Teraz jest 5 mar 2025, 20:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 09:26 

Straszne i potworne jest to, co piszesz Bibol, że panom z DT nie wyszło złapać panów z PL4FC. Normalnie tragedia, a ja już orkiestrę zamówiłem...

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 09:33 

Bibol popatrz post nad Twoim, nie chodzi tu o złapanie kogoś tylko o śmieszny ss , najwidoczniej żle to odebrałeś a moim błędem jest to, że nie dałem tego np. do "śmiesznych screenów".

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 09:42 

MasterM napisał(a):
gusi3k a feeee :D chciałeś mieć swoje 5 minut na scenie ale nie wyszło...widzisz musisz sie bardziej postarać...

:lol:

a bug z 7 osobową drużyną to mój ulubiony :] jedyny przydatny

a wiesz jak go "regularnie" uzyskac?
bo wtedy to był przypadek.
pozatym na tym servie bylo jeszcze cos co mnie rozsmieszyło:
biegne sobie, przedebną biegnie gosciu z druzyny ale wygląda jak MEC(wrog) wiec wyciągam defi zeby sie zakrasc do niego i pierdyknąc gosciu przysiesza, widze ze zaraz mi ucieknie za binkiel wiec wyciągam m16 i ciacham goscia dokladnie przy binklu.i Kuzwa widze ze mam TK no więc glupio mi sie zrobilo i biegne zreanimowac go.a tu nagle z za binklu wyskakuje gostek MEC(nie miał niebieskiego nicku tylko przeciwnie czerwony :lol: :lol:) no wiec kurde wyciągam defi i wale nooba, a ten medyk reanimuje MOJEGO(MEC'a z niebieskim nickiem) wiec se mysle co do Ch*ja jest.zabilem tego medyka z defi a tamtemu z niebieskim nickiem pozwolilem uciec by nie miec znowu tk.
:) :shock: :)
troche zagmatwana ta historia ze wczoraj.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 09:48 

komar(poland) napisał(a):
Bibol popatrz post nad Twoim, nie chodzi tu o złapanie kogoś tylko o śmieszny ss , najwidoczniej żle to odebrałeś a moim błędem jest to, że nie dałem tego np. do "śmiesznych screenów".

No ja to odebralem w ten spsob ze posadzacie guska o czity natomiast moja reakcja byla taka poniewaz znam go i to jest sympatyczny dzeciak ktorego w zyciu bym nie podejrzewal o to ze czituje. Natomiast jezeli uwazacie ze moja reakcja byla za ostra to sorry ale sie wkurzylem ale staram sie bronic tych na ktorych mi zalezy i do ktrocyh mam pewnosc ze nic zlego nie zrobili

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 10:01 

bibol napisał(a):

No ja to odebralem w ten spsob ze posadzacie guska o czity natomiast moja reakcja byla taka poniewaz znam go i to jest sympatyczny dzeciak ktorego w zyciu bym nie podejrzewal o to ze czituje. Natomiast jezeli uwazacie ze moja reakcja byla za ostra to sorry ale sie wkurzylem ale staram sie bronic tych na ktorych mi zalezy i do ktrocyh mam pewnosc ze nic zlego nie zrobili
Niech pokój będzie z nami.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 10:19 

bibol napisał(a):

Spokojnie, spokojnie :) Mysle ,ze nie musisz bronic Guska, koledzy z DT umiescili tego ss w kontekscie humorystycznym ( trzeba przyznac ,ze mielismy z tego niezly ubaw na TS, a Guskowi ego uroslo 10x) Tak wiec wszystko jest OK, nie ma co sie nerwowac :)

Jednak Guskowi czituchowi dac bana zapobiegawczo by nie zaszkodzilo ;)

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 10:37 

Jan_Twardowski napisał(a):
Spokojnie, spokojnie :) Mysle ,ze nie musisz bronic Guska, koledzy z DT umiescili tego ss w kontekscie humorystycznym ( trzeba przyznac ,ze mielismy z tego niezly ubaw na TS, a Guskowi ego uroslo 10x) Tak wiec wszystko jest OK, nie ma co sie nerwowac :)

Jednak Guskowi czituchowi dac bana zapobiegawczo by nie zaszkodzilo ;)

:evil:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 10:48 

Bibol pewny to możesz być wyłącznie siebie ....,
co do paru osób się juz mocno zawiodłem więc jestem jakby to powiedziec podejżliwy bardziej niż inni.
Guska znam i wiem jak się rozwija więc go nie podejżewam - chyba że wydaży się coś nieprzewidzianego.

Jakby mi ktoś zagwarantował że mają tylko kropki i nic więcej to nie miałbym nic przeciwko w sumie dla mnie to żadna różnica czy sobie przyczepi plastelinę czy zmieni w sterownikach.

BTW A takie screeny łatwo spreparować, sam widziałem kiedyś swój w okolicach 1-go kwietnia ;) tylko kropka jakaś taka inna była.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 21:00 

Roba_PL napisał(a):
Headshot napisał(a):
Ten 'nibycrosshair' nie jest dokładnie po środku właściwego celownika, więc coś tu jest nie tak :)

No i jest opinia "eksperta" czyli temat do zamknięcia :lol:

wszystko jasne>Headshot sie imo raz pomylił :) ale widać że stara sie to naprawić,daj mu tylko chanse ;p :D

Ostatnio edytowano 11 lip 2007, 14:55 przez GitmenTHC, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 22:27 

Draga o so si chosi?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2