e-38 napisał(a):
jason.paury napisał(a):
Po prostu: "nie chce mi się z tobą gadać"
Więc ? Po co cokolwiek zaczynasz ?
Cytuj:
W końcu jeżeli uważasz, że kilkunasto stronicowe uzasadnienia naszego złego nastawienia do bf2 i bf2142,
Do gry która jeszcze nie wyszła ? Nie uważasz że to chore ?
Cytuj:
nie rozumiesz naszych racji
Najprościej komuś zarzucić że czegoś nie rozumie. Wyłapał ktoś w ogóle o co mi chodziło ? Że COKOLWIEK się zacznie o EA od razu jest na nich pojazd ? Obojętnie o co by chodziło ?
No to pokolei:
- nie zacząłem - dałem Ci tylko do zrozumienia, że jesteś lolem, mając o to pretensje
- o tym też pisałem w komentarzach do jakiegoś news'a bodajrze (tam kto inny się wywnętrzniał i porównywał mnie do wróżki... nvm), dlatego nadal uważam, że jeśli czytasz wszystko na bf.pl, to umiesz czytać na poziomie składania literek
- ja natomiast umiem czytać ze zrozumieniem i zrozumiałem o co Ci chodzi, więc, patrząc na ogólną sytuację, powiadziałem Ci, że mamy swoje racje. Bo przecież nikt z obecnych tutaj nie opowiada bzdur wyssanych z palca pokroju: "panowie z tej firmy są tak naprawdę kosmitami dążącymi do zagłady naszej planety przez ogłupianie biednych graczy bezwartościowymi grami (chociaż i w tą teorię byłbym skłonny uwierzyć)", tylko przedstawiają swoje opinie oparte na faktach i doświadczeniach empirycznych. A jak chcesz się dowiedzieć dlaczego uważam, że bf2142 będzie "powtórką z rozrywki", to musisz sobie poszukać moich wypowiedzi na forum i w komentarzach do news'ów, bo ostatnio nie mam w zwyczaju się powtarzać, szczególnie, że w tym przypadku zwisa mi to i powiewa, czy będziesz tego świadom i czy się ze mną zgodzisz. OVER.