Teraz jest 4 mar 2025, 22:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 19:09 

azet3 napisał(a):
to gra jest do kitu czy gracze ??
I to i to tylko że z przewagą graczy :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 19:10 

KudrigY napisał(a):
Lailonn - naprawde sa zespoly FFA, nawet na "zagramanicznych serwerach" ktore sluchaja commandera. Ja ze swojej 100h+ praktyki nadal nie moge zapomniec jak 2 ekipy po 3-4 kolesi decydowaly w jakis weekend o rozgrywce 64 osob. Doslownie, 6-8 osob sluchajacych mnie, zmieniajacych kity, suicidujacych sie, likwidujac breache potrafilo zajsc za skore przeciwnikom... Najlepsze akcje byly w stylu - jedzie wypasiona ekipa 2 APC i tank, dostaja dwie salwy rakiet (4-5 w kazdej) w przeciagu sekundy, dwoch, i ostatni pojazd z ledwoscia ucieka w zaslone dymna i ginie od casual atekow...

BTW - ciekawe ilu z Was, commanderzy pamieta ze mozna okreslic do ktorego oddzialu mowicie, blokujac reszte. Sometimes it helps a lot.

a jednak są gracze którzy umieją wyciągnąć z niej to coś,i bardzo mnie to cieszy,i są gracze którzy nie umieją w to grać i gra dla nich jest be,a to oni są be :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 19:24 

Nie pisz 2 postow jeden pod drugim! Masz opcje "zmien" - uzywaj jej...

Cytuj:
gracze nie umieją wyciągnąć z gry tego czegoś i dlatego robią z niej zwykłą zręcznościówkę, , potrzebni są gracze którzy kumają o co chodzi w tej grze

Smiem twierdzic, ze spora czesc tego forum gra w BFa wiecej niz ty. To co ty opisujesz sprawia jedno-polecam modyfikacje "project reality" tam bedziesz mial zgranie zespolu o jakim marzysz - sprobuj

Cytuj:
często na klanówkach robi się zamieszanie z lewej strony a ja od razu karzę drugiej drużynie iść prawą bo wszyscy pobiegli na lewo zanim wrócą, zanim komendant zauważy co sie święci mija sporo czasu i wiele może sie wydarzyć

Nie wiem z kim ty grasz klanowki skoro takie zdarzenia maja miejsce. Normalne klany nigdy nie rzucaja sie na 1 strone bo akurat wrog tam idzie. Co wiecej w 90% fakt, ze commander czegos nie zauwazyl jest wynikiem bledy w grze bo np mu nie wyswietlilo wroga na scanie. Pozostale 10% to gdy np cos robi typu wchdozi po drabinie i akurat w te luke wbije sie wrogi jeep np ale to rzadko sie zdarza.

Cytuj:
to gracze robią z bf2 zwykłą zręcznościówkę,gracze którzy nie umiją wyciągnąć potencjału tej gry więc dobrze by było by nie wyrażali swoich opinii na temat gry

Jak tobie "odbierano" prawo do wypowiedzi to byles wielce oburzony. A tu nagle sam cos takiego piszesz. Hipokryzja?

Cytuj:
a jak już to tylko na temat graczy, którzy ją niszczą, myślą że to , to samo co cs, stąd te infantry ,na siłę zrównać z cs-em

Sam infantry nie lubie grac bo jak mam ochote na walki piechoty to ide wlasnie na csa albo americas army. Co nie zmienia faktu, ze takie gry pozwalaja wytrenowac sie w uzywaniu broni przeciwko piechocie.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 18:19 

witam wszyskich mam pytanie jak wywołać atak artyleri w BF2 bo nie wiem
i sorry za ewentualne zaśmiecanie forum po prostu tak duzo piszecie że ręce opadają na samą mysl szukania czegos nawet wyszukiwarka nie pomaga zbyt wiele
pozrawiam wszytkich

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 18:33 

Jako komendant uruchom ekran dowodzenia i wybierz odpowiedni guzik :}

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 19:41 

Caps Lock w okienku klikasz na artilery i wybierasz cel . A pozniej to juz ...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2