Teraz jest 20 lis 2024, 01:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 06:39 

Silent_Specter napisał(a):
btw samson myślę, że powinieneś darować już sobie te zaczepki w kierunku jasona. milcz, kanciarzu i nie udzielaj się w tematach, które Ciebie już NIE dotyczą... jesteś spalony w BF2, więc to tylko kwestia czasu, zanim wiatr Cię rozwieje :P

swoj swojego broni

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 07:39 

Tych komend do usersettings jest więcej, do tej pory UseLatencyCompensation miałem Ja, Ty JASON, Samson i panowie z pFx. Prosiłem Cię, abyś nie upubliczniał tej komendy. Tych komend jest więcej, nie powiem gdzie je znalazłem, ani nie powiem już jakie są. Tak czy siak, chciał bym przedstawić swoje zdanie o usersettings.

Boooooo, ono [zachowuj się, nie jesteś w swojej piaskownicy - ostrzeżenie już masz] daje? Na początku, jak wyszły to i tak grałem na defaultowym. Potem załadowałem sobie, mówie łaaaaaaaaaaaaaaaaał. Dopiero od niedawna dochodze do wniosku, że na cfg a to strzelasz lepiej ak101, ale lamisz m16 albo odwrotnie, a na defaultowym gra się cud miód i przyjemnie. Jeżeli potrafisz grać, to i bez tego jesteś dobry. Tak, żeby sprawiedliwości stało się zadość::
recoil.g2B4ckO2Re4il',wartosc

recoil.r1c2lF4eUp',wartosc

recoil.re2oilForceLeftRight',wartosc

recoil.zo1mM4difier',wartosc

recoil.recoilGr1hFr2meCo4nt',wartosc

recoil.recoilGr13phEx24nt',wartosc

recoil.recoilGsphTaMsvegt',wartosc

recoil.recoilSgeqe',wartosc

recoil.recgqwegqeed',wartosc

recoil.recoilegegqedGB',wartosc

recoil.reqgegqe',wartosc

recoil.caqgegqgqegecoilSpeed',wartosc

recoil.camq3gq3ize',wartosc

Czy czegoś w tym stylu nie znajdziemy w pewnym pliku, przy którym na początku zaczniecie się ze mnie śmiać? Po dłuuuuższym grzebaniu, dojdziecie do wniosku, że anti-recoil istnieje. I to jest na tyle, w tej grze jest tyle żeczy do zmienienia, tyle zeczy- o których 99% graczy bf2 nie wie...
(TE KOMENDY RECOIL SA POPRZERABIANE, ZEBY NIKT NIE WYKORZYSTAL TEGO, WIEC PROSZE ADMINA O POZOSTAWIENIE TEGO TUTAJ)
Więc :: Powiedzmy, ze ktos wpadnie jak to zrobic. No to jego m16 zamienia sie w g36c.

Jeśli chodzi o ten cfg z recoilem, sam go odkryłem, w dość smieszny sposob. Co prawda , jest w cfg z [wycieto] ale mozna go modyfikowac smialo w pliku cli[blablabla]ta

Nie chcem już wypisywać, jak się przesuwa hitboxy( co lepszy powie, ze poprzez interpolacje i extrapolacje, ha, ha, ha. -.-) bo dostane bana na tym forum, a ja chce was tylko uswiadomic ile TEGO NAPRAWDE JEST!.

Starałem się pisać w miarę obiektywnie, zeby mnie nikt nie zaczepil za slowko i nie powiedzial: : Przeciez ty, ty, ty, cheaterem jestes, wstretnym. I co, demko pokaze, ze masz anti-recoila? Zastanowcie się, co robicie....

@Jason :: Szkoda ze to upubliczniles, troche syfu wiecej. (Taaaa, moja mała odmiana po przejściach)

EDIT: Dla kumatych, sprawdzcie co wasza gra zrzuca do pamięci, a dowiecie się, co to pan i łaska.

AMEN

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 07:46 

HO HO kropek, to sie nazywa skill ;] , lmao :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 08:06 

GJ kr0pek ! :lol:
Teraz beda rowni i rowniejsi ;F

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 08:40 

SC JASON PAURY przyjacielu WC czemu dopiero teraz ukazujesz swoje prawdziwe ja ( z configiem ) a do tej pory to byleś taki pr0 czyściutki. Jak juz napisałem w innym temacie dotyczącym tej sprawy: 80% graczy pr0 (-: używa lub ożywało tych zmian i świecili medalami na klacie. (nawet kilku z nich wystawiło swój fragmovie, a teraz sa tacy świeci i wytykają trzech gości którzy dali sie na tym złapać. Tak wiec każda wypowiedz jakiegoś pr0, z którym miałem do czynienia czy to na polskim serwie czy na zagranicznym mówiącego jaki to vihi, kropek czy samson to cheeter jest dla mnie śmieszna. Tak wiec każdy pr0 który ma zamiar oczerniać w/w osoby najpierw niech staną przed lustrem i się zastanowią.

