Teraz jest 27 lis 2024, 00:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2006, 20:41 

Tak, oczywiście że ma. A zauważyłeś może pojawiające się w stopkach sigi pokroju "no to bf2142" nawet za nim beta wyszła ? O coś takiego mi chodzi.

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2006, 20:46 
Moderator forum

Zauważyłem. Pojawiły się one przed betą ale przed betą EA podawało trochę informacji dotyczących najnowszej odsłony BF'a. I nie każdemu te informację i zmiany jakie EA chciała wprowadzić w grę się podobały.

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2006, 21:00 

e-38 napisał(a):
Tak, oczywiście że ma. A zauważyłeś może pojawiające się w stopkach sigi pokroju "no to bf2142" nawet za nim beta wyszła ? O coś takiego mi chodzi.

A słyszałeś kiedykolwiek o czymś takim jak "bojkot"? Mam nadzieję, że nie muszę wykładać o co mi chodzi. W końcu rozmawiam z inteligentnymi ludźmi, prawda?

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2006, 21:03 

Terapuls napisał(a):
e-38 napisał(a):

A słyszałeś kiedykolwiek o czymś takim jak "bojkot"? Mam nadzieję, że nie muszę wykładać o co mi chodzi. W końcu rozmawiam z inteligentnymi ludźmi, prawda?

A w jakim celu powiesz mi ? W imię zasad ?

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2006, 21:20 

Jeśli ktoś tak chce, niech bojkotuje w imię zasad. Ja bojkotuję w imię wydanych pieniędzy oraz dobra przyszłych gier. Może jeśli uzbiera się na świecie odpowiednio duża liczba niechętnych do kupna BF2142, EA zacznie rozumieć swój podstawowy błąd (w końcu co jak co, ale zyski i straty to oni potrafią liczyć), którym wg mnie wcale nie są spaprane łatki, lecz niepoważne traktowanie sceny, co w taki a nie inny sposób zaowocowało.

Ostatnio edytowano 11 paź 2006, 00:53 przez Terapuls, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2006, 22:52 

Cytuj:
Moim zdaniem gdyby sztab odpowiedzialny za serie BF składał się z lam, to dziś nie pisalibyśmy na ten temat gdyż BF1942 nikogo by nie zaciekawił. Nie twierdze, że sztab ten poszedł w dobrą stronę(BF2142)...

Jestes pewien, ze ci sami ludzie co robili 1942 robia Bf2-2142? ;] Porownaj sobie patche do 1942 a do 2 chociazby

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2006, 00:56 

e-38 napisał(a):
jason.paury napisał(a):
Po prostu: "nie chce mi się z tobą gadać"

Więc ? Po co cokolwiek zaczynasz ?

Cytuj:
W końcu jeżeli uważasz, że kilkunasto stronicowe uzasadnienia naszego złego nastawienia do bf2 i bf2142,

Do gry która jeszcze nie wyszła ? Nie uważasz że to chore ?

Cytuj:
nie rozumiesz naszych racji

Najprościej komuś zarzucić że czegoś nie rozumie. Wyłapał ktoś w ogóle o co mi chodziło ? Że COKOLWIEK się zacznie o EA od razu jest na nich pojazd ? Obojętnie o co by chodziło ?

No to pokolei:

- nie zacząłem - dałem Ci tylko do zrozumienia, że jesteś lolem, mając o to pretensje

- o tym też pisałem w komentarzach do jakiegoś news'a bodajrze (tam kto inny się wywnętrzniał i porównywał mnie do wróżki... nvm), dlatego nadal uważam, że jeśli czytasz wszystko na bf.pl, to umiesz czytać na poziomie składania literek

- ja natomiast umiem czytać ze zrozumieniem i zrozumiałem o co Ci chodzi, więc, patrząc na ogólną sytuację, powiadziałem Ci, że mamy swoje racje. Bo przecież nikt z obecnych tutaj nie opowiada bzdur wyssanych z palca pokroju: "panowie z tej firmy są tak naprawdę kosmitami dążącymi do zagłady naszej planety przez ogłupianie biednych graczy bezwartościowymi grami (chociaż i w tą teorię byłbym skłonny uwierzyć)", tylko przedstawiają swoje opinie oparte na faktach i doświadczeniach empirycznych. A jak chcesz się dowiedzieć dlaczego uważam, że bf2142 będzie "powtórką z rozrywki", to musisz sobie poszukać moich wypowiedzi na forum i w komentarzach do news'ów, bo ostatnio nie mam w zwyczaju się powtarzać, szczególnie, że w tym przypadku zwisa mi to i powiewa, czy będziesz tego świadom i czy się ze mną zgodzisz. OVER.

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2006, 01:22 

Cytuj:
nie zacząłem - dałem Ci tylko do zrozumienia, że jesteś lolem, mając o to pretensje

Newsów na bf.pl nie czytałem, nigdzie tez nie napisałem że czytam. Nie interesują mnie marketingowe pierdoły czy informacje o nadchodzących rewolucjach / dodatkach / patchach - wole ocenić coś co jest gotowe. Czytałem FORUM.

jason.paury napisał(a):
doświadczeniach empirycznych

Czyżby (doświadczenie empiryczne = masło maślane) ? A przerzuć stronę do tyłu - ktoś coś pisal, że nie ma ogólnie w czymś takim doświadczenia (chodzi o gry sieciowe) - ale zapłacił i będzie wyrażał zdanie - co powiesz o tym ? Czym to jest poparte ? A niczym, dalej masz "bo tak". I takich jest tutaj dużo więcej.

