Teraz jest 30 lis 2024, 01:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 11:37 

Myslisz że takie to proste to czemu tyle czasu nic się z tym nie dzieje dla czego po pół roku znowu pojawiają się takie posty.

Dlaczego tak wam się podoba wywoływanie agresji u innych, po czym próbujecie wszystko łagodzić twierdząc że to tylko gra.

Tak to jest tylko gra a ponieważ gra się z innymi ludzmi ich nieodpowiedne zachowanie może wywoływac agresję i nie mówcie mi nie podoba się to spadaj bo jak sobie pójde gdzie indziej to sie niczego nie nauczycie chociażby tak prostej rzeczy jak szacunek do innych choćby nie wiem jakim noobem nie był.

Spotykam się naprawdę czasem w grze z ogromną dawką życzliwości ze strony niektórych klanowców, żeby jeszcze ze strony tych samych klanowców wyplenić buraki...., bo to że się pojawi od czasu do czasu jakiś nowy 14-latek - z tym to się walczyć chyba nie da.

A z ciekawosći pytanie czy gdyby twój kolega z podstawowego składu Wildy zrobił po raz 3 specjalne TK to czy naciśniesz w głosowaniu YES???

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 11:39 

Wojtas napisał(a):
Skoro nikomu nic nie kazaliscie i nikomu nic nie kazaliscie to i to jest Free Play to jak to wytłumaczyc?:

MohammedZaherSzah
Battlefield 2

PostWysłany: Nie Sty 29, 2006 7:57 pm Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Luki, pan 90s po wielkokrotnych komendach nie wysiadł z heli, a ja niechce latac heli zeby po 30 sek zostac zestrzelonym. Ja chce pocwiczyc, a z lamami nie moge, proste.

MZS brawo...
:roll:

Juz wyjasniam, MZS dolaczyl na forum 29 Stycznia, poniewaz nasza serverownie (na ktorej stala nasza WWW+Forum) zostala zaatakowana przez hakerow, server ten ciagle jeszcze nie jest uruchomiony, i nie mozemy odzyskac bazy danych, cala baza jest nowa, i wszyscy na nowo sie rejestruja, i nic mu nie kazalismy, bo kto niby kazal?

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 11:41 
Moderator forum

Gratuluje poczucia humoru...moze Twoje koleżanki z gimnazjum to bawi ale nie mnie...musisz bardziej sie postarac

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 11:42 

dramich_wwa napisał(a):
Myslisz że takie to proste to czemu tyle czasu nic się z tym nie dzieje dla czego po pół roku znowu pojawiają się takie posty.

Dlaczego tak wam się podoba wywoływanie agresji u innych, po czym próbujecie wszystko łagodzić twierdząc że to tylko gra.

Tak to jest tylko gra a ponieważ gra się z innymi ludzmi ich nieodpowiedne zachowanie może wywoływac agresję i nie mówcie mi nie podoba się to spadaj bo jak sobie pójde gdzie indziej to sie niczego nie nauczycie chociażby tak prostej rzeczy jak szacunek do innych choćby nie wiem jakim noobem nie był.

Spotykam się naprawdę czasem w grze z ogromną dawką życzliwości ze strony niektórych klanowców, żeby jeszcze ze strony tych samych klanowców wyplenić buraki...., bo to że się pojawi od czasu do czasu jakiś nowy 14-latek - z tym to się walczyć chyba nie da.

A z ciekawosći pytanie czy gdyby twój kolega z podstawowego składu Wildy zrobił po raz 3 specjalne TK to czy naciśniesz w głosowaniu YES???

Tak nacisne Yes

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 11:42 

hihi zawsze daje YES w votekickach przeciwko Wildzie z dwoch powodow:
1. wiem ze to sprawi satysfakcje takiemu walczacemu miss gdy bedzie duzo votow na tak, a lubie pomagac ludziom
2. wiem ze votekick jeszcze nigdy sie nie powiodl wiec mam swiadomosc ze i tak nikt nie wyleci :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 11:43 

Wojtas napisał(a):
Gratuluje poczucia humoru...moze Twoje koleżanki z gimnazjum to bawi ale nie mnie...musisz bardziej sie postarac

wybacz Wojtas, zapomnialem ze ty to juz grupa emerytow i musze pisac w innej tonacji... , a co do MZS'a chce tkowac, niech tkuje - 3 punishe i poleci z serva

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 11:46 

90s napisał(a):
A jak bazkamping jest zakazany to napiszmy w koncu zasady na naszych dwoch serwach
i sprawa zalatwiona
Bo jak gram na zagranicznym serwrze i pisze ze BAZKAMPING zabroniony to szanuje to.

Może warto tak zrobić. Tak było za czasów BF1942 i to mi się podobało. Dozwolone to było tylko w ladderowych potyczkach, i ludzie się tego raczej trzymali. Co prawda kolejki do samolotów były niemiłosierne i TK była cała kupa, ale za basecamping na większości serwerów dostawało się potężnego kopa.

Parę dni temu latałem na Gamesnecie z kolegą o nicku czarek (chyba ?) , on pilotował, ja próbowałem robić za gunnera. I kolega czarek miał zasadę że nie walimy w heli na ziemi, bo to żaden fun. I grało się wielce przyjemnie, jak widać można tylko trzeba chcieć.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 12:00 
Oldboy Battlefield.pl

Mordoklej napisał(a):
Tom@s widac probuje za wszelka cene Wildzie w d*pe wejsc po tym jak sie narazil w sprawie NC :wink:

Oj żebyś wiedział jak bardzo chcę to zrobić... :lol:
Kurde... nie no...
(spadłem z krzesła jak to przeczytałem)

Ktoś tam napisał dlaczego temu przyklaskuje :?:
Już odpowiadam...
Pierwszy temat "o żalach" był śmieszny, ale zarazem miał coś... każdy następny to powielanie kolejnych co raz to nowych żali nowych graczy, których jak się zabije 3 razy to lecą z płaczem i zakładają taki temat jak ten.

