Witam, bardzo przepraszam, że łamie regulamin działu ("zakaz postów bez linków/screenów"), ale musze jedną rzecz wyjaśnić.
Post wyżej Szanowny i Honorowy Pan Tanatos dał screena kiedy ja piszę "zamknij się już cioto", nie wiem jak Wy, ale ja słowo "ciota" rozumiem następująco: jest to osoba, która cierpi na swoją niemoc, jest beznadziejna, nie potrafi ukryć swoich myśli i wyżaleń, itd. Czemu akurat Pana Tanatosa nazwałem ciotą? Już wyjaśniam:
Otóż gra się toczyła na mapie Zatar, kiedy ja byłem po strone USS, a Pan Tanatos i paru innych ambitnych pilotów samolot po stronie MEC. Gdy wystartowałem samolotem F35B, latał też MiG ze strony MEC, nie pamiętam już czy ja go zestrzeliłem, czy ktoś inny, czy też sam się rozbił - nieważne, ale wiedziałem keidy to nastąpiło więc włączyłem takie cudowne urządzenie jakim jest stoper, i gdy samolot MECów(MiG) się pojawił od razu go zniszczyłem, taką czynność powtórzyłem chyba jeszcze 2 razy,
ZROBIŁEM TO DLA TEGO, ŻE JA MIAŁEM GÓWNIANE F35B, A NIE ZWROTNEGO MIGA, WIEC ŻEBYM MÓGŁ SOBIE ZNISZCZYĆ JAKĄŚ HELKE CZY ZBOMBARDOWAĆ JAKIŚ CZOŁG BYŁO TO JEDYNE ROZWIĄZANIE,
gdy zobaczyłem teksty kierowane do mnie, od Pana Tanatosa typu: "Kamperska lama", "... zobaczymy jaki jesteś twardy", nie pamiętam już czy dokładnie tak pisał, ale na pewno o takim znaczemu jak napisałem, nie jestem na tyle odważny by robić screeny i udawadnią całemu światu kto tu rządzi. Po paru takich tekstach, chciałem zobaczyć jak bardzo twrdzi są ambitni piloci MiGa i raz dałem wystartować MiGowi, spośród chyba 3 kandydatków do objecia pozycji pilota, szczęściarzem okazał się niejaki gracz "Rudziński" który usiłował mnie zestrzelić, jednak chyba po ok. 5 minutach on został przezemnie zestrzelony, potem lockowałem MiGa ile chciałem, nie pamiętam już dokładnie całego przebiegu gry, więc nie opisze co było dalej, pamiętam jednak, że pan Tanatos dalej aktywnie i bez zawahania pisał mądre, przemawiające inteligencją teksty o moim: lamerstwie, n00b'ostwie, kampieniu. Tą wersje wydarzń może potwierdzić kolega z planu - Mixer, który grał na serwerze pod innym nickiem, tak wiem, ze pewnie Pan Tanatos napisze, że to wszystko sobie umówiłem z Mixerem, pisz sobie co chcesz.
Tak na zakończenie dodam, że ja pierwszy usłyszałem określenia od Tanatosa(wyżej pisałem o tym), a nie on odemnie, hmmmm ... ciekawe czemu Pan Tanatos nie dał screena jak mnie określa mianem lamera, n00ba, kampera. Cytuje słowa Tanatosa z wyższego postu:
ASTER:
Odpowiedz na prosbę o nie atakowanie nieprzejmowalnej bazy:
Kultura INFERNUSIKA:
http://img267.imageshack.us/img267/281/screen004sp2.pngNa prawde kultularna była proźba o nie atakowanie bazy.
Na następnej mapie - Dalian Plant, znów miałem F35B i sobie polockowałem J10, ( zrobiłem wynik 39 do 3 ) i praktycznie przez całą mape dalej padały podobne teksty.
Napisałem to wyjaśnienie tylko po to, by Forumowicze wiedzieli jak było na prawdę i dla czego napisałem to co udowodnił Pan Tanatos.
Pozdro dla wszystkich honorowych graczy
InfernuS