Teraz jest 3 mar 2025, 23:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 15:00 

zlomik napisał(a):
zapraszam wiec do Dream Team na serverze EA Aster :) 212.76.32.54. :)
uprzedzam ze naprawde trzeba byc cierpliwym jesli chcesz sie tam dostac bo jest strasznie tloczno... a do Dream Team to juz w ogole.. bo jak tylko zakladam squad... to w minute juz jest 6/6 :> ale spokojnie... moze uda ci sie.. a wtedy odkryjesz BF'a na nowo :)

Dokładnie!! Grałem parę razy w Drużynie Marzeń :D :D i muszę powiedzieć, że gra się rewelacyjnie. Niedługo planuję zakup mikrofonu, więc będzie jeszcze ciekawiej.
Pozdro dla zlomika i reszty jego kompanii :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 17:17 

lkasprzak napisał(a):
Dokładnie!! Grałem parę razy w Drużynie Marzeń :D :D i muszę powiedzieć, że gra się rewelacyjnie. Niedługo planuję zakup mikrofonu, więc będzie jeszcze ciekawiej.
Pozdro dla zlomika i reszty jego kompanii :D :D :D

To jest niemożliwe, żeby przy Battlefield'zie 2 nie mieć mikrofonu :D
Leć do MediaMarktu i kup jakiś Headset, bo się chłopie marnujesz :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 17:51 

Chłopie już kupiłem: MINT CD-850MV za 39 PLN.
http://www.action.pl/products/product.php?prid=43010
Co o nich sądzicie??

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 17:54 

ja mam Manty... http://www.manta.com.pl/produkty.php?id=1029&lang=pl takie.. i jestem z nich baaaaaardzo zadowolony... polecam..

ale ogolnie mowiac.. to grunt zeby to nie byly same sluchawki i wolno stojacy mikrofon... bo wtedy jest za duze rozkojarzenie...
musza byc sluchawki z mikrofonem...

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 18:14 

Pozwole sie nie zgodzić ;) Jeśli ktoś sobie ceni dobry dźwięk to raczej postawi na dobre słuchawki i wolnostojący mikrofon :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2005, 10:46 
Maskotka BF.pl

Gorefest napisał(a):
Pozwole sie nie zgodzić ;) Jeśli ktoś sobie ceni dobry dźwięk to raczej postawi na dobre słuchawki i wolnostojący mikrofon :)

a polecasz jakieś konkretne słuchawki?

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2005, 12:24 

Gorefest napisał(a):

Zgadzam sie z toba. Vicki tu masz fajne sluchaweczki http://www.telekom.com.pl/philips/rtv/p ... chp840.htm

jestem ich szczesliwym posiadazem :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2005, 13:23 
Maskotka BF.pl

Morgus napisał(a):
Gorefest napisał(a):

Zgadzam sie z toba. Vicki tu masz fajne sluchaweczki http://www.telekom.com.pl/philips/rtv/p ... chp840.htm

wyglądają nieźle... nie znam się niestety dokładnie na takim sprzęcie, więc specyfikacja umieszczona obok zdjęcia niewiele mi mówi... powiedz mi proszę jak te słuchawki sprawują się w grze? wszystko w nich słychać? uszy się w nich nie pocą? nie uciaskają one zbytnio głowy? czy jest tam jakaś regulacja, czy po prostu słuchawki dopasowują się do każdej głowy albo co gorsza - nie nadają się dla każdego bo nie na każdą głowę pasują?
jak sprawa wygląda z dźwiękiem? czy oprócz lewy-prawy da się też bardzo dobrze rozróżnić tył-przód? (czyli mówiąc prosto - czy jak ktoś zachodzi mnie od tyłu, to musze się odwrócić żeby go usłyszeć, czy będę dokładnie wiedziała skąd nadchodzi nie odwracając się)...
sorx za pokrętne pytania, ale jako kobieta nie bardzo znam się na takich rzeczach i nie do końca wiem jak zapytac o to, o co mi chodzi :P mam nadzieję że pytania nie są zbyt głupie :P

btw. kiedyś zastanawiałam się nad słuchawkami 3D, ale jak do tej pory nie zdecydowałam się - bo nie znam nikogo kto by miał takie słuchawki i grał w BFa, a w ciemno kupować nie chcę... może ktoś z Was ma takie słuchawki i mógłby coś na ten temat napisać?

