Teraz jest 5 mar 2025, 20:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2007, 23:17 

Obrazek
ten deszczyk pada tylko na podkarpaciu na trojkącie bermuckim na którym mieszkam.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2007, 23:19 

duncon napisał(a):
wiekszosc , glownie pseudo pro , gra medykami i na serwach inf dra sie na ciebie " czeeeemu mnie nie podnosisz no czlowieku czemu nie podnosisz : itd itp itd no rozne teksty tego typu

Dokładnie, a najlepiej jak taki osobnik wyłapie heada od lamusa, nooba, z snajpy. Nie wiem czemu wiekszosci pr0 wydaję sie że na publiku obowiązują zasady fbf, med only , karkand only. Każdy kto nie gra medem to noob ciekawe podejście. Są przecież serwery typu Waib, Gathery, spary itd.
PS
DaGodnes jak już tak czaisz te staty to zemnie to już mega lamus 250h kampą przepraszam.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2007, 23:22 

Cytuj:
#1337 Cool

Gratuluje ;)

Cytuj:
DaGodnes jak już tak czaisz te staty to zemnie to już mega lamus 250h kampą przepraszam.

Siedze w Anglii na zlomie laptopie i jak nie mam co robic to patrze gej-monitor i statsy ;) . Co do Ciebie i snajpienia to przez te 250h poprostu wybitnie grasz snajperka - pamietam jak nieraz robiles wyniki 40-5

Jutro zwiezlej odpisze - dzisiaj mi sie juz nie chce :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 01:01 

komar(poland) napisał(a):
duncon napisał(a):
wiekszosc , glownie pseudo pro , gra medykami i na serwach inf dra sie na ciebie " czeeeemu mnie nie podnosisz no czlowieku czemu nie podnosisz : itd itp itd no rozne teksty tego typu

Dokładnie, a najlepiej jak taki osobnik wyłapie heada od lamusa, nooba, z snajpy. Nie wiem czemu wiekszosci pr0 wydaję sie że na publiku obowiązują zasady fbf, med only , karkand only. Każdy kto nie gra medem to noob ciekawe podejście. Są przecież serwery typu Waib, Gathery, spary itd.

ale my nie mówimy że każdy ma grać medem czy fbf itp.- my tu omawialiśmy problem wysypu kamperów na górce USMC którzy nic nie wnosząc do gry psują zabawę reszcie swojego teamu, a dodatku potem płaczą że ktoś im się na ta górkę wbije z nudów

nikt nie mówi grajcie tym i tym- my tylko zwracamy uwagę na słabe strony pewnych rozwiązań i ja się zgodze że dobry sniper może pomóc ale takich dobrych na polskich serwerach mozna policzyc na palcach jednej ręki bo reszta myśli że jak przykampi się gdzieś w krzakach to jest fajna

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 01:48 

Dzisiaj w nocy na Ny-Sy-Zy połowa ludzi z GL latała i wesoło było :omg:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 06:13 

Ten wysyp snajperów to przez Mordokleja chcą mu dorównać i trenują :lol: http://forum.battlefield.pl/viewtopic.p ... sc&start=0

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 06:28 

MasterM napisał(a):
ale my nie mówimy że każdy ma grać medem czy fbf itp.- my tu omawialiśmy problem wysypu kamperów na górce USMC którzy nic nie wnosząc do gry psują zabawę reszcie swojego teamu, a dodatku potem płaczą że ktoś im się na ta górkę wbije z nudów
Ostatnio jest wysyp nowych graczy podejrzewam, że przez cene deluxa BF2, z mojego doświadczenia można zaobserwować że taki noob zawsze zaczyna od grania kampą. Takie noobki chcą wten sposób oddalić sie od pola walki ale coś tam ustrzelić, pamiętam na początku grałem podobnie ponieważ byłem bity jak pies, potem się rozegrałem(ale dalej nie jestem pr0) i przyszedł czas na meda
:D .Druga sprawa jak Ci już pr0 obstawia z swoimi Ak 101 wszystkie zejścia z górki ewentualnie wybiorą się na górkę i trzy ataki juesów nic nie wskurają to zaczyna sie "Enemy At The Gates". A wracając do tego że kampa nic nie robi to ostatnio na Krapie grało trzech kolesi Swd to co robili przechodziło ludzkie pojęcie (Jan Twardy coś wie na ten temat :D )

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 09:49 

To moze byscie napisali co takiego robili bo az sam ciekawy jestem ;) .

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 10:52 

Widziałeś kiedyś wyskakującego snajpera za rogu na skład trzech osób ja, Twardy i ktoś jeszcze biegnących w kupie i wyłapujących trzy heady z Svd, bo my tak :D . Gra wyglądała mniej więcej tak że jak pokazałeś się kolesiowi w celowniku 99% zgon i tak większość na serwie. Badałem ss z PB zrobiło tylko jednemu dwie foty które były czyste.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 10:54 

Nowy , omijajacy PB MsX? :P

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 11:02 

DaGodness napisał(a):
Nowy , omijajacy PB cenzura /est? :P
Najwidoczniej, kolesie biegali z tagiem BURZA, w logach serwa jest tylko numer foty PB podany z errorem :D, a fotek niet.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 11:09 

No przeciez mowilem wam, ze mnie PB za MSXa nie zlapie , ahh zycie jest piekne :roll: :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 11:22 

Myslalem ze jestes uczciwym graczem, a tu sie sam przyznajesz ze uzywasz MSX'a...Ehh...coraaz dziwniejsza robi sie ta scena battlefielda...:/

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 11:46 

nom porypane, a msxa to ty mi poleciles nie pamietasz ? :lol:
nie no zartuje default rox :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 12:44 

BaLu napisał(a):
default rox :D

TA JASNE :wink: Jak ostanio na gatherku.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2