Teraz jest 29 lis 2024, 05:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2005, 17:11 

PapiTHC a w domu wszyscy zdrowi? Kozaczysz jak jasna cholera. Machasz tu takiem FSPQR obrabiajac im dupe.

Sprawdzilem stronke FSPQR i jakos nie widze bys byl na jakimkolwiek meczu. A moze zle szukalem...

Nie znalazlem tez twoich wymiataczych statow w BF2 ale tu pewno powiesz, ze nie logujesz sie na rankingowe ;[

ogolnie robisz chlopie wies i posmiewisko. Zarowno sposob twoich wypowiedzi jak i cale to zamieszanie jest conajmniej zalosne.

Wolasz moderatora bo trole i OT ale jedynym trolem w tym topicu jestes niestety TY. Tak samo jedyne OT sa wynikiem TWOJEJ kozaczerki.

Bluzgi rodem spod monopolowego zatzrymaj sobie i dziel sie nimi w rodzinnym gronie. Tu nas one malo obchodza ;/

Zgodnie z szeroko pojetymi zasadami netykiety i kultury jestes forumowym trolem. Gratuluje awansu spolecznego.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2005, 18:04 

Przepraszam bardzo bo czegoś nie rozumiem, niby ja to wszystko zaczałem tak?

Ok.
To jak juz znaleźliscie sobie winnego, pokaze ze jestem madrzejszy i przeprosze wszystkich za moje zachowanie, choc nie wiem gdzie tu lezy moja wina.
A wiec przepraszam was, internauci, ze urazilem wasze ego, ze staralem sie uswiadomic co niektorym ze nie ma 100% manewru na unik, i ze sprowokowalem tym co niektorych.
Co do machania tagiem, koles ja go chociaz mam, pogadaj z Tom@sem na ten temat moze czegos wiecej sie dowiesz.
Co do werewolfa, swietne cytaty komentowane na Twoj sposob, twierdzisz ze zle zrozumialem Twojego kolege, a zastanawiales sie nad tym ze Ty źle zrozumiałes mnie??

I skoro juz mnie zdeptaliscie i uwazacie za trola ( jestem dumny ze moge byc kims innym niz Wy [chodzi o ludzi co sie mnie czepiali]), nie bede juz pisal nic w topicach gdzie banda wszystko wiedzacych nie da sobie nic powiedziec.

Ogolnie ciesze sie ze juz wszyscy sie na ten temat wypowiedzieli ( ci ktorzy mieli niby przezemnie pojechane) jeszcze raz bardzo was przepraszam !!!

Szacunek dla was !!

PS.
To moze teraz wy podajcie swoje nicki i ja sobie posprawdzam wasze swietne staty, dla ktorych robicie wszystko.

Jak jeszcze ktos chce mi cos powiedziec odnosnie mojej wypowiedzi, prosze o wiadomosc prywatna zeby nie zawalac tego topicu, chociaz i tak jak wjedzie tutaj moderator, to bedzie gnoj.
Wiadomo ze oberwie sie mi bo tyle glosow przeciwko jednemu...
Wiec pozdrawiam was bardzo serdecznie, okazuje skruche i usuwam sie w cien, pozostawiajac miejsce dla innego gracza ktory bedzie chcial pomoc, a zostanie zjechany przez was.
Ogolnie RESPECT.
To mowilem ja, czlowiek spod monopolowego, prostak, z zerową kultura osobista, i pro AA operator.
Powodzenia w przyszłosci panowie, zycze wielu fragow, i postepow w lataniu smiglowcem.

PRZEPRASZAM JEZELI ZNOWU KOGOS URAZILEM, NIE MIALEM TAKIEGO ZAMIARU, POPROSTU JUZ MNIE GLOWA BOLI, I NIE MAM ZAMIARU SIE KLUCIC.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2005, 18:12 

Jezu, ominal mnie jakis dym? Robie sie niedokladny ostatnio :?
A nie, po przeczytaniu mozna stwierdzic ze to kolejny wymiatacz z poziomem bluzgacza, czyli jednak nic nie stracilem.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2005, 18:14 

To nie ma sensu. EOT z mojej strony, nie bede karmil trola

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2005, 18:17 

Czlowieku, myslisz ze mi zalezy na tym forum.
hahahahaha

dzisiaj sie zglosze do jakiegos admina i poprosze go o bana dla mnie, bo widze ze niektorzy naprawde sa lekko nie ten tego.

myslisz ze mi zalezy na tym zeby byc w centrum uwagi, grubo sie mylisz, a nazwij mnie jeszcze raz trolem, to jak cie kiedys spotkam, to zobaczysz co taki trol jak ja moze zrobic z takim kims jak Ty.

