90s napisał(a):
Nie ma osoby na naszej scenie która by na tym serwerze nie grała,nie ma tutaj osoby która by nie uważała tak jak ja że jako serwer FFA reprezentował wysoki poziom kulury,gry zespołowej oraz skilla.
Jest taka osoba, ja nią jestem. Łączny czas spędzony na nim wyniósł pewnie u mnie ze 30 minut. Wysokiego poziomu kultury i gry zespołowej też
nie zauważyłem.
90s napisał(a):
Dokładnie jak kolega mówi.
Proszę byście pisali jak wam się na nim grało,jak oceniacie jego poziom oraz utrzymanie porządku przez adminów.
Jak go postrzegacie na tle zachodnich serwerów.
KILKA SŁÓW PRAWDY A NIE LIZANIA DUPY...Grało się fatalnie.
*GamesNet ma przede wszystkich lagi sprzętowe, mało wydajne serwery, lub źle skonfigurowane.
**Gra nie chodzi na nich płynnie, mowa tu zarówno o 16 slotowych jak i tego 64.
***Serwery są nie stabilne, czasem lagują.
****Są drogie w porównaniu do konkurencji
*****Patche pojawiają się na nich jako jedne z ostatnich na świecie, z czołówką na pewno nie mogą konkurować
******W porównaniu do np.: game-hosting.com, GN jest kilka klas niżej, wypada bardzo słabo.
Ogólnie bieda...
Za ok 200 zł można miec 32 slotowego game-hosting.com, prywatny, z pingiem na poziomie z calego swiata ( z pl ping ~40ms ).
W GamesNet za ten sam serwer w PL płacimy 384 ZŁ !! do tego koledzy z europy mają pingi dochodzące do 300ms.
Żeby nie było że jestem zagorzałym fanem g-h, inne firmy zagraniczne mają podobne ceny. Po prostu długi czas współpracujemy z tą firmą i nie mam żadnych "ale".
to ze polaczenia do Polski sa kiepskie to nie wina GN , maja chyba serwer niemieckie wiec ... niech se tam graja ludzie z zagranicy a my mozemy miec polski
wywalaja sie bo to podobno wina patchy, no to jakbysmy mieli mozliwosc sie przekonac jak jest na 64ce - mieli cos poprawic, zreszta kazdy wie jak jest