AF w wersji pudełkowej dla kolekcjonerów pudełek i tych co boją się płacić kartą ma wyjść 16 czerwca , będzie pewnie między innymi w Empiku , a dzisiaj już będzie do pobrania przez “EA-D”
Co do EF to kupiłem , Taraba Quarry i Operation Smoke Screen świetne , średnio podoba mi sie Great Wall ta mapa to jak jakaś surrealistyczna wycieczka turystyczna po Chińskiej starówce tyle że w zwiedzaniu przeszkadzają claymory ... Serwery są do tego bostera i to wiele ,
niektóre tylko puszczają te mapy . Pamiętam jak pierwszy raz wsiadłem do europejskiego czołgu , myślałem że mechanicy z obsługi naziemnej , zrobili mi kawał i przekręcili działo na lewą stronę , albo zaspawali wizjer a wycieli go z drugiej strony ...

No i podstawowa broń ręczna była pewnie robiona w przerwie śniadaniowej , nie ma przyjemności w trzymaniu jej w łapkach .

Ale generalnie jestem zadowolony z tego bostera. Co do AF to mogą być niezłe akcje z tymi małymi heli zwiadowczymi pilot ma mieć ponoć do dyspozycji radar uzbrojenie i dwóch załogantów , jak to będzie zwrotne i łatwe w pilotażu a powinno , to będzie niezła jazda . No i te ciągniki siodłowe bez naczep , można będzie tym pędzić po autostradach , ciekawe ilu ludzi to będzie zabierało na pokład ? Szykuje się chyba dynamiczny i zabawny boster z wolnymi samolotami , masą naziemnego żelastwa , a ogólnie szybką akcją. Ja go kupię chyba dla tej błyskawicy co ma się pojawiać na horyzoncie jednej z map , to święto w końcu jakiś efekt pogodowy , nie licząc mgły oczywiście...
Dobra a tak na serio to ten AF boster w wersji pudełkowej z karteczką w środku i okładką jest stanowczo za drogi i do tego droższy nic EF jak kosztował by 30 zł to w Polsce schodził by jak ciepłe bułki . A tak co ...
i tak go kupię w wersji z pudłem albo bez , bo co tu zrobić ? ...