Teraz jest 7 mar 2025, 00:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 25  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2006, 19:45 

EST_PL Nie wyjasnia bo to zrobic moze jedynie filmik. Widzialem dzialanie kilku multicheatow w BF2, czytalem wywiad z jednym z bardziej znanych tworca shitow na totalbf2.com. Znalem dosc dlugo goscia, ktory byl znanym tworca czitow do AA nawet gadalem o nich z nim. Widzialem w uzyciu kilkanascie czitow do AA(A w shooterach czity daja to samo)

Stad mam pewnosc, ze np nie istnieja czity na niesmietelnosc. Ani tez na gumowego ludzika ;]

Wiem tez, ze aimbot moze byc dosc konfigurowalny. Jednak nie mozliwe by dzialal tylko w samolocie i tylko dla dzialka w walce powietrze-ziemia...

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2006, 19:58 

Looknijcie na ten screen. Zrobiłem go dziś grając na publicznej 64 GN na mapie Sharqi Peninsula. Baza Hotel, tyły budynku po lewej od główego wjazdu. Tam gdzie widać MEC'owca jest lita ściana zazwyczaj ;) Na screenie nie. I tu pytanie: CZY TO CZIT?

Obrazek

Ostatnio edytowano 12 kwi 2006, 19:59 przez [RONIN], łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2006, 19:59 

Lailonn napisał(a):
Jednak nie mozliwe by dzialal tylko w samolocie i tylko dla dzialka w walce powietrze-ziemia...

Myśle że jednak możliwe, wystarczy zbindować klawisz który ma uruchamiać aimbota i można se go używać tylko w samolocie lub gdzie sie komu podoba.

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2006, 20:03 
Maskotka BF.pl

Lailonn napisał(a):
Wiem tez, ze aimbot moze byc dosc konfigurowalny. Jednak nie mozliwe by dzialal tylko w samolocie i tylko dla dzialka w walce powietrze-ziemia...

No to oczywiste.... kolesiowi dzialalo to nie tylko w samolocie, ale tez w Vodniku i jak biegal z buta...
Mc bardziej sie skupil na tych samolotach, bo jest pilotem ;)
Ale koles zachowywal sie identycznie w innych pojazdach i bez pojazdow....

widzialam przed chwilka screeny z tego, co ich czity robia w bf2 - to jest jakis czit dla radaru - masz na radarze wszystkich - swoich i przeciwnikow, w normalnym widoku tez wszystkie napisy ci sie pokazuja + stan armoru/health'a...
Nazwy czita nie podam, zeby nie kusic forumowiczow ;)

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2006, 20:04 
Maskotka BF.pl

NoAim napisał(a):
Lailonn napisał(a):
Jednak nie mozliwe by dzialal tylko w samolocie i tylko dla dzialka w walce powietrze-ziemia...

Myśle że jednak możliwe, wystarczy zbindować klawisz który ma uruchamiać aimbota i można se go używać tylko w samolocie lub gdzie sie komu podoba.

Dokladnie, w opisie tego czita jest napisane, ze mozna go uruchamiac i wylaczac w kazdym momencie...

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2006, 20:08 

lady vicky napisał(a):
a moze za czesto ich zabijasz na serwerach i za Toba nie przepadaja

1. Zaczęsto zabija. W jedenej rundzie on góra w 2 ja :] latając myśliwcem. [ AFKORZ jeśli zmienimy timy :D ]
2. Nie jest w cale takim niezwyciężonym pilotem [ w stylu

I'am THE BEST -> WAS , end EVER WILL BE ] :twisted: i nikt mi nie podskoczy z moim jojem [ tu na myśli jego joy ]

3. Ludzie popatrzcie dobrze na wystrzeliwane rakiety i jej tor lotu. Mimo fixu dalej uważam że latają pod zbyt dużym kątem. [ moje zdanie i uważam je jak najbardziej za trafne ]. Nie mówiąc już, że rakiety potrafią skręcać tak samo jak przed fixem. No może troszke przesadziłem ale latają po bardzo zbliżonym torze.

P.S
90s co ty tu robisz [ akurat jak zaczynałem ssać ten film ]. Łanego HAKIERA mamy :D Tylko sie ci literki poprzestawiały

http://img295.imageshack.us/my.php?imag ... tuu3ma.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2006, 20:25 

60s napisał(a):
lady vicky napisał(a):
a moze za czesto ich zabijasz na serwerach i za Toba nie przepadaja

1. Zaczęsto zabija. W jedenej rundzie on góra w 2 ja :] latając myśliwcem. [ AFKORZ jeśli zmienimy timy :D ]
2. Nie jest w cale takim niezwyciężonym pilotem [ w stylu

I'am THE BEST -> WAS , end EVER WILL BE ] :twisted: i nikt mi nie podskoczy z moim jojem [ tu na myśli jego joy ]

3. Ludzie popatrzcie dobrze na wystrzeliwane rakiety i jej tor lotu. Mimo fixu dalej uważam że latają pod zbyt dużym kątem. [ moje zdanie i uważam je jak najbardziej za trafne ]. Nie mówiąc już, że rakiety potrafią skręcać tak samo jak przed fixem. No może troszke przesadziłem ale latają po bardzo zbliżonym torze.

