Teraz jest 13 lis 2024, 08:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 106 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 09:11 

Na Karkandzie jak byliśmy MEC mieliśmy podbiegnąc do ogrodzenia i wam rzucić flashe - skończyło się tym że zanim rzuciłem sam od was dostałem po oczach i chwila moment i bronimy się za rzeką, a z drugiej strony nawet chyba przez chwilę nie mieliśmy hotelu....

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 09:38 

90s napisał(a):
sami mielismy tez w zalozeniach latajacy respaw nad baza wroga tylko ze nie skakac pojedynczo jak klanowcy tylko dwojkami,trojkami.

Tak, tylko ze w momencie jak jeden klanowiec pojawil sie na ziemi od razu na nim pojawialo sie 5 osob. Na kubrze wyrzucilismy jednego na waszej bazie i po 10 sec. bylo okolo 15 osob na ziemi :D.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 09:51 

Klanowcy podajcie swoje funkcje - kto czym się zajmował, JUHA zawsze był w naszej bazie, na Kubrze po zmianie stron to przestałem przy nim w budynku chyba z pół minuty - był w ubraniu MEC a tyle co nimi graliśmy, ale jak ta flaga jakos nie schodziła - to zobaczyłem że jest czerwony jak rozumiem zajęty dowodzeniem, to samo było na chińskiej mapie, kto u was latał i na czym?

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 09:55 

maTTi napisał(a):
90s napisał(a):
sami mielismy tez w zalozeniach latajacy respaw nad baza wroga tylko ze nie skakac pojedynczo jak klanowcy tylko dwojkami,trojkami.

Tak, tylko ze w momencie jak jeden klanowiec pojawil sie na ziemi od razu na nim pojawialo sie 5 osob. Na kubrze wyrzucilismy jednego na waszej bazie i po 10 sec. bylo okolo 15 osob na ziemi :D.

no wlasnie:) u nas z tym przechodzeniem i robieniem slkadow to koszmar byl
np gold trzykrotnie dostawal sie pod nasza baze na kubra i zakladal sklad
ale malo kto sie dolaczal.

najlepsze jest to ze przed meczem robilscie proby z jeepkami wiec wiedzialem jak pojedziecie pod tunelem czensc wysiadla a reszta pod glowna
szkod tylko ze wam wyszlo choc mialy byc tam pancerniaki

dlatego pierwsza rudna tak szybko sie skonczyla.

powiem wam ze swietnie sie dowodzilo i widzialo jak jednostki sie przemieszczaja tam gdzie zostalo powiedziane

najwiecej przyjemnosci sprawily mi dywizje pancerne na kubra
swieta robote zrobily blokujac klanowcow w ich glownej bazie
ale i tak juz za pozno bylo.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 10:32 

90s widziales taktyke na kubre. Z tak zaawansowanymi planami taktycznymi nie jest latwo wygrac ;P

a ja mam nadzieje, ze bedzie 2 edycja bo chcialem sobie pograc to nie moglem ;[

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 10:42 

ale powinno byc 24 vs 24 zeby sympatycznije bez lagow bez cofek sie gralo i bezklanowcy nich uzywaja TS-a

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 11:04 

Raz na kubrze nadziałem się na taką "dywizję pancerną". Trzy czołgi i jeden APC (nie UPC 90s - Armored Personal Carrier). Zaszedłem ich moim czołgiem od tyłu i zacząłem walić w ostatni pojazd w kolumnie. Po spóźnionej reakxji pancerniaków miałem szansę im nieźle zaszkodzić niestety ciężko było coś trafiać przez lagi :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 11:10 

Dwie mapy(trzy to za dużo) - 64 po 24 osoby, i może wsród bezklanowców zrobic eliminacje - dopuścić np składy 6-cio osobowe - jak jest za duzo takich składów to metodą pucharową - wtedy zagrają najpelsze drużyny bezklanowcóe w dodatku jakoś się rozumiejące, albo np jak jest dużo chętnych do samolotów to eliminacje 1 vs 1. (ja tam chętnie się zmierze w samolocie)

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 11:23 

samson napisał(a):
ale powinno byc 24 vs 24 zeby sympatycznije bez lagow bez cofek sie gralo i bezklanowcy nich uzywaja TS-a

jak nas bylo 24 to tez lagowalo
bylem juz na serwie od 18

i sorrki z tym APC:)

co do TSa to bezklanowcy mogli by wszyscy wejsc
ale postaniowilem ze tylko SL beda tam siedziec i sie porozumiewac miedzy soba.reszte info mozna bezproblemu na podstawce przekazac
reszcie

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 14:13 

Mecz byl zaje..fajny ale niezle lagi i to ze o 23 musialem skonczyc,odebralo mi przyjemnosc gry na karkandzie.Ktoś pisal,ze dziwi sie ze gracze wychodzą bez slowa.Musialem jak najszybciej wyjsc,wiec nie mialem czasu na wyjasnienia (to dla wystlumaczenia sytuacji)

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 14:48 

dramich_wwa napisał(a):
Klanowcy podajcie swoje funkcje - kto czym się zajmował, JUHA zawsze był w naszej bazie, na Kubrze po zmianie stron to przestałem przy nim w budynku chyba z pół minuty - był w ubraniu MEC a tyle co nimi graliśmy, ale jak ta flaga jakos nie schodziła - to zobaczyłem że jest czerwony jak rozumiem zajęty dowodzeniem, to samo było na chińskiej mapie, kto u was latał i na czym?

Ja bylem na wszystkich mapach komendantem wiec biegac nie biegalem 8) ale milo wiedziec ze ktos przez minute stal obok mnie bo co chwila puszczalem scany i nikogo nie zauwazylem :P ale bylo takie zamieszanie przy 64 osobach ze patrzylem wszedzie ty(L)ko nie tam gdzie sam bylem :wink:

Ja osobiscie licze ze dojdzie do skutku nasz pomysl z rozegraniem meczu 64 osobowego (moze troche mniej) na mapach 16 8) To dopiero bylby meczyk 8)

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 15:05 

JUHA a ty wiesz jaki brzydki jestes w grze

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 15:25 
Zbanowany

A ja wogole zapomnialem o tym meczu ( jakos wypadl mi z glowy ) i zapomnialem sie zglosic :(:(:( i teraz tego baardzo zaluje, oby byl rewanz ( czy tam 2 runda ;] )

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 15:42 

Jak będzie powtórka też w sobotę ,to lepiej tak z godzinę wcześniej niż ostatnio.. No i 2 mapy w zupełności wystarczą :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 16:12 

A ja niestety nie pograłem sobie... lagi i trzykrotne wyrzucenie mnie z serwera odjęło mi chęć dalszego grania :(
Ale grając 30 minut... doświadczyłem rzeźni :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 106 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2