lady vicky napisał(a):
chodzi mi o to, ze nie jestes odpowiednia osoba do oceny czy ktos zachowuje sie honorowo czy nie, jako ze sam zachowujesz sie niehonorowo.. that's all...
Więc niech oceniają go inni

lady vicky napisał(a):
jesli ktos okradnie zlodzieja i odda rzeczy prawowitemu wlascicielowi - to... imho ten czlowiek jest uczciwy
A to już kwestia interpretacji.
lady vicky napisał(a):
Widze, ze starasz sie za wszelka cene odwrocic uwage wszystkich forumowiczy od swojej osoby i umiescic ja gdzies indziej - np. na mcmt i jego dzialaniach... niezla proba... udalo Ci sie nawet z kilkoma osobami.. ale sa tez tacy, ktorzy sa na tyle inteligentni, ze ta sztuczka na nich nie dziala..
Po pierwsze nasza dyskusja ma wiele wątków i tylko jednym z wielu jest mój konflikt z mr00cznym, więc nie można mówić o odwróceniu uwagi.
Po drugie chcąc zwrócić czyjąkolwiek uwagę na moją osobę mógłbym być (o ile już nie jestem) posądzony o megalomanię.
Po trzecie Twoja wypowiedź jest dokładnie sztuczką którą opisałaś i ma na celu odwrócenie uwagi wszystkich forumowiczów od osoby mr00cznego i umieszczenie jej gdzieś indziej

Jak oboje wiemy są tu tacy, na tyle inteligentni, że ta sztuczka na nich nie zadziała.
lady vicky napisał(a):
@popieracjacy jaamsma - moze zrobicie zrzute i postawicie mu pomnik? koles przyznal sie do cheaterstwa - ok, ale sam napisal, ze nie zamierza przestac cheatowac, mimo wszystko go podziwiacie

za co? za publiczne przyznanie sie do winy w wirtualnym anonimowym swiecie?

niesamowite... czy jesli jakis seryjny morderca przyznalby sie do swoich przestepstw i publicznie by oglosil, kogo i jak zabijal - z dokladnym opisem + podalby sposoby na wysledzenie innych seryjnych mordercow...
Wedlug mnie wygląda to na kolejny chwyt retoryczny.
1) Najpierw sugerujesz wystawienie mi pomnika.
2) Używasz porównania do skrajnego przypadku seryjnego mordercy.
Odpowiadając dokładnie w ten sam sposób, jak juz parokrotnie zrobiłem.
1) Swoją wypowiedzią stawiasz "pomnik mr00cznego mściciela", który walczy ze złem wcielonym pomimo przeciwności losu.
2) Ja na przykład porównałbym Was do Świętej inkwizycji, która paliła na stosie kogo popadnie, według uznania.
lady vicky napisał(a):
...nie sadzilam ze dozyje czasow, w ktorych ludzie beda podziwiac cheatera, a naskakiwac na tych, ktorzy chca z nimi walczyc

Nikt mnie Tu nie podziwia - wręcz przeciwnie.
Widziałem tu tylko JEDEN poza moimi post "naskakujący" na mr00cznwgo.