Teraz jest 29 lis 2024, 00:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 165 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2005, 19:06 

wszystko pieknie, same nowe "eksperymenty", a mnie najbardziej martwi ze nie ma ani slowa o poprawie optymalizacji gry pod TYPOWE domowe PC`ty, czyli podstawowej rzeczy ktora spieprzyli patchem 1.12 - YEAH :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2005, 19:09 

W tych zapowiedziach pacza jak dla mnie najbardziej brakuje udupienia granatników szturmowców. Powinno być z nimi cos takiego jak z snajperem: strzał z granatnik przyjęty na klatę zabiera ci max 90% życia. Nic że to nierealne, ale poprawiłoby to przyjemność z gry wybitnie.
No i niech coś zrobia by stingerem dawało się stracić jakiś samolot. Bo dziś to szansa 1/1000.

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2005, 19:11 

Podejrzewam, ze teraz jedna rakieta starczy do zestzrelenia samolotu i heli
(choc jezlei chodzi io heli to moze az tak bardzo nie obniza jego
wytrzymalosci)

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2005, 19:14 
Moderator forum

Mr Groch napisał(a):
Podejrzewam, ze teraz jedna rakieta starczy do zestzrelenia samolotu i heli
(choc jezlei chodzi io heli to moze az tak bardzo nie obniza jego
wytrzymalosci)

To by było głupie :/ Cześciej obrywam od swoich stingerów bo nie slychac namierzania niz od pojedynczej rakiety wroga :? Już nie mówiąc o tym że nad własną bazą można zapomniec o gonieniu wroga bo zawsze jakos ja dostaje jako że jestem z tyłu :?

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2005, 20:23 

no... napisali że zmniejszą ilość HP pojazdów latających - o innych zmianach względem latadeł niebyło mowy

co dla pilota która potrafi w 100% przypadków unikać rakiet z AA nierobi różnicy

pozatym wątpię by obcieli im te HPki o połowę tak by 1 rakieta rozwalała maszynę - najprawdopodobniej zrobią tak jak z M95 -> 1 trafienie i zostają ci 3 kreski, czyli potrzebna dobitka, czyli nadal potrzebne 2 trafienia

samoloty chociaż bezkarne w rękach mistrzuniów to jednak znacznie mniej upierdliwe dla piechociarzy niż bojowe śmigła w rękach mistrzuniów :wink:

BTW - biorąc pod uwagę że każdy poprzedni patch zawiera poprzednie to ciekawe ile ten będzie miał... 400mb ? i ciekawe ile będzie potrzeba miejsca na dysku z systemem by się to ustrojstwo rozpakowało - ja obstawiam minimum 4gb :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2005, 20:28 

Cytuj:
samoloty chociaż bezkarne w rękach mistrzuniów to jednak znacznie mniej upierdliwe dla piechociarzy niż bojowe śmigła w rękach mistrzuniów

Zalezy...widzialem samolociarzy co nawet 1 ludek im nie mogl uciec...Zreszta heli wlasnie dostanie mniejszy zasieg TV no i mniej rakiet czyli bedzie latwiej z nim. A co dostanie samolot? Powinni spowolnic mu chcoiaz ladowanie tak by full ammo nabieral za 2 podejsciami a nie 1. Zawsze cos...

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2005, 21:00 

Lailonn napisał(a):
Zalezy...widzialem samolociarzy co nawet 1 ludek im nie mogl uciec...

ja tam za chiny ludowe nie widzę ludków na ziemi jak jestem w samolocie (chyba że jest UAV) - a jak już robię nalot to przeważnie zaszybko przelatuję by coś zrobić z tym faktem że widziałem piechura

to jakieś mutanty muszą być albo zwyczajnie czitują :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2005, 21:37 

Ja uważam, że poprawki patcha zapowiadają sie świetnie. To chyba kolejny krok w strone realistyki, co bardzo mnie cieszy ;) Jeżeli nie będzie kłopotów podobnych do tych, które miały miejsce przy ostatnim patchu to wyrazy uznania dla panów z EA :D 8)

