Teraz jest 20 lis 2024, 01:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 444 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2008, 02:13 

uwazam ze mozna bylo by robic cos takiego co tydzien ale w rozlozeniu ludzi na przyklad max 32 osoby rozklad na 1 miesiac jeden tydzien 16 vs 16 drugi tydzien taki sam tylko inne ossoby zalealo by to od rezerwacji :DF
bylo by latwiej wszystko ogarnoc i niebylo by takich lagow jak na moim kompie slajdy itp i wolal bym mapki takie jak warlordkarkand mashtaur jalalabad peninsula gulf of man ghost town i surge bylo by bardzo fajnie gdyby byla moja ulubiona mapa infantry na karkandzie i w to moglbym grac do zazygania :P

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2008, 02:47 

A bawcie się, vanilliarze :P

[GCA] | www.goldencamels.com

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2008, 03:47 

Ogólnie moim zdaniem meczyk całkiem fajny... Przypomniało się troszkę z cupów CQ i w ogóle... CQ byłoby niebo leszpe gdyby ludzie wiedzieli ocb... Teraz na FFA gra sie praktycznie tylko i wyłącznie inf... Ktoś tam umie jeździć czołgiem... Wątpię żeby przynajmniej połowa graczy wiedziała co to ATC;) Co do inf... Myślałem, że to będzie 5 na 5 najlepsi 4fun vs najlepsi pr0:) Jak się okazało byłem w błędzie. 32 na 32 infantry jest niczym innym jak gonieniem za punktami i noname'owymi fragami :) Ale może o to chodziło;) W każdym razie uważam, że taka 'imprezka' to bardzo fajne przeżycie:) Aż się chce znowu zacząć grać CQ 8na 8 :) Serdecznie pozdrawiam organizatorów jak i wszystkich uczestników;)

PS. Może zróbmy tak jak mówi Gabcio? Jakiś mały mixcup z bandy która wyrazi chęć wzięcia udziału w czymś takim?:D

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2008, 04:57 

powiem tak moim zdaniem na cq wykazal sie celująco KOKI jako komander i jako czlowiek ktory doprowadzil ze nasz team nie gral na "o co chodzi"
wiec chcialem dodac cos od siebie. dzieki za mile spedzony czas i za praktyke nie na publicu ale w podejsciu taktycznym co do tej mapy i ilosci graczy. dzieki witaszkowi ktory rownie modrze skillowal (latajac samolotem) jak wiekszosc PRO i dzieki za obrone lotniska w chinach :P
btw sorry pokor za TK i jason :D i ktos z sof :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2008, 10:14 

Masterkillerek wlasnie bedziemy omawiac takie cos...5vs5...ale mixy...nie bedzie pro i 4fun....zrobimy jedna liste...zapisza sie chetni...wbijemy na ts...bedzie losowanie kto do jakiego teama a pozniej losowanie grup...i sruuuu...nad mapami sie pomysli...ale prawdopodobnie beda karkand mashtaur jalalabad...jeszcze sie zobaczy...albo rozwiazemy problem przez pojedynek na nozyki:) ktora ekipa zdobedzie pierwsz 20 fragow ta pierwsza wybierze mape oraz strone od ktorej chce zaczynac. Mysle ze pomysl wypali....i troche wiary sie zainteresuje....jednak jakos ta scene trzeba rozruszac bo malo sie dzieje...a takie spotkanie od czasu do czasu rozrusza stare kosci;)

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2008, 10:22 

no ogolnie to było fajnie w 4fun, np. gramy sobie a tu głosowanie na komendanta bo ktos stwierdzil ze nie wyrabia :D
cq to prawie nikt nie ogarniał, za to inf to juz inna sprawa bo pojawiło się troche zgrania i mogłem pozabijac troche pro :twisted:

szkoda tylko ze serw troche nie wyrabiał :(
ale na przyszłość czy cos to moge udostepnic, TS tez postaram sie zalatwic.

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2008, 10:46 

Na cq bylo marnie, ale na inf bardzo wyrownana walka, gdyby nie fakt ,ze dwa razy zacial mi sie pkm to napewno bysmy wygrali :)

Ogolnie duzo smiechu i dobrej zabawy.

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2008, 11:02 

Cytuj:
PS. Może zróbmy tak jak mówi Gabcio? Jakiś mały mixcup z bandy która wyrazi chęć wzięcia udziału w czymś takim?Very Happy

Jestem za , tylko w połowie lutego minimum, bo w tedy kupuje nowego pieca:P

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2008, 11:17 

meczyki byly przednie :D swietnie sie bawilem i polecam sie na przyszlosc ;)

moze ktos dobrze poinformowany rzucil by sie newsem na stronke? zeby bylo ladnie jaki wynik, maly opisik, kto gral.

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2008, 11:30 

Generalnie chaos,zadyma,rozpierducha i totalny bałagan 8)
Czyli to co tygrysy lubią najbardziej.O ile na CQ jeszcze jakieś tam zganie było(Co by było gdyby nie Koki...xD)to inf przypominało bardziej gre na FFA:)
Pozdrawiam,Pokor

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2008, 13:28 

Co do 4FUN to możemy mieć najlepsze taktyki, zgadać się z 100 razy
Przychodzi czas gry i powstaje chaos:)
Jak widać po opisać, są emocje i robi się błędy.
Ale i tak chodzi o dobrą zabawę i musze przyznać, myślałem że obecni pr0 będą słabsi. Wiadomo czas świetności gry już dawno minął,ale milo mnie zaskoczyły nowe klany i starzy znajomi którzy nadal pokazują wysoką formę.

Cieszy mnie też fakt że taki mecz był bodźcem do następnym pomysłów, o to właśnie chodzi.
I możecie liczyć na wszelką pomoc ze strony PL4FC.

ps.jak uda nam się rozwiązać problem naszego serwera to zagramy rewanż na 64 slotach bez lagów.
Do tego wystartujemy w 2142 ,1942 i FH2 bo widać że są ludzie którzy chcą grać.

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2008, 13:52 
Spamer!

do nastepnego !
8)

ile osob max bedzie w 2142 , fh2 i 1942 :( ?

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2008, 15:53 

Sitan, chcesz to robic co tydzien? Siedzac na TS slyszalem od ciebie: "wale to wszystko" i sobie poszedles wiec raczej sie zastanow nad nastepnym razem.

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2008, 17:08 

Blizzard_ napisał(a):
ile osob max bedzie w 2142 , fh2 i 1942

Dobrze by było porobić ankiety w odpowiednich działach.

[GCA] | www.goldencamels.com

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2008, 17:16 

seba18 napisał(a):
Sitan, chcesz to robic co tydzien? Siedzac na TS slyszalem od ciebie: "wale to wszystko" i sobie poszedles wiec raczej sie zastanow nad nastepnym razem.

i nie zbanowałeś go jeszcze na wszelkich plackowych serwerach? no seeeba....co sie z Tobą dzieje?! :lol:

btw co do robienia cupa z losowanymi ludzmi - odradzam, my kiedys próbowaliśmy tego w ramach pl4fc i nie wyszło bo ludzie zaczeli odpadać...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 444 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2