Nie wiem co zachodzi pomiędzy wami, a klanem Wilda, ale szczerze mówiąc gówno mnie to obchodzi, po prostu mam niezły ubaw jak przeczytwam te wasze wszystkie filozoficzne wypociny o tym jaka to Wilda jest zła i w ogóle, jacy to My klanowcy jesteśmy be, że chcemy razem sobie pograć na FFA.

Z tego właśnie powodu rzadko kiedy gram na polskich serwerach, a jak już gram to mam naprawdę niezły ubaw z tych wszystkich waszych płaczy itp. itd.

Ostatnio zresztą byłem świadkiem jak wspaniali obrońcy zasad polskich serwerów rankingowych całym dostępnym sprzętem wjechali do nieprzejmowalnej bazy MEC na Gulf Of Oman... Mówicie o Fair Play :?: buahahaha...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 12:06 

Nigdy jakoś szczególnie się waszym klanem nie interesowałem ale powiem wam jedno macie tam takiego 19-latka o nicku Luki - przeczytałem kilka jego postów.
oby potrafił przelać chociaz część swojego zdrowego rozsądku na reszte kolegów włączając w to dużo starszych (notabane PrezesOi dla mnie i tak jesteś jeszcze "szczeniak")

Choć jak przyznam szczerze nie wiem czamu jest tak że jak poleci ze mną na grzyby no-klan gracz to nie wyciągam tego ale jak klanowiec to mnie to drażni przecież w każdym stadzie sa różne barany oby to były tylko wyjątki. i rzeczywiscie jest tak że to forum nikogo nie wychowa bo jeśli się tego z domu nie wyniosło to na nic starania więc chyba w moim rozumieniu pomału wypala się sens prowadzenia tego wątku...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 12:12 
Oldboy Battlefield.pl

dramich_wwa napisał(a):
Choć jak przyznam szczerze nie wiem czamu jest tak że jak poleci ze mną na grzyby no-klan gracz to nie wyciągam tego ale jak klanowiec to mnie to drażni przecież w każdym stadzie sa różne barany oby to były tylko wyjątki. i rzeczywiscie jest tak że to forum nikogo nie wychowa bo jeśli się tego z domu nie wyniosło to na nic starania więc chyba w moim rozumieniu pomału wypala się sens prowadzenia tego wątku...

oO?

Widzę, że ktoś wreszcie doszedł do sedna sprawy... :D

Wpierw były zakładane tematy o Qbku i o różnych n00bach jego pokroju, później przerzuciliście się na klany. Tym samym macie co chcieliście, bo jednego zjechać jest łatwo, a całego klanu już nie...

A sens tego wątku zakończył się wraz z pierwszą stroną tego tematu... ale to już tradycja, kłótnie na 30 kilka stron :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 12:13 

Tom@s napisał(a):
dramich_wwa napisał(a):

oO?

Widzę, że ktoś wreszcie doszedł do sedna sprawy... :D

Wpierw były zakładane tematy o Qbku i o różnych n00bach jego pokroju, później przerzuciliście się na klany. Tym samym macie co chcieliście, bo jednego zjechać jest łatwo, a całego klanu już nie...

A sens tego wątku zakończył się wraz z pierwszą stroną tego tematu... ale to już tradycja, kłótnie na 30 kilka stron :lol:

dojdzie min. do 40 stron, poczekajmy tylko az Wojtas wiecej napisze :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 12:15 
Oldboy Battlefield.pl

Maniac napisał(a):
dojdzie min. do 40 stron, poczekajmy tylko az Wojtas wiecej napisze Wink

Ja czekam na jakieś nowe mordki w tym temacie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 12:17 

Tom@s napisał(a):
Maniac napisał(a):
dojdzie min. do 40 stron, poczekajmy tylko az Wojtas wiecej napisze Wink

Ja czekam na jakieś nowe mordki w tym temacie :lol:

wychodzace jak "grzyby" :lol: po deszczu?

Btw : pretenscje do klanowcow ze graja ze soba byly juz od 42 (kiedy to jeszcze w niego gralem) byly tez spamowane na "n" stron, jednak na servach polskich gralo sie inaczej, w Polsce np na El alamein polacy dobrze wiedzili kto umial latac, i osoby ktore dopiero co sie uczyly ustepowaly miejsca w samolotach, braly sprzet na ziemny i jechaly na flagi, uczyly sie !! na singlu.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 12:20 

a ja czekam az ktos choc 1 wniosek konstuktywny wyciagnie z tej calej wrzawy - bo inaczej to naprawde nie ma sensu

proponuje new world order na pl serwach - zasady ktore umilaja, ulatwiaja rozrywke!

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 12:21 

phill napisał(a):
a ja czekam az ktos choc 1 wniosek konstuktywny wyciagnie z tej calej wrzawy - bo inaczej to naprawde nie ma sensu

proponuje new world order na pl serwach - zasady ktore umilaja, ulatwiaja rozrywke!

moja propozycja ktora zaproponowalem (nie wiem juz sam na ktorej stronie) mialy sredni odzew, raczej dalej osoby pisaly jakie to jest zle i wogole...

Ostatnio edytowano 31 sty 2006, 12:22 przez Maniac, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2