niby nie ładnie ze spamem udzielać się w tematach informacyjnych , ale co do anti-tanka zdzierżyć nie mogłem . Biegając samopas ten rodzaj uzbrojenia jest mało użyteczny - FAKT , ale dodaj do ekipy medica , dodaj kojarzącego sytuacje taktyczną SL i ( dobra niech będzie full wypas

) FC , specopsa i supporta. Taka ekipa stawiajaca czoło tankowi + jakiemuś APC umiejętnie "srając po krzakach" jest na z góry wybranej pozycji . Wiem sytuacja rzadko spotykana , podobna konfiguracja teamu zdarzyła mi sie nietety tylko raz(wiadomo ffa) . Ludzie jednak ciągle się rozwijają , zaczynają grać patrząc na teamy . Co prawda najczęściej zdarza się team anti - tank + medic , ale jestem dobrej myśli . Co do biegania samopas ...hm tłuke rakietami ( jak zwał tak miał ) piechote ," raczkujących"snajperów , lekko opancerzone pojazdy , naturalnie czołgi też . Największą jednak satysfakcją jest zawis wrogiego "wiatraka" nad flagą , cel idealny i BH , z którego "wyciągasz" strzelca jedną kierowaną , lub też panike pilota( na dzwięk namierzania) , który wypuszczając flary (

) pakuje się z całym inwentarzem w najbliższy komin lub kępe drzew.Cenie sobie tą klase bardzo , jedynym minusem jest dla mnie zasięg broni podstawowej -MP5 na dzień dobry , po awansie DAO , skuteczniejsze na dalsze odległości są jedynie pistolety , w które zaopatrzona jest ta klasa , po wypstrykaniu magaznynka broni podstawowej i zwarciu z przeciwnikiem pozostaje nóz.