NARA

a widze ze jakos wlasnych nickow nie mozecie podac.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2005, 18:29 

"myslisz ze mi zalezy na tym zeby byc w centrum uwagi, grubo sie mylisz, a nazwij mnie jeszcze raz trolem, to jak cie kiedys spotkam, to zobaczysz co taki trol jak ja moze zrobic z takim kims jak Ty. "

ROTFL :D

Na prawde szkoda mi, ze ktos taki obrabia dobre imie znanego klanu jakim bez watpienia jest FSPQR. Ale coz...

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2005, 18:33 

PapiTHC napisał(a):
Przepraszam bardzo bo czegoś nie rozumiem, niby ja to wszystko zaczałem tak?

Ok.
To jak juz znaleźliscie sobie winnego, pokaze ze jestem madrzejszy i przeprosze wszystkich za moje zachowanie, choc nie wiem gdzie tu lezy moja wina.
A wiec przepraszam was, internauci, ze urazilem wasze ego, ze staralem sie uswiadomic co niektorym ze nie ma 100% manewru na unik, i ze sprowokowalem tym co niektorych.
Co do machania tagiem, koles ja go chociaz mam, pogadaj z Tom@sem na ten temat moze czegos wiecej sie dowiesz.
Co do werewolfa, swietne cytaty komentowane na Twoj sposob, twierdzisz ze zle zrozumialem Twojego kolege, a zastanawiales sie nad tym ze Ty źle zrozumiałes mnie??

I skoro juz mnie zdeptaliscie i uwazacie za trola ( jestem dumny ze moge byc kims innym niz Wy [chodzi o ludzi co sie mnie czepiali]), nie bede juz pisal nic w topicach gdzie banda wszystko wiedzacych nie da sobie nic powiedziec.

Ogolnie ciesze sie ze juz wszyscy sie na ten temat wypowiedzieli ( ci ktorzy mieli niby przezemnie pojechane) jeszcze raz bardzo was przepraszam !!!

Szacunek dla was !!

PS.
To moze teraz wy podajcie swoje nicki i ja sobie posprawdzam wasze swietne staty, dla ktorych robicie wszystko.

Jak jeszcze ktos chce mi cos powiedziec odnosnie mojej wypowiedzi, prosze o wiadomosc prywatna zeby nie zawalac tego topicu, chociaz i tak jak wjedzie tutaj moderator, to bedzie gnoj.
Wiadomo ze oberwie sie mi bo tyle glosow przeciwko jednemu...
Wiec pozdrawiam was bardzo serdecznie, okazuje skruche i usuwam sie w cien, pozostawiajac miejsce dla innego gracza ktory bedzie chcial pomoc, a zostanie zjechany przez was.
Ogolnie RESPECT.
To mowilem ja, czlowiek spod monopolowego, prostak, z zerową kultura osobista, i pro AA operator.
Powodzenia w przyszłosci panowie, zycze wielu fragow, i postepow w lataniu smiglowcem.

PRZEPRASZAM JEZELI ZNOWU KOGOS URAZILEM, NIE MIALEM TAKIEGO ZAMIARU, POPROSTU JUZ MNIE GLOWA BOLI, I NIE MAM ZAMIARU SIE KLUCIC.

jeju jeju sproboj nervosolu. co do taga, znam i lubie/cenie pare osob z FSPQR ale co to ma za znaczenie? jezeli wyjezdzasz z HWD (bez powodu imo) do uzytkownikow forum to jak na razie zostales bardzo lagodnie potraktowany. a Tom@sa nie znam, cenie/znam go jedynie za newsy. acha tez mam tag ale nie uwazalem za konieczne zeby go sobie wklejac we wszystkie mozliwe rubryczki. kazdy odpowiada za swoje wypowiedzi i tag go nie ratuje mam nadzieje.
szybkiego powrotu do zdrowia zycze
Wilda^PrezesOi

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2005, 18:44 

pisze tu pewnie pierwszy i ostatni raz

ktos kiedys napisal, jaka to mamy zajebista 14 letnia scene bf - to jest swieta prawda.

ludzie, ktorzy nie potrafia napisac jednego zdania bez bledu ortograficznego, nie radza sobie z przecinkami a o gramatyce pojecia nie maja pluja i ujadaja jak dzika sfora na kazdego kto wyskoczy przed szereg. co gorsza sa tutaj autorytetami i szanowanymi czlonkami spolecznosci. wiekszosc dresow z nowej huty ma wyzsza kulture osobista niz srednia tego forum.

poziom merytoryczny wypowiedzi wiekszosci osob udzielajacych sie tutaj sprowadza sie do wzajemnego gnojenia i 'bylo szukaj', ale czego oczekiwac po ludziach, ktorzy pisza 'pruba' i myla 'ę' z 'en'.

