DarthPrivate napisał(a):
Mam takie troche glupie pytanie zwiazane z banerkiem na stronie EA. Kto wymyslil ze maja byc sklady 10 osobowe? Jeszcze do tego zaloze sie ze bedziemy to grac na mapkach 16 slotowych - czy to jest jakis glupi dowcip? I jeszcze raz - kto wpadl na taki genialny pomysl?
Zapraszam na stronki CB albo ESL. Kto na swiecie tak do cholery gra?
Darth może już zapomniałeś ale sami to sugerowaliśmy Grześkowi na pokazie przedpremierowym w Warszawie. Wtedy mieliśmy grę 10 dni i w sumie wydawało się to słuszne... Jeszcze niedawno wszyscy mówili że będą grać po 12, na większych mapach. Jak się jednak okazało świat gra 8vs8 tak się przyjęło i chyba tak powinno zostać... Jednak kolejny raz EA i Grzesiek pokazują swoją ignorancje ( na każdym lanie stwarzali jakiś problem) zapominając że ten lan jest dla nas i nie interesując się sceną. Taka prawda przypominają sobie o nas jak jesteśmy potrzebni :] W każdym razie wypadało by się im przypomnieć i wytłumaczyć że granie po 8 to same korzyści dla nas i dla nich (mocniejsze team’y, więcej zespołów, lepsza reklama, mniej potrzebnych komputerów, nagrody mozan rozłożyc na więcej zespołów...). Swoją drogą denerwujący jest także brak daty lana. Według mnie np. wrzesień mógłby dużej części graczy nie odpowiadać (studenci sesja i wakacje, uczniowie zmieniający szkole przez pierwszy miesiąc albo musza zakuwać albo maja wyjazdy integracyjne itd.) Dużo lepsze mogłyby być już pierwsze dni października. Ja rozumiem że to ich firma i ich działalność marketingowa, ale jakieś porozumienie z ludźmi którzy mają pomóc promować ich produkt też by się przydało.