Teraz jest 5 mar 2025, 00:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2005, 13:44 

uzywacie jakichs egzotycznych dla wiekszosci slow typu "tag", "klan" :).

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2005, 15:10 

Mnie nazywaja AoR.. bo Mordoklej to dla Angoli za trudne :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2005, 15:17 

Jak wkurzyc anglika,niemca, francuza?? Dać sobie nick: brzenczyszczykiewicz :D albo Suchaszosapodczassuszy :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2005, 15:18 
Maskotka BF.pl

Mordoklej napisał(a):

hehe, no to rozumiem, ale w moim przypadku takie tlumaczenie nie przejdzie, bo 'lady' jest latwiej i szybciej wymówić niż 'enclave' ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2005, 16:42 

PavloZ napisał(a):
Ostatnio strasznie bawią mnie głosowania nad wyrzuceniem mnie z serwera. Zawsze pojawiają się jak w rankingu jestem gdzieś wysoko na 1-2 miejscu. Jest na to rada trzeba spaść na miejsce nie medalowe i głosowania ustają. :lol:

Ciebie to bawi bo mnie nie za bardzo, mialem pare dni temu podobna sytylacje tylko ze, glosowania nad wyzuceniem mnie z servera ( bodajze Aster ) mialy miejsce na samym poczatku rundy, bylo ich chyba z 5 razy z zedu. Pytalem sie na chacie kilkakrotnie za co ale niestety nie dostalem odpowiedzi. :evil:
Rozumiem zebym przynajmniej kogos TK'owal albo jaki kolwiek inny powod, ale wszystko dzilo sie na samym poczatku rozgrywki wiec nawet nie zdazylem narozrabiac.
Na cale szczescie wiekszosc byla przeciwko wyzuceniu mnie za co wielkie dzieki. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2005, 16:52 

PavloZ napisał(a):
Wojoo - na dodatek wepcha Ci się taki pod gąsiennice z tyłu czołgu w momencie jak walczysz z tankiem przeciwnika a później daje punisha. Fakt wku...ce jak diabli. Tylko, że się już przyzwyczaiłem.

Dokładnie. W sumie raz ok ... musze przejąć tylko jedną flagę aby to sie wyrownalo, nie miło jest jednak wtedy gdy zabijesz więcej niż jednego i do tego aby bylo smiesznej wylecisz z serwa za teamkillsy. Jednak nejlepsze jest to ze oni daja punisha za swoj debilizm to jest najbardziej denerwujące. Wspominajac jeszcze o inteligencji siedzących na wieżach zaobrazuje jedna z sytuacji: konfrontacja moja czyli tank vs heli ja daje zaslone dymna szybki obrót o 90 stopni i gaz w podloge wbijam sie pomiedzy drzewa. wychodze prawie bez szwanku. Koles sobie odpuscza leci gdzie indziej, jednak moj przyjaciel z wiezy co zaczyna robic? wali w niego! ... co sie dzieje dalej? Wiadomo koles zawraca i tym razem nie bylo tak kolorowo. Dlatego moze jestem burakiem itd ale jezdze przewaznie sam wtedy jestem pewien ze jak sie naprawiam nikt mi nie odjedzie, ze nikt nie zwabi na mnie nieszczescia, ze koles nagle sobie wysiadzie i niechcacy go zabije a on mnie w podziece za nabicie mu punktow poczestuje punishem.

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2005, 16:59 

Headshot napisał(a):
lady vicky napisał(a):
a mnie zastanawia jedno... dlaczego wszyscy jak gram, mówią do mnie 'enclave' ? Tzn. Ci którzy mnie znają, mówią do mnie lady, ale Ci którzy ze mną zbyt często nie grają, non stop mówią do mnie 'enclave', tak samo przy mnie do innych klanowiczy mówią zgodnie z ich tagami, a nie nickami :shock: jak jest nas więcej, to czasami trudno zgadnąć do kogo tyczą się ich slowa - :shock: :wink:
Choć muszę przyznać że czasami jest to zabawne ;) jednak bardzo intryguje mnie ta kwestia ;)

Heheh mnie też to interesuje - głównie z tym w Desert Combat miałem problemy, zamiast Headshot wołali na mnie =MON.DC= :lol: Wiesz no niektórzy nie wiedzą, co to klan :lol:

na mnie też wołają ImRo:) teraz żałuję, że sobie wstawiłem firmową reklamkę przed nickiem, ale tak grałem w ET i jakoś mi wypadało tutaj tesz:) do wszystkich zainteresowanych - wołać Keyser wystarczy (wymawia się to kajser, jak ktoś chce usłyszeć na żywo, niech sobie Podejrzanych obejrzy :P )

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2005, 17:03 
Moderator forum

mnie czesto nazywaja Upa wiem ze szybciej latwiej etc. etc. ale Ukrainska Powstancza Armia nie jestem...

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2005, 17:04 

Ja tam z nimi niegadam bo niema sensu jezeli on ci pierdzieli jakise glupoty tak jak do mnie wczoraj niemiec ze kupil sobie nowy dzojstik ale stlukl Kubek z kawą :roll: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2005, 17:44 

heh,a u mnie to niektorzy mowią " volf pl chodz zajmiemy ten spawn point albo cos podobnego.dal mnie fajnie to brzmi.ale najbardziej rozwalil mnie niejaki gnat8_pl.wchodze na aster,dolaczam sie do skladu,mowie szystkim "siemka" a on "wreszcie slysze twoj piekny glosik" :P

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2005, 19:32 

Fireworkss napisał(a):
Ciebie to bawi bo mnie nie za bardzo, mialem pare dni temu podobna sytylacje

Wiesz napisałem, że mnie to bawi bo tylko w taki sposób mogę jakoś przecierpiec zachowania gówniarstwa. Powiedz co mi da wkurzanie się na smarkaczy którym przeszkadza to, że w danej grze zepchnąłem ich z pozycji medalowej lub napsułem im krwi (jak graja po przeciwnej stronie) ? Kompletnie nic. Kiedys się wkurzałem teraz co najwyżej się zaśmieje dam się 2-3 razy zabić - ( ustapiłem głupiemu w myśl przysłowia ).

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2005, 19:37 

lady vicky napisał(a):
Mordoklej napisał(a):

hehe, no to rozumiem, ale w moim przypadku takie tlumaczenie nie przejdzie, bo 'lady' jest latwiej i szybciej wymówić niż 'enclave' ;)

a widzicie trzeba mieć dłuugiego i truudnego tag'a - wtedy nikt nic nie mówi :lol: Nikt się nie myli - co najwyżej urządzą głosowanie nad usunięciem :lol: Przykład w stopce

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2005, 21:54 

gdy pilot bojowego heli przejmuje flage.normalnie mam to gdzieś kiedys nawet skakałem z radości gdy pilot zszedł zanisko(wiadomo c4 :twisted: :twisted: ).ale teraz naprawde polubiłem latać jako strzelec (wydaje mi sie że jestem w tym dobry 8) )i troszke mi głupio gdy zostaje zdjęty przez SRAW'a :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2005, 18:15 

tobie może tak ale innym(np.stronie która traciła ten punkt albo gościowi z SRAW-em/ERYX-em) nie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2005, 18:24 

no fajnie ten temat powoli dochodzi do tego że zaraz wszyscy napiszą że najbardzie wkurzają sięgdy umierają :? ktoś musi nie :lol: :?: :!:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2