No tak, sęk w tym że nawet jeśli udało by się zorganizować nowy serwer rankingowy, Teamworkowy, to i tak momentalnie został by zapchany. A na nierankingowy to podejrzewam ze przynajmniej polowa chetnych do TeamWorku po prostu nie wiejdzie.. :/
Też jestem za propagowaniem TeamWorku, i wrecz dziwia mnie ludzie biegajacy samopas. Ja zdecydowanie wole fajny teamik, z ktorym szybko mozna sie zgrac, i ktory wspoldziala z pozostalymi teamami (nawet prostym, wy jedziecie dalej i atakujecie, a my zostajemy i bronimy), nawet jesli na polskich serwerach widac jak jestem cieniutki - niż na zagranicznych serwach zbierac 4-5 razy tyle punktow tylko dlatego, ze w druzynie przeciwnika kazdy jest z innego kraju, i jesli nawet proboja grac w squadach to bez glosu zatem np. na Karkandzie KAŻDY zaliczyl takim czy innym pojazdem moją minę....

Przy teamplayu, pierwsza ofiara ostrzeghla by pozostalych. Przy okazji, mozna jakos rozzbroic miny?
To co podobalo mi sie w CS:source (w ktorego namietnie z tego wlansie powodu pogrywalem), to wspolpraca. nie raz wtluklem z zoltodziobami druzynie veteranow, tlyko dlatego ze tamci lecieli i killowali na wlasna reke a my dzialaismy grupa. A w BF2 aspekt dzialania w grupie jest znacząco poszerzony w porownainiu do CS:Source.
Szkoda ze tak malo polskich serwow, bo bycie w jednym teami z ludzmi ktorzy czesto nawet po angieolsku nie mowia - boli

Aler na to chyba nie ma rady, bo wlasny serw rankingowy chyba co nieco kosztuje, a sznasa na zwrot inwestycji lub pewne i stale przychody (np. składki) - mała.. Chociaż.. Jeśli miał bym płacić 10 zł miesiecznie czy nawet 20 zł miesiecznie za pewne miejsc ena serwie... pewnie bym w to wzedl, przynajmniej teraz, kiedy BF mnie jeszcze kreci...
Do zobaczenia na serwie..
Dgszaryy alias X>>SzArY<<X.