Wstałem sobie z rana (a z rana bywam zgryźliwy) i obejrzałem filmy z "paczki" ściągniętej przez nocke, i... muszę powiedzieć, że jestem zdruzgotany... Niestety, wszystkim uczestnikom zabrakło dokładnie tego samego elementu: fabuły. Mogła być prosta, krótka i wogóle na poziomie filmów Uwe Boll'a, ale powinna być. Tylko jeden film z założenia nie potrzebował fabuły, bo prezentował możliwości i zalety mod'a tworząc mu niejako reklamę, a mowa tu oczywiście o filmie Meewosh'a. I właśnie na ten film oddałem swój głos. Był jeszcze jeden powód mojej decyzji: bardzo lubię mod'y (i z utęsknieniem czekam na FH2).
Na drugim miejscu postawiłbym film Killerka za ten bajerancki początek. Mogłeś to troszkę lepiej dalej pociągnąć, ale tego nie zrobiłeś. Niemniej - za początek duży plus!
Na trzecim natomiast postawiłbym film Pixel'a pt. Pancerni. To głównie za dobrze dobraną muzykę i zgranie jej z obrazem. Reszta Twoich filmów ma montaż na poziomie, ale, tak jak mówiłem, brak w nich fabuły.
No i czas na niejako rodzynki tego konkursu. Appendix nakręcił film chyba od ręki. Podczas tego seansu zaśmiałem się dwa razy... i to tyle. Dwa fajne teksty i poza nimi nuda. Co do Topera, to fajny początek (tak szczerze, to jak usłyszałem o tym konkursie, miałem podobny pomysł), ale zabrakło mi tam jednego prawie: "Battlefield 2... Prawie jak gra". No a po reklamie sprite'a nie ma już nic... to już jest koniec - możemy iść.
No, ale to tylko mój punkt widzenia, w dodatku z rana (czyt. ok. godz. 13:00). Ponieważ mamy już godzinę 14:04, to wypada powiedzieć: gratulacje dla wszystkich za chęci i włożoną pracę

. OVER AND OUT