Taios35 napisał(a):
M16, G36, M4, SCAR
Strzelać tylko pojedńczymi pociskami, nawet z bardzo dużej odległości można trafić w cel.
LOL. TO tak sie da kogoś zabić!?!?!?!? mi sie nigdy nie udało. ale seriami całkiem dobze idzie.
@EDIT:I też jest bardzo celnie
duncon napisał(a):
Pistolet z tłumikiem.
Posiada go specops i snajper- przy strzelaniu wróg nie wie skąd padają strzały, więc jak jesteś gdzieś na tyłach i widzisz wielu wrogów, używaj go aż do wyczerpania amunicji.
jak nie wie jak wie skad dostaje w dupe Laughing a ta czerwona otoczka jak sie dostaje to niby co jest ..........
A ty cytować nie umiesz?
Taios35 napisał(a):
>>jak nie wie jak wie skad dostaje w dupe Laughing a ta czerwona >>otoczka jak sie dostaje to niby co jest "
No właśnie niema tej czerwonej otoczki przy strzelaniu z pistoletu z tłumikiem.
Przetestowałem wielokrotnie i nikt nic nie widział skąd padaja strzały.
Wymądrzasz się a otym nie wiedziałeś...........
Ty też widze nie

@TOPIC:
Moje najwiękrze odkrycie w bf2, i zpewnością wielu którzy nie wiedzą tego pomoże. Otuż claymore jest tylko 1 stronne! wybucha stroną przeciwną do strony z "kodem seryjnym" (takie czarne cyferki) Mi to bardzo pomogło szczegulnie w podkładaniu ich. (Wcześniej waliłem jak leci np. przodem do ściany

)
bibol napisał(a):
Farowi raczej chodzilo o odleglosci 0.5 metra 1 metr
I zeby dobrze strzelac z grande na duze odleglosci to na "czuja" srednio wychodzi lepiej potrenuj celowanie z tego bo to jest cos jak strzelanie z luku
i jeszcze pod wiatr
@EDIT2:
Spoxter napisał(a):
O m g......
No brawo zajebiście sie rozpisałeś i sporo do tematu dodałeś.