wbil sie dzis mi na gg z kupa bluzgow jakobym winny byl posadzaniu go i czitowanie ^_^ Jednoczesnie stwierdzil, ze daro.g to nie on. Moze jakis moderator sprawdzic ipki? ;> Zastanawia mnie dlaczego pomimo oburzenia tym topiciem jedynie daro.g sie w nim wypowiada i to "jako" kropek.

Co do dysleksji to jest choroba a i owszem jednak nie zwalnia ona od normalnego pisania. Jedynie informuje, ze dana osoba musi sie wiecej nameczyc by napisac dobrze po polsku. Co wiecej kilku moich znajomych ma papiery na te "chorobe" mimo, ze sa w pelni sprawni. Zalatwili sobie papiery(trudno nie bylo-robic bledy w tescie celowo ^_^) aby np na maturze miec wiecej czasu na pisanie czy tez by lagodniej ich oceniano. Doskonale wiem, ze 60% "chorych" to wlasnie tego typu przekrety, ktore po prostu sa leniwe :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2