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2006, 09:13 

e-38 napisał(a):
jason.paury napisał(a):
doświadczeniach empirycznych

Czyżby (doświadczenie empiryczne = masło maślane) ? A przerzuć stronę do tyłu - ktoś coś pisal, że nie ma ogólnie w czymś takim doświadczenia (chodzi o gry sieciowe) - ale zapłacił i będzie wyrażał zdanie - co powiesz o tym ? Czym to jest poparte ? A niczym, dalej masz "bo tak". I takich jest tutaj dużo więcej.

Ten ktoś (czyli ja) pisał o innych grach sieciowych. Pisał również o tym, że spędził kilkaset godzin na graniu w sieci w BF2, co wg niego wystarcza do wyrażania takich a nie innych opinii o niej i jej twórcach/osobach tworzących łatki. Chyba rzeczywiście czytanie ze zrozumieniem u Ciebie kuleje...

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2006, 10:49 

Cytuj:
"Ja np. w sieci tak naprawdę grałem tylko w BF2, za to bardzo dużo (kilkaset godzin), więc nawet jeśli nie mam bogatej przeszłości jeśli chodzi o „online gaming”

Innych gier ? Jak byk stoi że tylko w tej grze masz doświadczenie. Jak widzisz wcześniej ja pisałem porównując do innych gier - co daje (a raczej co gra traci) przez brak wsparcia i olewanie graczy - czyli to co teraz wszyscy usilnie zarzucają EA.

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2006, 11:37 

Bez komentarza. :? Ja o chlebie, Ty o niebie. Muszę chyba to wyartykułować, przetłumaczyć jak dziecku.

W inne gry sieciowe przed BF2 nie grałem. Nie obchodzi mnie wsparcie, bądź jego brak, ze strony innych producentów dla swoich tytułów. W BF2 grałem do tej pory kilkaset (chyba 700, ale nie pamiętam dokładnie) godzin, przez co czuję się upoważniony do zabierania głosu w kwestii samej gry, jak i jej wsparcia, bądź jego braku ze strony EA. W związku z powyższym uważam, że Twoje twierdzenie, jakoby brak bogatej przeszłości gracza sieciowego uniemożliwiał mi ocenę tego konkretnego tytułu i wyrażania takiej czy innej opini na jego temat - patrz swój poprzedni post i słowa
e-38 napisał(a):
(...)ktoś coś pisal, że nie ma ogólnie w czymś takim doświadczenia (chodzi o gry sieciowe) - ale zapłacił i będzie wyrażał zdanie - co powiesz o tym ? Czym to jest poparte ? A niczym, dalej masz "bo tak"(...)

uważam za bezzasadne.
Prościej już chyba nie potrafię.

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2006, 11:43 

Ja Tobie chyba też - jak dziecku.

Piszesz o braku wsparcia - to się pytam - czym ten brak wsparcia się przejawia ? Powiedz - w czym ? W tym, że wydali pacza z bugami na prośbę SAMYCH graczy ?

Druga część - czemu wszyscy (może nie wszyscy - część) zaczęli skreślać BF2142 zanim wyszła ? Tutaj już skilorzy mówiąc "bo ea mówiła to i tamto". To ciekawa scena - bardzo ciekawi i obiektywni ludzie - dziwnym trafem po UT wyszło UT2k3 i UT2k4 - które były niewypałami, a mimo to ludzie czekają z nadzieją na UT2k7 - dlaczego ? Bo są inni - nie oceniają czegoś co nie wyszło. Tak, znowu porównanie do innych gier (ktore Ciebie nie obchodzą) - tylko że tutaj nie jest mowa o grze, paczach czy podobnych - ale zachowaniu ludzi, którzy na każdym kroku i przy każdym ruchu EA mają jakieś ale - jaśniej teraz ?

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2006, 13:08 

ja czekam na BF 999 i go nie oceniam - ale pewnie bedzie zbugowany ze bug na bugu bedzie siedzial :D

wsparciem to nie mozna nazwac wydawnie takich patchy , zrobie gre i oddam ja panu Zenkowi spod monopolowego ktory bedzie robil patche i powiem ze PRZECIEZ JEST WSPARCIE !!!

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2006, 14:59 

e-38 http://www.battlefield.pl/komentarze/?id=1672 poczytaj sobie.

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2006, 15:20 

e-38 zostales klientem idealnym, twoja kopia zostanie odlana w zlocie i zakopana w ziemi, dla przyszlych pokolen.
Cytuj:
W tym, że wydali pacza z bugami na prośbę SAMYCH graczy ?

a na serio, to chyba mylisz zmiany w gameplayu wprowadzane w patchach (tez upierdliwe, ale znosne dla fanow gry), z coraz mniejsza funkcjonalscia programu-wieczne crashe.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2