Teraz jest 19 lip 2025, 14:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 16:00 

oleum napisał(a):
A tak wogole to na rozluznienie atmosfery chcialem sie pochwalic swoja nowiutka sygnaturka, efektem wielogodzinnej pracy w pocie czola etc. :wink:

miażdżysz! :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 16:04 

panowie, co tu duzo pieprzyc o dupie Maryni. Normalny czlowiek gra dla przyjemnosci grania i tyle

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 16:10 

Shelton napisał(a):
Fakt faktem - niefortunne sformułowanie. Mój błąd.
Sam grywałem przecież nieraz na serwerku enclave i wiem, że są tam ludzie, od których można się uczyć...

A zatem powinienem był napisać "Mówiąc szczerze, GOKU zawsze mi się kojarzył z poważniejszym wojakiem."

I niech tak zostanie.

Jak najbardziej popieram.

Najbardziej w zdobywaniu experta denerwuje mnie to ze, ja zapierdzielalem z nozem 3 dni zeby dostac Basic Knife'a, a potem ok. tygodnia zeby dostac Veterana. A na Experta jeszcze troooooszke mi brakuje :D

Jak chcecie robic kontrolke to zapraszam! 8)

PS: Sorka ale ja mam z tym lekkie doswiadczenie. Wbrew pozorom jedna osobka z danym tagiem klanowym wplywa na calkowite ocene klanu.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 16:54 

Flea napisał(a):
panowie, co tu duzo pieprzyc o dupie Maryni. Normalny czlowiek gra dla przyjemnosci grania i tyle

czyli ci co graja pod staty to niesa normalni,w takim razie bf2 jest stworzony dla nienormalnych ludzi,wkoncu po co dali serwy rankingowe,oraz nowe bronie

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 17:45 

Flea napisał(a):

Tylko że zdobywanie punktów , odznak , broni to nieodłączna część tej gry i to też przynosi dużo zabawy i przyjemności. Chodzi tylko o to żeby nie skupiac się tylko i wyłącznie na zdobywaniu punktów i odznak za wszelka cenę tzn. oszukiwania nabijając sobie sztucznie statsy (zabijając się i reanimując nawzajem)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 23:56 

statsy były zabawne przez pierwsze dwie godzinki, potem uświadomono mnie, że broni na klanówce i tak nie użyje a zdobywanie beretki za noże inaczej niż z kolegami na uboczu to średnio zabawne jest. W ogóle sama instutucja beretek i medali jest conajmniej smieszna. A jaranie się pierdołami w rodzaju KDRa i innych bzdur pozostawie bez komentarza. Esencją tej gry sa klanówki i tam widac jak na dłoni co kto wart.

Goku wydał na tą gre ponad sto złotych i jesli bawi go dźganie się z kolegą nożem to życze mu miłej zabawy, nie wiem w czym miało by to komukolwiek przeszkadzać ?. Bardziej niż statsiarze na serwie wqrwia mnie bambus po raz setny próbujący wystartowac helikopterem, a kiedy mu się to już udaje to oczywiście rozjebie czołg nie z tej drużyny co trzeba.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 23:58 

Dlatego nie latam śmigłowcami i samolotami :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 05:04 

aBe napisał(a):
Bardziej niż statsiarze na serwie wqrwia mnie bambus po raz setny próbujący wystartowac helikopterem, a kiedy mu się to już udaje to oczywiście rozjebie czołg nie z tej drużyny co trzeba.

Niektorzy sa lepsi i rozbijaja sie na pierwszym drzewie jeszcze w bazie zaraz po starcie.... Ale swoja droga zawsze najwieksze lamki na publikach niemal (albo wrecz) zabijaja sie o to kto pierwszy ma wsiasc do samolotu czy smiglowca. Ze stoperem policzysz 60-90 sekund, gosc sie rozbija lub zostaje zestrzelony i samolot jest z powrotem.. a wtedy znowu wedlug tego samego schematu :lol: Dlatego jak jedyny spawn jest na lotniskowcu to ide na ubocze i czekam az sie towarzystwo przetrzebi :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 09:49 

aBe, instytucja baretek i medali nie jest zupełnie śmieszna, tylko motywująca. Rozumiem, że tego nie rozumiesz, należysz do największej w społeczeństwie grupy określanej przez marketingowców jako "niezależni, twierdzą, że reklamy nie mają na nich wpływu" :). Dodam, że to grupa, do której najłatwiej trafić :) :) :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 09:58 

PRO_BuBu napisał(a):
czyli ci co graja pod staty to niesa normalni,w takim razie bf2 jest stworzony dla nienormalnych ludzi,wkoncu po co dali serwy rankingowe,oraz nowe bronie

Odpowiedz sobie na pytanie po co odpalasz BF2? Dla nabicia parudziesieciu/set punkcikow czy dla czystej przyjemnosci zmierzenia sie z innymi graczami z giwera w lapie? Nie mow mi ze wydales 130 zlociszy zeby zdobywac wirtualne stopnie us army...

Statystyki i odblokowywanie broni sprawiaja ze gra jest bardziej miodna, ale sa dodatkowymi gadgetami do gry, a nie jej celem

Ostatnio edytowano 12 lip 2005, 10:14 przez Flea, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 10:04 

Flea napisał(a):
Statystyki i odblokowanie gadgetow sprawiaja ze gra jest bardziej miodna i tyle

zwlaszcza wtedy, gdy ktos nie zawraca sobie glowy szukaniem wolnego serwera rankingowego, tylko wchodzi na pierwszy lepszy :P

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 10:35 

Heh, ja nie gram na serwerach innych niż rankingowe. Cwucify me.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 13:49 

Cubituss napisał(a):
aBe, instytucja baretek i medali nie jest zupełnie śmieszna, tylko motywująca.
Rozumiem po co są te beretki, medale itp. Są dla mnie smieszne bo ten sposób na utrzymanie przy grze jest co najmniej banalny. Zamiast tego mogli się skupić na dopracowaniu samej gry, bo czasami aż żal dupe ściska.

Cubituss napisał(a):
Rozumiem, że tego nie rozumiesz, należysz do największej w społeczeństwie grupy określanej przez marketingowców jako "niezależni, twierdzą, że reklamy nie mają na nich wpływu" :). Dodam, że to grupa, do której najłatwiej trafić :) :) :)
Mnie uczono że "moja" grupa konsumencka jest jedną z najtrudniejszych, ale pewnie ilu specjalistów tyle opinii :) A reklama trafia do każdego, kwestia dobrego dobrania treści i formy. Po za tym ostatnio nie mam kasy więc żądna reklama nie ma ze mną szans :P

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 14:18 

aBe, akurat to, że EA mogło się dopracowaniem gry zająć zamiast robienia jarającego systemu rankingowo-nagradzającego jest dość zabawne, bo to tak jakbyś powiedział, że Renault powinno robić lepsze jakościowo samochody, zamiast marnować czas na ich wygląd ;). Wiesz przecież równie dobrze jak ja, że dział kontroli jakości i dział innowacji mają do siebie jedno - nienawidzą się ;). Budżety nawet mają osobne, wszak stoją po dwóch stronach barykady :)

A gra dopracowana, ale za mało innowacyjna nie sprzeda się. Wniosek bardzo prosty. Z tym, że akurat BF2 uważam za grę niemal wybitnie dopracowaną na tle tego, co teraz ogólnie w sensie gier wychodzi.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 15:06 

koniowały lecza kompleksy...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2