POZDRAWIAM

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 08:57 

Sory ale jakie prawdziwe ja ? Przecierz ten konfig podany przes jason praktycznie nic nie daje :lol: , patrze czytam i mam wrazenie ze kazdy zaczyna sie do kazdego ze tak ujme delikatnie dopier@#^ i bzdety , faktycznie jak tak dalej bedzie to bedzie jakas chora sytuacja , kazdy kazdego o cos bedzie podejrzewal i oskarzal .

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 09:00 

duncon napisał(a):
Sory ale jakie prawdziwe ja ? .

juz nie pisalem tego so slusznie zauwazyles. nie podaja swojego bo brak im odwagi.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 09:13 

Zacytuje słowa mędrca

c-kozi napisał(a):
SC JASON PAURY przyjacielu WC czemu dopiero teraz ukazujesz swoje prawdziwe ja ( z configiem ) a do tej pory to byleś taki pr0 czyściutki. Jak juz napisałem w innym temacie dotyczącym tej sprawy: 80% graczy pr0 (-: używa lub ożywało tych zmian i świecili medalami na klacie. (nawet kilku z nich wystawiło swój fragmovie, a teraz sa tacy świeci i wytykają trzech gości którzy dali sie na tym złapać. Tak wiec każda wypowiedz jakiegoś pr0, z którym miałem do czynienia czy to na polskim serwie czy na zagranicznym mówiącego jaki to vihi, kropek czy samson to cheeter jest dla mnie śmieszna. Tak wiec każdy pr0 który ma zamiar oczerniać w/w osoby najpierw niech staną przed lustrem i się zastanowią.
POZDRAWIAM

Jednak są jeszcze osoby, które nie padły ofiarą medialnej manipulacji pr0 klanów.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 09:56 

Jason o co chodzi z tym ustawieniem usrsettings na tylko do odczytu?Bez tego cfg nie działa?

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 09:57 

c-kozi: no widzę, że na tym świecie są ludzie, z którymi da się pogadać... a nie są opętani polowanie na czarownice :?

Dobry konfig daje naprawdę dużo, nie oszukujmy się...
Przykład? Popatrzcie na panów z xGx, z których dymi się "jak z komina" i są to 'tylko' tweaki usersettings+servera (domniemam, że żadnych msx'ów nie używają).

EDIT:
@UP:
Działa.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 10:02 

dla mnie zmiana configu od ktorego dymi sie ze łba jak z lokomotywy i zmina konfigu dzieku ktoremu widzisz taga przeciwnika na czerwono przez sciane to to samo. Tak wiec w tym momencie odnosze sie do moje wypowiedzi wyżej.

POZDRAWIAM wszystkich PR0 :lol:

A tak na boku prosze o wypowiedz kolegi Metz z #SOF# na temat jego configa ktorego uzywal w czasie krecenia swojego fragmovie. Bo kazdy gosc ktory ma lub mial doczynienia ze zmianami configa napewno zauwazyl kilka ciekawostek.

Ostatnio edytowano 6 kwi 2007, 10:10 przez c-kozi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 10:09 

eeeh... pr0... jason - to, co napisales nikomu sie nie przyda i dobrze o tym wiesz. dla zainteresowanych - zrobcie sobie taki config jak napisal jason, pod swoj ping, czyli dla np ingu 30 0.030000 i 30 - zycze powodzenia. lol116 - placebo. druga sprawa - komenda, ktora wpisujesz dodatkowo rowniez nic nie daje...

diabel tkwi w tym, co napisal samson, bo w jego przypadku akurat recepta sie sprawdza...

znajdzcie roznice.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 10:13 

c-kozi napisał(a):
dla mnie zmiana configu od ktorego dymi sie ze łba jak z lokomotywy i zmina konfigu dzieku ktoremu widzisz taga przeciwnika na czerwono przez sciane to to samo. Tak wiec w tym momencie odnosze sie do moje wypowiedzi wyżej.

http://www.yourfilehost.com/media.php?c ... 03Film.wmv

:lol: :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 10:17 

pFx**kr0pek napisał(a):
EDIT: Dla kumatych, sprawdzcie co wasza gra zrzuca do pamięci, a dowiecie się, co to pan i łaska.

Nie trzeba być kumatym by wyciągać zmienne z exec'a i tweaki broni z archiwów.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 11:16 

*CQF*Dr4go napisał(a):
pFx**kr0pek napisał(a):

Nie trzeba być kumatym by wyciągać zmienne z exec'a i tweaki broni z archiwów.
Gdyby nie twoja wiedza o configach, wpadl bys wczesniej na to?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2