Kolec napisał(a):
ocknij się bo zdaje mi się że niewiesz o czym mowa
1)n00by domagały się na forum EA likwidacji SK i SJ
2)EA zapowiada zablokowanie SH i SJ w changalogu
3)podnosi się protest środowisk dobrze obeznanych z gamplayem w który pada ostrzeżenie że zablokowanie SH i SJ spowoduje znaczący wzrost częstotliwości lockowania oraz utratę i tak kiepskiego balansu niektórych map
4)EA przeprowadziło swoje zmiany pomimo ostrzeżeń a ich rezultat który obecnie cały czas podziwiamy portwierdził przewidywania "kropli w morzu potrzeb" graczy co podpisali petycję (tą i wszystkie inne - bo było ich więcej)
tak więc historia ostatniego miesiąca z kawałkiem weryfikuje team odpowiedzialny za ostatniego patcha jako partaczy - zarówno w kodowaniu jak i "zmysle taktycznym"
wszystko zgoda, gdyby celem EA byla poprawa gameplaya w rozumieniu klanowiczow. jak juz od dawna wiemy - tak nie bylo. do kosza cala argumentacja, bo nooby sie ciesza z patcha, ktory byl przygotowany dla nich. ja sie ciesze, ze nie ma SJ, mimo bzdurnych jeepow z nieba. ale i tak ich nie uzywam, wiec jest ok.
rozmowa z Toba wyglada mniej wiecej tak:
"EA to leszcze, bo wprowadzili zmiany, ktore mi sie nie podobaja. co za nooby! czy oni nie wiedza, ze ja tak bardzo lubie SJ? a Ty noobie nie wiesz co jest dobre, bo teraz sa locki nonstop i ogolnie kaszana, kiedys, Panie, bylo lepiej. nie masz o niczym pojecia. wyciagam moje wnioski na podstawie grania na 10 serwerach. jestem masta of obiektywne wnioski. EA suck, DICE to kiepscy programisci!"
(btw czy to cokolwiek wprowadza do dyskusji - nie, ale moge sie tak bawic, chociaz nudy. jeden Ognacy i czasem Lailonn podadza sensowne argumenty...slabo)
co do analogii z gownem: jak juz wczesniej pisalem, lubie "gowno" podobnie jak milion graczy worldwide. dzieki gownozercom wspierajacych EA w kazdej ich "beznadziejnej grze" masz swojego BF2 (w wersji 1.00, 1.22 czy 1.3 - ciagle masz wybor!) - podziekuj gownozercom, show us some respect! bez gownozercow gralbys w darmowego niemieckiego klona BF2 - cool.
ale i tak wiesz lepiej, bo jestes elyta.
pzdr
neuro