Teraz jest 8 maja 2025, 06:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 124 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 12:31 

Wpierw to chyba musza tak zrobic servery autoryzacji by nie wysiadaly przy duzej ilosci graczy. Czekanie 5 minut na logowanie to nic milego.

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 12:33 

wyszukiwarka dziala ok - nic nie zauwazylem dziwnego

Piasecznik wiem ale jak juz sie czepiamy komendanta rejonowego policji oman gulf to czemu nie gromu :P

z piratami to bym nie byl taki pewny, co z tego ze zassasz ? jeszcze trzeba miec unikalnego key'a.

Podczas rozmów z moimi gospodyniami doszłyśmy do wniosku że skoro EA dała sobie wiele trudu by zrobic kolorowe wojska (kolory skóry) to dlaczego my kobiety jesteśmy dyskryminowane?
wnońcu rudy 102 nie wygrał by wojny jak by nie sanitariuszki ?
każdy chciał by mieć piękną sanitariuszke co by z nią na samotnej i zapomnianej fladze posiedzieć sobie robiąc sobie nadzieje na niewiadomo co. a jak by przyszło co do czego zawsze mozna by było oberwać torebką z bandarzami przez łeb :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 12:48 

Może do BF2 zrobią moda a'la "Playboy: The Mansion" :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 13:18 

Mi sie gra bardzo podoba, mapki są spoko, grafika bardzo dobra, mogli by dac muzyczke w pojazdach tak jak było w Vietnamie :D Niestety działa troche gorzej niz demko. Nastawiłem wszystko na full, najwiekszą roździelczość i co jakis czas przycina, mało ale jednak :( W demku bylo troche lepiej

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 13:27 

Raix napisał(a):
z piratami to bym nie byl taki pewny, co z tego ze zassasz ? jeszcze trzeba miec unikalnego key'a.

Nie trzeba mieć unikalnego cd-key'a. Na piratech też spokojnie można grać w necie i to nawet na oryginalnych serwerach od ea. Co oczywiście nie oznacza, że należy ściągać pirackie wersje. Najlepiej kupić sobie oryginał i o nic się nie martwić. :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 13:30 

oryginal nie kupuje sie dla pudelka tylko dla gry w sieci. Jesli jednak pirat w niczym nie ustepuje oryginalowi to... Ja jednak nie chce wierzyc, ze tak to pozostawia bo to byla by totalna kaszana. Moze Grzegorz jako przedstawiciel EA Polska skomentuje cosik? Martwi mnie tez nie dopracowanie z ASE no i to, ze demo bylo nowsza wersja...(ale to moze swiadczyc o patchu bedacym w drodze) Co do chodzenia full-demo to czy gracie na tych samych mapach w tych samych trybach? Moze oman po prostu mniej zzera kompa?

ps. pamietacie po jakim czasie od wyjscia full poprzednich wersji pokazywal sie pierwszy patch?

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 13:42 

Lailonn napisał(a):
Martwi mnie tez (...) to, ze demo bylo nowsza wersja...

To czekam z niecierpliwością na szybki patch - demko chodziło mi bez problemów a w retail to grać nie można - w multi wywala błąd memory.dll. Natomiast single chodzi poprawnie :shock: Trochę poszukałem w googlach no i sporo ludzi ma własnie coś takiego. Przeinstalowałem system :evil: , potem grę, zwiększyłem pamięć wirtualną i dalej to samo.

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 13:49 

no to przy tak pwoaznym bledzie patch MUSI wyjsc ultra szybko bo inaczej ludzie zaczna zwracac gre? Chyba ma sie do tego prawo jesli sie kupilo cos co nie dziala...

ps.ciekawe co robili betatesterzy ;]

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 14:17 

Maly OT tlumaczeniowy sie zrobil, ale luz :)

Wracajac do tematu: Te statsy naprawde sa swietne :) Ganiasz sobie, wycinasz co sie rusza, poczym nagle bach! Muzyczka, odznaczenie, gratulacje itd :) Swietnie motywuje ;) A same listy rankingowe sa zle zrobione z zalozenia: wg. EA gracz jest dobry jak zabil duza ilosc graczy, a nie w jakim czasie to zrobil, ile razy przy tym zginal (KDR ratio), punkty teamowe itd itp... A pierwsi kolesie z listy to klan -UH- - widac ich nonstop na serwach jak biora w paru BH i lataja po flagach i tak z kwaiatka na kwiatek... Tym sposobem w srodku rudny potrafia miec po 150 pktow, 3 zabicia i 3 smierci...

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 14:34 

statsiarstwo zbierze obfite plony :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 14:42 

Jeden minusik - brakuje mi rozległych map do walk grupami czołgów w wmiarę plaskim terenie z paroma jszcze śmigłowcami i samolotami. Takie coś było w BF1942 (czywiście bez smigłowców) lub w modzie do BFV - POE. Bardzo lubiłem taki rodzaj mapek. Mam nadziej, że w w ktorymś z kolejnych patchy tez takie plansze sie pokażą a na mapki tworzone przez użytowników liczyć raczej nie mozna bo nikt po sieci w nie nie gra. No i ratunkiem dla mnie mogą być od dawna szykowane pod BF2 mody. Nie widziałem też w BF2 mapek strikte assualtowych - może coś ominąłem zajęty walką z nagminnym wywalaniem mnie z gry (tylko w trybie multi) - błąd memory.dll

edit: poprawa literówek. ah ten kac.

Ostatnio edytowano 22 cze 2005, 21:58 przez skandal, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 14:43 

Nu, a ja mam takie pytanie: Czy na nierankingowych serwerach wogóle nie liczone są punkty?
Grałem sobie na serwerze Enclave no i po zmianie mapy patrze na moje statsy (BFHQ) i miałem tam jednak jakieś punkty. Może mi ktoś to dokładnie objaśnić :)?

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 14:48 

A propo serwera Enclave soorki, wiem, że pewnie gdzieś było ale troche zapuściłem się z naszym forum, walcząc z błędem memory.dll, reinstalacją systemu i gry no i ten polibacyjny ból głowy :? . Byłby ktoś tak dobry i podał namiary na serwe Enclave lub jakieś inne polskie. THX

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 15:02 

skandal napisał(a):
A propo serwera Enclave soorki, wiem, że pewnie gdzieś było ale troche zapuściłem się z naszym forum, walcząc z błędem memory.dll, reinstalacją systemu i gry no i ten polibacyjny ból głowy :? . Byłby ktoś tak dobry i podał namiary na serwe Enclave lub jakieś inne polskie. THX

Serwery wylapane przez ASE

.pl UKF Clan Server 193.219.28.143:16567
.pl TactOps 217.153.86.86:16567
.pl Enclave 212.75.119.212:16567
inker`s Euro Hose-House 81.15.150.94:16567
.pl |FS| Clan Server by 4web.pl 194.63.132.200:16567

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 15:21 

Siema,moim skromnym zdaniem ta gra rzadzi gralem do rana i nie moge sie doczekac kolejnej sesji

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 124 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2