mam zal do moderatorow, ze maczaja w tym gownie rece i swietnie sie bawia dokladajac oliwy do ognia, ale moze to poprawia cere i odczyn pH. zaraz mnie pewnie zbanuje. prosze bardzo. a) banana obejde dla zabawy b) nie bede zalowal

zjechaliscie wszyscy rowno czlowieka, ktory smial sie nie tylko nie zgodzic ale wam postawic.

dobrze, ze wiekszosc z was nie zna jezykow i nie robi wiochy na zagranicznych serwerach. jest pewna szansa, ze rynek pracy wywali was na wasze miejsce [margines] i przestaniecie smiecic, lekam sie tylko tego, ze staniecie sie wiekszoscia dyktujaca warunki.

jeszcze lepsi sa admini polskich serwerow - to tak na odchodne - ktorzy przymykaja oko na burdel jaki sie tam potrafi dziac a banany rozdaja chyba tylko osobistym wrogom. gralem na asterze raz i nie dosc, ze poziom niziutki, to chamstwo i bluzgi jakich nigdzie indziej na swiecie nie znajde. prawdziwa polska. w sumie sie nie dziwie, skoro w tym watku wypowiedzieli sie stali bywalcy i 'guru' sceny..

ps. zakladam, ze zaraz ktos powie, ze jestem drugim wcieleniem kogostam. nie, nie jestem. nick mam jeden i sie go nie wstydze.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2005, 18:52 

Cytuj:
myslisz ze mi zalezy na tym zeby byc w centrum uwagi, grubo sie mylisz, a nazwij mnie jeszcze raz trolem, to jak cie kiedys spotkam, to zobaczysz co taki trol jak ja moze zrobic z takim kims jak Ty.

Nie wiem czy śmiac się czy płakac...wypowiedz na poziomie 14 latka z kompleksami...

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2005, 18:52 

wracając do tematu latanie nisko heli też ma troche ryzyka, trzeba uważać na sfrustrowanych gość z ERYX lub SRAW(np. ja :twisted:) doświadczony A-T potrafi trafić nawet odległe śmigłowce. raz trafiłem stojąc troche z boku w kabine smigłowca szturmowego na Wake kiedy ten ostrzeliwał plażę i załatwiłem gunnera :P jeden strzał centralnie w kokpit gunnera i po gostku pilot jednak odleciał więc nie dobiłem drania:/

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2005, 18:55 

Cytuj:
zjechaliscie wszyscy rowno czlowieka, ktory smial sie nie tylko nie zgodzic ale wam postawic.

Blad. "Zjechany" zostal za styl wypowiedzi a nie za to, ze ma odmienne zdanie(a wlasciwie jakie to odmienne?)

Cytuj:
ludzie, ktorzy nie potrafia napisac jednego zdania bez bledu ortograficznego, nie radza sobie z przecinkami a o gramatyce pojecia nie maja pluja i ujadaja jak dzika sfora

Zaden z nas tu nie jest Miodkiem vol. 2 ani tez alfa i omega. Zwykly czlowiek nie zna w pelni swojego jezyka. Ludzie maja problemy z gramatyka etc i taka jest rzeczywistosc SWIATOWA a nie tylko polska. Jednak skoro juz nam to wytykasz to nalezaloby bys uzyl chociazby polskich znakow...Zreszta to nie jedyne braki w twoich wypowiedziach

Cytuj:
dobrze, ze wiekszosc z was nie zna jezykow i nie robi wiochy na zagranicznych serwerach. jest pewna szansa, ze rynek pracy wywali was na wasze miejsce [margines] i przestaniecie smiecic, lekam sie tylko tego, ze staniecie sie wiekszoscia dyktujaca warunki.

ktos ma tu chyba za wysokie mniemanie o sobie ;]

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2005, 19:08 

sidtherat napisał(a):

...

ps. zakladam, ze zaraz ktos powie, ze jestem drugim wcieleniem kogostam. nie, nie jestem. nick mam jeden i sie go nie wstydze.

z jezykami nie mam problemow-na tyle ze moja firma wysyla mnie na szkolenia itp za granice. z zatrudnieniem tez nie przewiduje problemow. mam na utrzymaniu zone i corke, buduje dom. komentarze jakiegos nabuzowanego 22 latka nie robia na mnie wrazenia, smiesza mnie :).
hf

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2005, 19:21 

kurcze i znowu wchodze na forum i widze ze sie kluca :| ehh ludziska przestancie sie juz klucic bo co topic "bluzgacie" na siebie :) :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2005, 19:23 

spam :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2005, 19:25 

kurde EJW mialoby tu duze pole do popisu... neich te czasy wroca!! :lol: :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2