P.S
90s co ty tu robisz [ akurat jak zaczynałem ssać ten film ]. Łanego HAKIERA mamy :D Tylko sie ci literki poprzestawiały

http://img295.imageshack.us/my.php?imag ... tuu3ma.jpg

:?:
1. Moze mi ktos powiedziec kto to jest?
2. Moze mi ktos wytlumaczyc co chcial napisac?
3. Moze mu ktos powiedziec, ze chyba to nie ten temat?

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2006, 20:35 

mcmt z tego filmiku który zrobiłeś nie wynika żeby koleś czitował. Być może akurat tak ładnie mu podleciały te head'y. A być może to to samo co w tym screenie co go wcześniej zapodałem.

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2006, 20:40 

mcmt napisał(a):
Naprawde, prosilbym o komentarze ludzi, ktorzy na prawde graja lub grali w BFa,

Poniewaz i tak nikt mojego apelu nie poslucha, koncze wypowiadanie sie w tym temacie na tym forum. Obskoczylem kilka klanow na TSie i podaje sprawe na forum Punkbustera i oficjalne forum battlefielda.

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2006, 20:50 

i dobrze może i będzie z tego coś dobrego a nie krytyka ludzi którzu uważają że cziterzy nie istnieją;)

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2006, 20:52 
Maskotka BF.pl

[RONIN] napisał(a):
mcmt z tego filmiku który zrobiłeś nie wynika żeby koleś czitował. Być może akurat tak ładnie mu podleciały te head'y. A być może to to samo co w tym screenie co go wcześniej zapodałem.

Sa tacy, ktorzy nie musza widziec, zeby uwierzyc...
Ale zeby widziec i nie wierzyc :shock: :roll:

Pewnie wiecej ludzi by uwierzylo, gdyby zobaczylo wiecej niz jeden filmik + screeny + stronke tych gosci z przyznaniem sie do czitowania... ale na pewno sa tez tacy, ktorzy nawet jakby cheater rzucil w nich nozem ;) nadal by nie wierzyli...

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2006, 21:07 

chciałem powiedzieć ze żadnym Asem nieba to ty nie jesteś za jakiego się masz zapewne w swoim mniemaniu i innych którzy przegrywają każdy pojedynek z tobą, i teksty które piszą co niektórzy gracze, że Mc lata to se nie polatamy są nie namiejscu. Poprostu ty, ja i inni nieco dłużej grający wykorzystujemy pewne kruczki o których świeży narybek nie wie i dlatego tak piszą.

mcmt napisał(a):
Bosz... dlaczego na tym forum wypowiadaja sie takie glaby i idioci
i czemu obrażasz innych skoro cię nikt nie uraził czy przezwał.

mcmt napisał(a):
ze chyba to nie ten temat
chyba to się łódka na wodzie kolo
END OFFTOPA w tym temacie.

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2006, 21:16 

cheatera złapać to jak złapać sportowca na dopingu przed olimpiadą
Każdy pr0 koksi ale wystarczy zmienić kod sterydu by już nie był do wykrycia.
Mądry cheater zawsze będzie postrzegany jako świetny gracz
A lama z metanabolem nabierze wody i będzie pośmiewiskiem.

Pamiętacie filmik który się niedawno ukazał na tym forum?
Na którym gościu strzela do dwóch przeciwników przed sobą po czym się odwrócił o 180stopni i zabił biegnącą zbłąkaną dusze po czym dokończył tamtych dwóch.Też było gdybanie czy to cheter.
Poza tym wystarczy założyć konto fejka ze znana osobą i jedynie dodać kropkę by się różniło od oryginału.
Odpalić cheta i narobić komuś kolo D.

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2006, 21:25 
Moderator forum

Lailonn napisał(a):
EST_PL Nie wyjasnia bo to zrobic moze jedynie filmik. Widzialem dzialanie kilku multicheatow w BF2, czytalem wywiad z jednym z bardziej znanych tworca shitow na totalbf2.com. Znalem dosc dlugo goscia, ktory byl znanym tworca czitow do AA nawet gadalem o nich z nim. Widzialem w uzyciu kilkanascie czitow do AA(A w shooterach czity daja to samo)

Nie twierdziłem że istnieją cheaty godmode on czy na gumowego ludzika. Napisałem jedynie, że zawartość strony wyjaśnia jednoznacznie to, że mamy do czynienia z cheaterami. Filmiki dostarczone przez mcmt, który stara się w każdy możliwy sposób "dogodzić każdemu" i wyjaśnić że nie jest pieniaczem, posądzającym każdego kto go zabije, o czitowanie, mogą jedynie dodatkowo potwierdzić jego słowa. Mnie wystarczy strona, a raczej jej zawartość.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2006, 22:53 

Z tego co widze to co do niektórcch nic nie dociera.Przeciez sa niezbite dowody:
:arrow: Stronka
:arrow: Filmik(wystarczy popatrzec jak aimbot szarpie działkiem w jepie)
:arrow: Relacja czlonkow enclave
Wiec nie wiem jak mozna samemu siebie oszukiwac ze bf2 jest gra wolna od cheaterów i na kazda probe ujawnienia tego zjawiska zawsze znajdziecie jakas wymówke.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 25  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2