PapiTHC napisał(a):
Przepraszam bardzo bo czegoś nie rozumiem, niby ja to wszystko zaczałem tak?
Ok.
To jak juz znaleźliscie sobie winnego, pokaze ze jestem madrzejszy i przeprosze wszystkich za moje zachowanie, choc nie wiem gdzie tu lezy moja wina.
A wiec przepraszam was, internauci, ze urazilem wasze ego, ze staralem sie uswiadomic co niektorym ze nie ma 100% manewru na unik, i ze sprowokowalem tym co niektorych.
Co do machania tagiem, koles ja go chociaz mam, pogadaj z Tom@sem na ten temat moze czegos wiecej sie dowiesz.
Co do werewolfa, swietne cytaty komentowane na Twoj sposob, twierdzisz ze zle zrozumialem Twojego kolege, a zastanawiales sie nad tym ze Ty źle zrozumiałes mnie??
I skoro juz mnie zdeptaliscie i uwazacie za trola ( jestem dumny ze moge byc kims innym niz Wy [chodzi o ludzi co sie mnie czepiali]), nie bede juz pisal nic w topicach gdzie banda wszystko wiedzacych nie da sobie nic powiedziec.
Ogolnie ciesze sie ze juz wszyscy sie na ten temat wypowiedzieli ( ci ktorzy mieli niby przezemnie pojechane) jeszcze raz bardzo was przepraszam !!!
Szacunek dla was !!
PS.
To moze teraz wy podajcie swoje nicki i ja sobie posprawdzam wasze swietne staty, dla ktorych robicie wszystko.
Jak jeszcze ktos chce mi cos powiedziec odnosnie mojej wypowiedzi, prosze o wiadomosc prywatna zeby nie zawalac tego topicu, chociaz i tak jak wjedzie tutaj moderator, to bedzie gnoj.
Wiadomo ze oberwie sie mi bo tyle glosow przeciwko jednemu...
Wiec pozdrawiam was bardzo serdecznie, okazuje skruche i usuwam sie w cien, pozostawiajac miejsce dla innego gracza ktory bedzie chcial pomoc, a zostanie zjechany przez was.
Ogolnie RESPECT.
To mowilem ja, czlowiek spod monopolowego, prostak, z zerową kultura osobista, i pro AA operator.
Powodzenia w przyszłosci panowie, zycze wielu fragow, i postepow w lataniu smiglowcem.
PRZEPRASZAM JEZELI ZNOWU KOGOS URAZILEM, NIE MIALEM TAKIEGO ZAMIARU, POPROSTU JUZ MNIE GLOWA BOLI, I NIE MAM ZAMIARU SIE KLUCIC.
jeju jeju sproboj nervosolu. co do taga, znam i lubie/cenie pare osob z FSPQR ale co to ma za znaczenie? jezeli wyjezdzasz z HWD (bez powodu imo) do uzytkownikow forum to jak na razie zostales bardzo lagodnie potraktowany. a Tom@sa nie znam, cenie/znam go jedynie za newsy. acha tez mam tag ale nie uwazalem za konieczne zeby go sobie wklejac we wszystkie mozliwe rubryczki. kazdy odpowiada za swoje wypowiedzi i tag go nie ratuje mam nadzieje.
szybkiego powrotu do zdrowia zycze
Wilda^PrezesOi