Teraz jest 5 mar 2025, 20:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2006, 23:03 

Nie robmy zaloby. Serwer ma wrocic tylko, ze w wersji 32 slotowej. Chyba, ze nagle cos sie zmieni...

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2006, 23:44 

Dziękuje Hynol

Lailonn serwer 32 slotowy to” prawie jak GN64”
A prawie....
Tak więc mówmy tylko o opcji 64 lub NIC bo 32 to nie to.

Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2006, 08:30 

Hmm moze jak juz maja zmniejszac "pojemnosc" serwera to do jakis 50 slotow na bf2 i 50 na bf2142 o ile taki ma powstac choc i tak bedzie swiecic pustkami :P. Nie mniej jednak niedosyt pozostanie zawsze bo 64 to 64 prawdziwa wojna na max! I tego nam brakuje!! Pozdrawiam ALL

Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2006, 20:21 
Oldboy Battlefield.pl

_Dominiko_PL napisał(a):
Jakimi głupotami? Mam w... słoiku ten serwer bo nigdy na nim nie grałem, ale nie zamierzam wam przeszkadzać w tym szczytnym Laughing celu. Tylko dziwią mnie wasze działania... no offence

No to się zamknij i nie udzielaj w tym temacie :!:

Tak, mam zły humor...

Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2006, 20:40 

90s czy dla ciebie istnieją rzeczy niemożliwe ? Respekt for you :wink: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2006, 21:22 

Ja nic nie robię tylko głośno mówię co bym chciał by się stało.
A dzięki Wam to się udaje bo są słowa poparcia i widać że nie tylko jednej osobie na czymś zależy.
Mam nadzieje że ten serwer nie zniknie albo nie zostanie obrany z 32 slotów
Bo GamesNET zawsze mi się kojarzył z 64slotami zapchanymi i pełnymi adrenaliny

Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2006, 23:35 

Zdajesz sobie jednak sprawe, ze czesc osob, ktore sa gorzej zorientowane w temacie beda mialy do ciebie wlasnie pretensje jak sie nie uda? Zawsze jakos tak jest, ze ktos sie pierwszy glosno odezwie ten zostaje przypisany do wydarzenia ;] Jesli gryw.p.pl sie wycofalo, jesli EA mowi, ze zrobi serw 32 slotowy a wiem dodatkowo, ze GN nie bedzie charytatywnie 2x 64 sloty utrzymywal to niestety ale...

Jesli masz pomysl na faktyczne dzialanie - z checia sie dolacze w koncu adminowalem tam pare ladnych miesiecy i choc ostatnio mniej czasu poswiecam na gre to wciaz serwer ten byl dla mnie istotny. Jesli jednak szukasz poparcia by "halas" zachecil EA do dzialania to przykro mi mowic ale EA ma "halasy" w nosie ;/

Tytuł:
PostNapisane: 13 paź 2006, 09:09 

Chce to oficjalnie usłyszeć od EA Polska,nie ma sensu łapać kilu srok za ogon skoro jeszcze najważniejsze osoby się nie wypowiedziały.
A ten temat jest tylko by nakreślić jak wyglądał ten serwer i że jest duże dla niego poparcie.
Zróbmy podobny topik o serwerze dla bosterpacków,nikt się nie wypowie bo nikt na nim nie gra z prostego powodu,nigdy tam ludzi nie ma,nie było i na pewno już nie będzie.
Poza tym pomysły już tutaj podano i myślę że są konkretne.
Wyłączenie serwerów na których nikt nie gra to raz
Dwa reklamowanie się sponsorów w informacjach podczas gry lub nawet na grafice serwera to dwa.
Nasze poparcie i wypowiedzi na dowód że nam zależy,małe trzy.
I nawet jak nic z tego nie będzie to lepsze to niż czekać biernie.
Bo jak dla mnie to serwery 32 slotowe mogą sobie nawet 10 stać,żadna pociecha ani powód do dumy dla nikogo.

Tytuł:
PostNapisane: 13 paź 2006, 12:07 

zgadzam sie z tym,32 sloty to zadna zabawa szczegolnie na duzej mapie(a taka pewnie by byla),kazdy wchodzi do pojazdow i taka gra...
zgadzam sie z 90s i innymi odnosnie tematu i w pelni popieram ...
pozdro dla wszystkich! :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 paź 2006, 12:19 

90s napisał(a):
Chce to oficjalnie usłyszeć od EA Polska,nie ma sensu łapać kilu srok za ogon skoro jeszcze najważniejsze osoby się nie wypowiedziały.
A ten temat jest tylko by nakreślić jak wyglądał ten serwer i że jest duże dla niego poparcie.
Zróbmy podobny topik o serwerze dla bosterpacków,nikt się nie wypowie bo nikt na nim nie gra z prostego powodu,nigdy tam ludzi nie ma,nie było i na pewno już nie będzie.
Poza tym pomysły już tutaj podano i myślę że są konkretne.
Wyłączenie serwerów na których nikt nie gra to raz
Dwa reklamowanie się sponsorów w informacjach podczas gry lub nawet na grafice serwera to dwa.
Nasze poparcie i wypowiedzi na dowód że nam zależy,małe trzy.
I nawet jak nic z tego nie będzie to lepsze to niż czekać biernie.
Bo jak dla mnie to serwery 32 slotowe mogą sobie nawet 10 stać,żadna pociecha ani powód do dumy dla nikogo.