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2005, 13:39 

Dla lubiących dzwięk jedynym rozwiązaniem jest dwie pary słuchawek. Ja mam na głowie philips HP890 - gorąco polecam a na szyi jakieś byleco firmy trust za 20 zł(przepłaciłem troche). Taki układ bardzo dobrze się sprawdza i jest też taka kożyść, że jak ktoś przyjdzie i chce sobie popatrzeć na gre do daje mu moje philipsy a sam zakładam badziewe na uszy i też jest fajnie :lol:
Wiem, że ktoś jeszcze z forumowiczów kożysta z 2 par słuchawek ale nie pamiętam kto :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2005, 13:42 
Maskotka BF.pl

groszeka napisał(a):
Dla lubiących dzwięk jedynym rozwiązaniem jest dwie pary słuchawek. Ja mam na głowie philips HP890 - gorąco polecam a na szyi jakieś byleco firmy trust za 20 zł(przepłaciłem troche). Taki układ bardzo dobrze się sprawdza i jest też taka kożyść, że jak ktoś przyjdzie i chce sobie popatrzeć na gre do daje mu moje philipsy a sam zakładam badziewe na uszy i też jest fajnie :lol:
Wiem, że ktoś jeszcze z forumowiczów kożysta z 2 par słuchawek ale nie pamiętam kto :wink:

czy to przypadkiem nie Piasek? albo coś mi się pomerdało....

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2005, 16:07 

lady vicky napisał(a):
Morgus napisał(a):
Gorefest napisał(a):

wyglądają nieźle... nie znam się niestety dokładnie na takim sprzęcie, więc specyfikacja umieszczona obok zdjęcia niewiele mi mówi... powiedz mi proszę jak te słuchawki sprawują się w grze? wszystko w nich słychać? uszy się w nich nie pocą? nie uciaskają one zbytnio głowy? czy jest tam jakaś regulacja, czy po prostu słuchawki dopasowują się do każdej głowy albo co gorsza - nie nadają się dla każdego bo nie na każdą głowę pasują?
jak sprawa wygląda z dźwiękiem? czy oprócz lewy-prawy da się też bardzo dobrze rozróżnić tył-przód? (czyli mówiąc prosto - czy jak ktoś zachodzi mnie od tyłu, to musze się odwrócić żeby go usłyszeć, czy będę dokładnie wiedziała skąd nadchodzi nie odwracając się)...
sorx za pokrętne pytania, ale jako kobieta nie bardzo znam się na takich rzeczach i nie do końca wiem jak zapytac o to, o co mi chodzi :P mam nadzieję że pytania nie są zbyt głupie :P

btw. kiedyś zastanawiałam się nad słuchawkami 3D, ale jak do tej pory nie zdecydowałam się - bo nie znam nikogo kto by miał takie słuchawki i grał w BFa, a w ciemno kupować nie chcę... może ktoś z Was ma takie słuchawki i mógłby coś na ten temat napisać?

jesli to chodzi o tyl przod to bez problemowo sobie z tym radza. Nie wiem jak jest z dopasowniem do glowy ale dla mnie sa bardzo wygodne. Uszy sie nie poca:| Wszytko w nich slychac( nie wiem konkretnie o co Ci chodzi). Nie uciskaja uszu. Bardzo wysoka jakosc dzwieku.

Mozna je dostac za okolo 150zl, Dalem tego linka bo tam bylo wzytko dobrze opisane.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2