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2005, 22:02 

BF nigdy nie bedzie gra realistczna ani nawet nie zblizy sie do realizmu bo taki w zalozeniach nie ma byc. To ze Strela'y nie ustrzlisz samolotu jeszcze jakos przejdzie bo maksymalna predkosc tej rakiety wynosi od 500 do 600 km/h zaleznie od wersji natomiast to iz z mobilnych zestawow p.lot. nie trafisz samolotu to to juz jest bajka - w nich rakiety zadko kiedy posiadaja predkosc mniejsza od 2 Machow, jak kto woli ponad 2000 km/h a zdarzaja sie i takie ktore operuja z predkosica 4 Machow. Bledem jest to iz rakiety maja nieporownywalnie mniejszy "skret" od samolotow i tu tkwi ten problem z "przezywalnoscia" samolotow.

Co do wyposazenia heli to jedna fotka tylko:
http://www.fas.org/man/dod-101/sys/ac/r ... 209228.jpg

To akurat jest Mi 24 HIND, w SF ma tez 14 rakiet i podajrze 800 naboi do dzialka a na fotce sa 2 zasobniki rakiet 57 mm po 32 w kazdym zasobniku i to z obu stron smiglowca a na dodatek na krancach umieszczono po jednej bombce 500 kg :P Pociski kierowane - zarowno w AH1 i AH64 Hellfire powinny miec zasiego do 8 km :wink:

Wiec nie ma sie co dziwic ze zmiany sa takie jakie EA badz DICE uzna za stosowne.

Skakanie i inne ********* to tez inna bajka bo akurat skok ioddanie strzalu to nie jest problem w rzeczywistosci tylko potraficie sobie wyobrazic zolnierza z ciezkim Jakchammerem, 4 minami AT i skrzynka narzediowa na plecach potrafi podskoczyc na 1,5m? Bujda i tyle :roll:

Chcecie realizmu, zagrajce w jakis symulator lotu, wedkrzaza, nurka lub poznajcie co to jest Operation Flashpoint 8)

Edit:

Czemu mi "pie.rdoly" ocenzurowalo :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2005, 22:08 

Mam nadzieje, że w tym patchu poprawią optymalizacje kodu gry

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2005, 22:39 

Jedno co jest pewne ten patch na 100% nie zadowoli wszystkich, zawsze się coś znajdzie co komuś się nie spodoba, jedynie może byc lepszy od 1.12 i oby tak było. Dla mnie było by dobrze jak by była możliwośc zabicja jednym strzałem karzdego z tej drugiej snajperki.

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2005, 22:52 

CS_JUBY napisał(a):
Jedno co jest pewne ten patch na 100% nie zadowoli wszystkich, zawsze się coś znajdzie co komuś się nie spodoba, jedynie może byc lepszy od 1.12 i oby tak było. Dla mnie było by dobrze jak by była możliwośc zabicja jednym strzałem karzdego z tej drugiej snajperki.

Tu coś naprawią, tam coś spier*olą. Tak to jest z ichnymi "paczami".

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2005, 23:08 

Forrestal napisał(a):
Chcecie realizmu, zagrajce w jakis symulator lotu, wedkrzaza, nurka lub poznajcie co to jest Operation Flashpoint 8)

Albo w AA :P

P.S nie zmieniam zdania co do patcha.

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2005, 23:37 

Arrow "Dolphin Diving" is no longer possible -wkońcu
Arrow Players can no longer jump and shoot at the same time -:D
Arrow Reload while sprinting has been enabled - to akurat żadna :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2005, 23:47 

A można wiedziec kiedy bedzie trzeba ściagnać ten nowy patch. Bym nie muśiał go w ostatnjej chwili ściagać koszetem braku gry już na nowo spatchowanych serwach.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 165 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2