Witam cię 90's

Masz moje (i kolegów z prawie klanu CYCE) :) pełne poparcie
Stan Polskich serwerów BF2 uważamy za tragiczny.
Jedynie świetna zabawa była na 64'ce
Z powodu braku w/w "musimy" korzystać z RUS lub i3D.nl itp. gdzie skill jest o wiele niższy od naszego krajowego 8) a jak wiadomo granie z lepszymi lub równymi sobie daje ci skilla.
Jeżeli będzie potrzeba gdzieś się "podpisać" np. pod petycja do EA jesteśmy gotowi :!:

Pozdrawiam i do zobaczenia na "naszym" 64

Tytuł:
PostNapisane: 13 paź 2006, 15:23 

co tu duzo gadac GN 64 to byl najlepszy serwer na jakim gralem , raz ze polski 2 ze byla dosc duza dyscyplina (sam sie kilka razy zlapalaem piszac w tym chacie do druzyny ku**a czy cos podobnego :D) no a 3 to ze zawsze było z kim grac :) jak niebylo pl4fc na serwie to sie jakas inna dobra druzyna znalazla i sie fajnie gralo :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 paź 2006, 15:43 

Wystarczy porównać rankingowe,64 slotowe servery TV2 z naszymi poczciwymi Asterami :lol:
Po prostu ręce opadają....

Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2006, 22:26 

Na poczatku zadano pytanie o koszty utrzymania,co wiaze sie z dotacjami lub innymi rozwiazaniami a la` pieniadz od graczy.
Rozwazaliscie rownolegle taka wlasnie mozliwosc?
Co wlasne i za wlasne to jest i bedzie dzialac bez "emocji".
Ktos poda jaka suma wchodzi tu w gre?

Dodam tu wlasny przyklad zastosowania finansowania serwera przez graczy,dziala to bardzo odbrze a co najwazniejsze stabilnie (o dziwo).

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2006, 14:56 

Może nikt się moim pytaniem nie przejął dlatego, że nikt nie bierze pod uwagę takiej możliwości :roll:

PostNapisane: 15 paź 2006, 23:23 

90s napisał(a):
Nie ma osoby na naszej scenie która by na tym serwerze nie grała,nie ma tutaj osoby która by nie uważała tak jak ja że jako serwer FFA reprezentował wysoki poziom kulury,gry zespołowej oraz skilla.

Jest taka osoba, ja nią jestem. Łączny czas spędzony na nim wyniósł pewnie u mnie ze 30 minut. Wysokiego poziomu kultury i gry zespołowej też nie zauważyłem.

90s napisał(a):
Dokładnie jak kolega mówi.
Proszę byście pisali jak wam się na nim grało,jak oceniacie jego poziom oraz utrzymanie porządku przez adminów.
Jak go postrzegacie na tle zachodnich serwerów.

KILKA SŁÓW PRAWDY A NIE LIZANIA DUPY...

Grało się fatalnie.
*GamesNet ma przede wszystkich lagi sprzętowe, mało wydajne serwery, lub źle skonfigurowane.
**Gra nie chodzi na nich płynnie, mowa tu zarówno o 16 slotowych jak i tego 64.
***Serwery są nie stabilne, czasem lagują.
****Są drogie w porównaniu do konkurencji
*****Patche pojawiają się na nich jako jedne z ostatnich na świecie, z czołówką na pewno nie mogą konkurować
******W porównaniu do np.: game-hosting.com, GN jest kilka klas niżej, wypada bardzo słabo.

Ogólnie bieda...
Za ok 200 zł można miec 32 slotowego game-hosting.com, prywatny, z pingiem na poziomie z calego swiata ( z pl ping ~40ms ).
W GamesNet za ten sam serwer w PL płacimy 384 ZŁ !!
do tego koledzy z europy mają pingi dochodzące do 300ms.

Żeby nie było że jestem zagorzałym fanem g-h, inne firmy zagraniczne mają podobne ceny. Po prostu długi czas współpracujemy z tą firmą i nie mam żadnych "ale".

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2