Teraz jest 26 lut 2025, 01:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2007, 14:00 

Cochise [PL] napisał(a):
chciałbym wyrazić całkowitą dezaprobatę dla adminów CQF którzy zbanowali mnie bo za często ich zabijałem. wróciłem po kilku miechach do bf2, chwilę postrzelałem a panowie wymiękli. dzieciarnia...

Najpierw czytaj zasady serwera a potem pisz pierdoły na forum. Następny lol.

Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2007, 12:16 

niby którą zasadą zasłużyłem sobie ? dzieciarnia

Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2007, 12:38 

Cochise [PL] napisał(a):
niby którą zasadą zasłużyłem sobie ? dzieciarnia

Pan.Przemek prawdę Ci powie albo sam sobie odpowiedz na to pytanie. A dzieciarnia to jest to bydło co rulesów nie czyta.

Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2007, 23:42 

Panowie dajcie mi namiary na waszych dilerow bo niewyrobie :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 15:45 

LOL za pierwszym razem przeczytałem dilerow i sie śmieje jak idiota :P

PS Do Blizarda zeby se nie nabijac postów: Niby nie ale akurat ty niejestes najlepsza osoba do po uczania gdyż swego czasu nabijales posty ile wlezie.
jedynie co mnie dołuje to to ze jestes z Lodzi :(

Ostatnio edytowano 2 kwi 2007, 16:59 przez Grubber{PL}, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 15:48 
Spamer!

i masz powód do offtopa ? :roll:

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 17:01 

Grubber{PL} napisał(a):
LOL za pierwszym razem przeczytałem dilerow i sie śmieje jak idiota :P

Bo się robi coraz bardziej smiechowo na tym forum a co dostania banow to tak jak wyżej napisano zależy jaki serv i zasady

PostNapisane: 8 lut 2009, 21:02 

ehm, mam nadzieje ze wybralem nienajgorsze miejsce do przedstawienia moich pytan :)
(w wywodzie odnosze sie do mapki karkand)
zaaklimatyzowalem sie ostatnio na serwerze g-flic =twc=, zasady tam panujace sa raczej jasne, ale:

claye na flagach... nonstop gine bo admin (tj jeden z twc, chyba fornit czy tornit...) stawia na placu claye. nastepnym razem zrobie skrina, nie wiem jeszce po co, na ich forum i tak sie nie dogadam bo franc. uczylem sie 12lat temu.
1)jest jakas "regulaminowa" odleglosc od flagi od ktorej mozna stawiac te cholerne irytujace claymory?

2) co znaczy, gdy admin pisze "flag by flag *ktostam* or ban" czy jakos tak.. ze co, ze flagi po kolei a nie wybiorczo? :stupid: (byla 4 nad ranem i gralismy 5v5)

3) glitching. znalalzem na forum pl4fc takie info dot inf ze jest to wykorzystywanie bugow i budynkow... nie czaje.chowanie sie np w bydynku tak miedzy hotelem a placem, (tam gdzie sa schodki do niego:) w celu np obrony flagi na placugdy zalozmy zostalo sie samemu a widac ze 5 typow nadchodzi, to cos zlego? przeciez to nie jest taka kampa jak w kanterze, typowym shooterze, to jest wojna, front i rozległa mapa :twisted:
albo kwiatek przy fladze na hotelu, czy miejscowka pod sciana.
skrin smitera z forum pl4fc (mam nadzieje ze praw jakichs nie naruszam)
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 6684107593
no chyba po to jest tam kwiatek zeby go wykorzystac...a po to jest zacieniona sciana by tam przeczekac... to jest blad gry? ja osobiscie nie korzystam zbyt czesto z kryjowek, wole taktyke "myślącego drużynowo berserkera" :D

4) no fighting commander. rozumiem ze admin widzi inf na gorze żółtą czcionka ze komendant kogos zabil, si? czyli generalnie nie widzi dlaczego doszlo do zgonu nie-komendanta...

wiem ze takich sytuacji wszyscy mieli po kilka, ale ostatniogonil mnie mec po jednym z dwoch respow us, tam gdzie jest maszingan na murku. bylem mechanikiem zeby czas mi sie statsiarsko zaliczyl. goni mnie z pistoletem psychopata (nic, ze baserape), odwracam sie w koncu bo mi sie biegi skonczyly i typa zabilem. nie zdazylem napisac to admina bo wylecialem chyba na 2 czy 3 dni. uzasadnienie pb"za czeste zabijanie czlonkow wlasnej druzyny"...

wiem ze sie zale,ale to jest forum... a dziewczynie sie przeciez nie wyzale z takiej sprawy :?

wiec, czy ktos bardziej obcowal z klanem =twc= ? moze to dziecka jakies i nie warto nerwy tracic? chociaz zaczelo mi juz isc jako tako i pinga mam 38 wiec wolalbym serwa nie zmieniac,a po polnocy robi sie wporzo poziom, ni liczac tych kick'ow...

no, w koncu to wyrzucilem z siebie, dzieki i pozdro:)

aaa i pytanie z innej beki.
jesli to rangi potrzebuje kilka basic badges, a ja mam zamiast nich veterany to zatrzymam sie na randze czy mi zaliczy? kiedys cztytalem taki temat ale juz nie mam sily szukac... zrozumcie :wink:

Jedi Mind Tricks-Godflesh (Feat. Block McCloud And King Magnetic) (LP: A History Of Violence)

PostNapisane: 8 lut 2009, 22:17 

1.O ile dobrze wiem nie ma jakiejś regulaminowej. Pewnie chodzi o taką żeby można było przejąc flagę nie wchodząc na minę.
2 FBF czyli zajmujecie flagi wg ustalonej kolejności np na karkandzie:
Hotel > Plac > Targowisko > Przedmieścia > Zatrzymany pociąg > Budka strażnicza
3. Pewnie chodzi o glitching w budynki do których normalnie nie da się wejść. Po prostu wchodzisz w ścianę (nie tak jak na screenie tylko tak że ci nawet lufa nie wystaje) i ty możesz strzelać do innych ale oni już do ciebie nie.
4. Chodzi o to żeby commander nie wybiegał na front z karabinem tylko siedział na tyłach i wspomagał drużynę skanami, zrzutem zaopatrzenia, artylerią itd. Dlaczego? Bo po 1 komendant nie dostaje punktów za zabicie z karabinu więc po co ma zabierać kille innym, po 2 gdy walczy nie może obserwować wszystkiego na mapie i może przegapic requesta o pakę lub arty, po 3 taki komendant może przejść na tyły wroga i zrzucić sobie uav żeby go nikt nie zabił a tym czasem 30 kolesi z jego drużyny bardziej go potrzebuje.
5. Zaliczy ci rangę.
@EDIT
Przyjrzałem się i na screenie jednak jest pokazany glitch.

PostNapisane: 8 lut 2009, 22:35 

dzieki wielkie za odp. co do glitcha... musze sie tam chyba osobiscie udac i rozkminic co tam jest takiego halo.
jak chodzi o komendanta-wiem ze on nie zbiera pkt, nawet za revivy, wiem, ze ma robic swoja robote, po prostu wkurza mnie takie szufladkowanie ze jak komendant kogos zabil tzn ze lata po mapie z uav i od tylu sieka :? widze czesto komentarze w innych teamach do swoich komendantow ze schaisse arbeit itd.. :) nie chcialbym zeby ktos sie czepial mojej roboty:)

pozdro

Jedi Mind Tricks-Godflesh (Feat. Block McCloud And King Magnetic) (LP: A History Of Violence)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2