Teraz jest 4 mar 2025, 08:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 161 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 13:52 

G-sus napisał(a):
[
(Basic Command) Obrazek
#Zdobyć w jednej rundzie 40 punktów za dowodzenie (Command Score).
Moja solucja na ta odznake to:
Wybrac mape z otwartym terenem gdzie jest duzo sprzetu np Gulf Of Oman lub Songhua Stalemate i zrzucac zaopatrzenia na kazdy pojazd ktory krzyknie potrzebna naprawa lub tam gdzie ktos poprosi (dostaniemy 1 punk za kazdym razem gdy ktos skorzysta z zaopatrzenia). UAV rzucac tylko tam gdzie jest duzo przeciwnikow i nasi ludzie blisko nich. Dostaniemy 1 punk za kazdego ludka ktorego wystawimy a nasi ludzie go zabija wiec nie walic UAV tam gdzie nie ma naszych i przeciwnikow razem. Altylerie walic tylko na flagi ktore przejmuje przeciwnik i nie ma tam w boblizu ani jednego naszego zolnierza bo jak ubijemy swojego to mamy -4 kommander pointy. I to na tyle, ja ta strategia zdobylem 96 pontow.

Kurcze, mi właśnie, tego jednego brakuje, i będe musiał zrobić tak jak mówisz :D jeszcze przydałbym sie jakiś sever z dużą ilością ticketów :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 15:35 

Odznaki to akurat najprosciej sie zdobywa :) Czesto przychodza tak o przypadkiem.

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 21:02 

dobra dobra, te co potrzebuja 10 killsow to czlowiek ktore nie ma rak moze zdobyc, ale na inne trzeba sie juz napocic

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 04:25 

Mi brakuje tylko nozowej i pistoletowej, bo je przypadkiem najtrudniej zdobyc i raczej trzeba grac specjalnie dla odznak :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 09:28 

Z nozem napewno ale jak bedziesz gral kampixem na bliskich odleglosciach(1shot z M95 i szybka dobitka pistoletem) to zdobedziesz bez problemu 7 killsow na runde i odznake za walke pistoletem.

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 12:06 

są rankingowe serwy gdzie ludzie tylko na noze i pistolety się nawalają... na takim serwie zaden problem to zdobyć trzeba tylko taki znaleźć jak ja :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 12:31 

olli napisał(a):
G-sus napisał(a):
[
(Basic Command) Obrazek
#Zdobyć w jednej rundzie 40 punktów za dowodzenie (Command Score).
Moja solucja na ta odznake to:
Wybrac mape z otwartym terenem gdzie jest duzo sprzetu np Gulf Of Oman lub Songhua Stalemate i zrzucac zaopatrzenia na kazdy pojazd ktory krzyknie potrzebna naprawa lub tam gdzie ktos poprosi (dostaniemy 1 punk za kazdym razem gdy ktos skorzysta z zaopatrzenia). UAV rzucac tylko tam gdzie jest duzo przeciwnikow i nasi ludzie blisko nich. Dostaniemy 1 punk za kazdego ludka ktorego wystawimy a nasi ludzie go zabija wiec nie walic UAV tam gdzie nie ma naszych i przeciwnikow razem. Altylerie walic tylko na flagi ktore przejmuje przeciwnik i nie ma tam w boblizu ani jednego naszego zolnierza bo jak ubijemy swojego to mamy -4 kommander pointy. I to na tyle, ja ta strategia zdobylem 96 pontow.

Kurcze, mi właśnie, tego jednego brakuje, i będe musiał zrobić tak jak mówisz :D jeszcze przydałbym sie jakiś sever z dużą ilością ticketów :D

Graj commanderem to sama wpadnie, tak jak mi.

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 15:02 

KFC-PL napisał(a):
są rankingowe serwy gdzie ludzie tylko na noze i pistolety się nawalają... na takim serwie zaden problem to zdobyć trzeba tylko taki znaleźć jak ja :wink:

Widzialem na jakies zagranicznej stronie takiego newsa ze sa servy na ktorych ludzie zabijaja sie tylko nozami i pistoletami, nie przejmujac flag itd i tym samym trzepia sobie szybciej punkty. Ogulnie zostalo to uznane za lamerstwo. Ja nie mam swojego zdania bo na takim nie gralem jeszcze.

alCatraz napisał(a):
Graj commanderem to sama wpadnie, tak jak mi.

Tylko tzreba trzymac sie zasad i byc dobrym komanderem bo jak walniesz 1 swojego artyleria i on cie ukarze to masz juz male szanse na odznake :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 15:15 

G-sus napisał(a):
KFC-PL napisał(a):

Widzialem na jakies zagranicznej stronie takiego newsa ze sa servy na ktorych ludzie zabijaja sie tylko nozami i pistoletami, nie przejmujac flag itd i tym samym trzepia sobie szybciej punkty. Ogulnie zostalo to uznane za lamerstwo. Ja nie mam swojego zdania bo na takim nie gralem jeszcze

ja grałem na serwie gdzie rozgrywka była toczona normalnie tylko na nozyki i pistolety flagi przejmowane były normalnie a na konieć rundy były wyniki w graniecach 90ptk najlepsze więc raczej nie jest to szybsze zdobywanie ptk. może odznaki noza i pistoletu ale ptk. raczej nie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 15:46 

JabbaH napisał(a):
Ponad 250 godzin wygranych, i ponad (chyba) 30 minut na mapie po stronie MEC/Chiny.

Bzdura.

MEC mam 80 h a ChRLD 30 h. A mam obie baretki.

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 16:06 

A ile kolega grał w sumie?

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 16:17 

252h czyli jednak nie bzdura.

Sama odznaka za to jest wedlug mnie bzdurna. To samo wiekszosc medali - jedyne wlasciwie co trzeba osiagnac to siedziec na sewerach rantingowych odpowiednio dlugo.

IMHO medale powinny byc za takie rzeczy jak pierwsze miejsca w CB/ESL i innych laderkach/cupach.

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 16:41 

hmmm z tymi 250-oma godzinami to raczej prawda, tylko co z winami?
To ze ktos bedzie mial 1 wygrana i 100 przegranych MEC/CHINA to sie nei liczy w ogule? Jak tylko 250h gry to sraszna lipa. Moze tzreba miec ratio WINN/LOSS powyzej 1 bo ja mialem MEC 1,6 a CHINA 1,2

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 17:32 

G-sus napisał(a):
hmmm z tymi 250-oma godzinami to raczej prawda, tylko co z winami?
To ze ktos bedzie mial 1 wygrana i 100 przegranych MEC/CHINA to sie nei liczy w ogule? Jak tylko 250h gry to sraszna lipa. Moze tzreba miec ratio WINN/LOSS powyzej 1 bo ja mialem MEC 1,6 a CHINA 1,2

Wystarczy ze bedziesz mial 250 h gry i zabijesz 14 czy tam 15 np w USMC, dostaniesz baretke za dobra sluzbe. Pozniej zagrasz MEC i dostaniesz baretke. (nie wiedzac o tym) po rundzie zajrzysz do BFHQ i bedzie baretka, tak samo z chinami. (Przynajmniej ja tak mialem)

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 18:22 

Dobra dzis sie uparłem i zebrałem wszystkie brakujące Badgesy do kompletu, statsiarz ze mnie prawda? :D

Obrazek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 161 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2