piesnababe217 napisał(a):
Witam, przepraszam jesli zle zrobilem pytajac w tym temacie ale nie chcialem zakladac nowego i zasmiecac forum. Posiadam bfbc2, bf2142, gralem w demo bf2 w ktore gralem prawie miesiac z fascynacja ostatnio mam ochote kupic pelna wersja ale mam 3 pytanka do was.
1. Czy oplaca sie kupic skoro niedlugo wychodzi bf3 (gdzie beda 4 klasy i pewnie zalosnie dobra celnosc lkm'ow jak w bfbc2)?
2. Czy jest duzo serwerow (ile tak okolo)?
3. Jak z cheaterami czy grajac natrafie na nich na serwerach z pb?
Prosze o sensowna odpowiedz i przepraszam za brak interpunkcji i ewentualne blady ale pisalem ten post na komorce lg gt540 do ktorej nie jestem jeszcze przyzwyczajony.
Pozwolę sobie jeszcze odpowiedzieć z mojego punktu widzenia
1 IMO premiera BF3 nie będzie miała większego wpływu na BF2, dwójka ma już 6 lat, komu się znudziła ten już ją dawno odstawił na półkę, a kto gra dzisiaj ten raczej niechętnie od niej odejdzie
2
Tutaj masz listę rankingowych serwerów do bf2, sam oceń
3 Cheaterzy pojawiają się na serwerach z punkbusterem, niestety. Najgorsze jest to, że cheat wcale nie musi być aimbotem, który widać gołym okiem. W tej grze jest łatwo oszukiwać, byle gnojek sobie wpisze w google odpowiednie rzeczy i po zwykłej zabawie z notatnikiem ma nad Tobą przewagę w grze, więc na uczciwą rozgrywkę nawet nie masz co liczyć...